Jordanië kaart met alle belangrijke hoogtepunten

jordanië

Onderdeel van de Jordanië Reisgids

Dit artikel is onderdeel van de Jordanië Reisgids, beschikbaar in de REiSREPORT Reis App. Gratis voor mobiel & tablet.

reis app ios reis app android

Handig en overzichtelijk, dat is deze kaart van Jordanië waar alle belangrijke hoogtepunten zijn afgebeeld. Uiteraard zie je hier de grote attracties als Petra, Wadi Rum en Jerash, maar ook kleinere attracties als de woestijnkastelen en Umm Qais in het noorden zijn zeker de moeite waard.

Jordanië kaart met hoogtepunten

Op onderstaande kaart staan alle belangrijke hoogtepunten aangegeven. Zo krijg je een goede indruk van de ligging en kan je jouw route gaan uitstippelen. Je begint jouw reis hoogstwaarschijnlijk in de hoofdstad Amman.

jordanië kaart met hoogtepunten

Kaart: Sherazadetravel

Waar ligt Jordanië?

Jordanië ligt in het Midden-Oosten en grenst in het oosten aan Israël en de Westelijke Jordaanoever. De Jordaan Rivier en de Dode Zee vormen hier de natuurlijke grens. In het noorden grenst Jordanië aan Syrië en in het noordoosten aan Irak. In het zuidoosten ligt Jordanië tegen Saoedi-Arabië aan. Via de Golf van Akaba heeft Jordanië verbinding met de Rode Zee.

waar ligt jordanië jordanië op de kaart

Handige laatste Jordanië tip

Mocht je hier meer over willen weten, ofwel over andere plekken in Jordanië, installeer dan de gratis Jordanië reisgids. Zo is dit Jordanië artikel onderdeel van deze Jordanië reisgids maar vind je er ook tientallen andere artikelen, video’s en veel meer handige Jordanië tips. Gratis beschikbaar voor mobiel en tablet, op iPhone / iPad of Android telefoon of tablet. Of surf op je mobiel/tablet simpelweg naar: https://reis.app/download

Jordanië

Onderdeel van de Jordanië Reisgids

Dit artikel is onderdeel van de Jordanië Reisgids, beschikbaar in de REiSREPORT Reis App. Gratis voor mobiel & tablet.

reis app ios reis app android

Alles over Jordanië. Gratis.

Met de Jordanië reisgids, gratis beschikbaar in de REiSREPORT Reis App, heb je alles over Jordanië bij de hand. Achtergrond artikelen, informatieve video’s, kaarten met hoogtepunten, persoonlijke selectie hotels, wat te doen en meer.


Jordanië Reisgids →

costa rica reisgids

Summary
Review Date
Reviewed Item
Jordanië kaart met hoogtepunten
Author Rating
51star1star1star1star1star

1 reactie

  1. Hoi! Wat goed dat je hier op klikt en dus overweegt om ook een reactie achter te laten. Dat zouden we enorm fijn vinden, want alleen op die manier helpen we samen de toekomstige Jordanië reizigers perfect op weg. Dus, heb je nog opmerkingen, tips en/of aanvullingen? Laat het hier achter. Dank! Team REiSREPORT.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Leuk! Abonneer mij ook op de REiSREPORT Wereld Nieuwsbrief!

ONMISBAAR VOOR JORDANIË REIZIGERS

De Jordanië Reisgids App

Alles over Jordanié, eenvoudig op je mobiel of tablet. Boordevol achtergronden, praktische informatie, tips en informatieve video's. 
close-link
 🇯🇴  Alles over Jordanië bij de hand? Download de app!
GRATIS REIS APP >