Jordanië kaart met alle belangrijke hoogtepunten

Handig en overzichtelijk, dat is deze kaart van Jordanië waar alle belangrijke hoogtepunten zijn afgebeeld. Uiteraard zie je hier de grote attracties als Petra, Wadi Rum en Jerash, maar ook kleinere attracties als de woestijnkastelen en Umm Qais in het noorden zijn zeker de moeite waard.

Jordanië kaart met hoogtepunten

Op onderstaande kaart staan alle belangrijke hoogtepunten aangegeven. Zo krijg je een goede indruk van de ligging en kan je jouw route gaan uitstippelen. Je begint jouw reis hoogstwaarschijnlijk in de hoofdstad Amman.

jordanië kaart met hoogtepunten

Kaart: Sherazadetravel

Waar ligt Jordanië?

Jordanië ligt in het Midden-Oosten en grenst in het oosten aan Israël en de Westelijke Jordaanoever. De Jordaan Rivier en de Dode Zee vormen hier de natuurlijke grens. In het noorden grenst Jordanië aan Syrië en in het noordoosten aan Irak. In het zuidoosten ligt Jordanië tegen Saoedi-Arabië aan. Via de Golf van Akaba heeft Jordanië verbinding met de Rode Zee.

waar ligt jordanië jordanië op de kaart

JORDANIË REISTIPS


Jordanië Reisaanbod →

Ben je van plan om naar Jordanië te gaan? Bekijk dan zeker het Jordanië Reisaanbod. Individuele reizen, groepsreizen, single reizen van grote en kleine gespecialiseerde reisaanbieders. Alle reizen naar Jordanië in één overzicht.


Jordanië Reisgids App →

Uiteraard ga je met een goede Jordanië reisgids op weg. REiSREPORT heeft een gratis Jordanië Reisgids App voor Android & iOS. Vol video, achtergronden, foto’s en praktische info. Dus installeer deze meteen op je mobiel of tablet.

1 reactie

  1. Hoi! Wat goed dat je hier op klikt en dus overweegt om ook een reactie achter te laten. Dat zouden we enorm fijn vinden, want alleen op die manier helpen we samen de toekomstige Jordanië reizigers perfect op weg. Dus, heb je nog opmerkingen, tips en/of aanvullingen? Laat het hier achter. Dank! Team REiSREPORT.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Leuk! Abonneer mij ook op de REiSREPORT Wereld Nieuwsbrief!

ONMISBAAR VOOR JORDANIË REIZIGERS

De Jordanië Reisgids App

Alles over Jordanié, eenvoudig op je mobiel of tablet. Boordevol achtergronden, praktische informatie, tips en informatieve video's. 
close-link

Jordanië  Reisgids App. 100% gratis.

Uitgebreide Nederlandstalige Jordanië Reisgids van REiSREPORT. Alles over Jordanië op je mobiel of tablet.
close-link
REiSREPORT Reisvergelijker