Contact informatie

Tip, vraag of fanmail? Leuk!

Wij houden erg van post, maar omdat we nogal veel reizen is het makkelijker om een mailtje te sturen. Bekijk hieronder nog even wat veelgestelde vragen. Mocht je ons willen contacten over één van onze publicaties, reageer dan het liefst onder de publicatie zelf. Dat is wel zo handig ook voor anderen. Zakelijk? Ga dan naar onze Adverteren pagina.

Adverteren & Pers

[email protected]

Vragen en opmerkingen kan je ook kwijt via:

Contact: [email protected]

Klantenservice

Klantenservice
Telefoonnummer: +31 (0) 318 – 236 078
(let op, e-mail is een stuk sneller/zekerder)
E-mailadres: klantenservice [@] reisreport . nl
Vestigingsadres (geen bezoekadres!):
Amsterdamseweg 34A, 6712 GJ Ede

REiSREPORT B.V.
KvK-nummer: 30270927
Btw-identificatienummer: NL 821321.468.B01

Contact: [email protected]
garmeh
Aangezien we niet altijd zomaar bereik hebben, is e-mail het makkelijkste en veelal snelste om ons te bereiken.
reisverhalen
Zout was vroeger bijzonder belangrijk, bijvoorbeeld om eten te kunnen bewaren. We komen overal ter wereld steeds weer zoutvlaktes tegen. Wat valt jou op in de wereld?

Deel ons jouw reisverhalen!

De bestemmingen waar we heenreizen, zijn niet altijd even ‘normaal’. We vinden het daarom heel leuk als we ook JOUW verhaal en belevenissen mogen publiceren. Hier op de website en in onze reisgids apps bijvoorbeeld. Ben je op één van de bestemmingen geweest die wij ook hebben aangedaan? Een geweldige belevenis of bijzondere gebeurtenis? Deel het met ons en stuur ons een mailtje.

Contact: [email protected]

Kan ik jullie foto’s, video’s en teksten gebruiken?

Het embedden van onze video’s moedigen we zeker aan! Ook het delen van onze Facebook berichten via de “Share” buttons in Facebook of linken naar onze websites vinden we super. Echter, kopieer geen teksten, download geen foto’s en rip ook niet onze video’s. Je wil niet weten hoeveel tijd en energie daarin zit.

Kortom, embedden vinden we leuk. Bovendien, mocht je onze video ergens embedden of naar aanleiding van iets dat je bij ons gezien hebt ergens naartoe zijn gegaan of hebben beschreven, dan horen we het graag! Het liefst onderin de comments bij het betreffende filmpje op YouTube, maar net zo leuk via e-mail.

Contact: [email protected]
reisblog
We stoppen veel tijd, energie en geld in onze reizen dus vragen we je om geen materiaal te stelen. Veel leuker is onze YouTube video’s embedden en ons het vertellen!
meereizen
We reizen vooralsnog vooral samen de wereld over, maar komen onderweg veel mensen tegen. Dus laat het ons zeker weten als je in de buurt bent!

Kan ik met jullie meereizen?

Poeh, dat zou leuk zijn! Maar waarschijnlijk gaat dat niet lukken. Wel vinden we het altijd superleuk nieuwe mensen, met name reizigers, te ontmoeten, waar we ook zijn. Dus volg onze social media op de voet en laat het ons weten als je denkt dat we bij je in de buurt komen!

Contact: [email protected]

REiSREPORT Nieuwsbrief

De REiSREPORT Wereld Nieuwsbrief, één keer per twee weken.