CONTACT FORMULIER
Adverteerder?
Bekijk onze Adverteerders Contact Pagina.
CAPTCHA
Een moment geduld aub.

📮 Adverteerder?
Bezoek dan onze Adverteren pagina of Adverteerders Contact pagina.

Hartelijk dank voor je interesse in REiSREPORT. Je kan ons bereiken door een e-mail te sturen naar  hoi {@} reisreport . nl of door gebruik te maken van het contact formulier op deze pagina. We verzoeken je zo gedetailleerd mogelijk te zijn, zodat we je snel en duidelijk kunnen antwoorden.

Klantenservice
Telefoonnummer: +31 (0) 318 – 236 078 (bereikbaar tussen 11:00 en 17:00)
E-mailadres: [email protected]
Vestigingsadres (geen bezoekadres!): Amsterdamseweg 34A, 6712 GJ Ede

Yocter B.V.
Handelend onder handelsnaam REiSREPORT
KvK-nummer: 30270927
Btw-identificatienummer: NL 821321.468.B01


Veel Gestelde Vragen

Kunnen jullie mijn product/bedrijf gratis promoten??

Sorry, dat is niet waar deze site voor bedoeld is.

Ik heb geen budget maar wel een buitengewoon interessant museum, geweldig relevant evenement, krankzinnig wonder… dat jullie volgers moeten zien!

Dat lijkt sterk op een reis tip! Als je wil dat we er aandacht aan besteden, weet je zeker er ook geen budget is om ons bijvoorbeeld in ieder geval in de kosten te kunnen voorzien? Indien wel, laat het ons dan zeker weten middels het Adverteerders Contact Formulier. Indien écht niet, en je weet echt helemaal 100% zeker dat dit iets is wat we niet kunnen weerstaan, probeer dan het contact formulier op deze pagina.

Kan ik jullie foto’s en video’s gebruiken op mijn site?

Het embedden van onze video’s moedigen we zeker aan! Ook het delen van onze Facebook berichten via de “Share” buttons in Facebook of linken naar onze websites vinden we super. Echter, kopieer geen teksten, download geen foto’s en rip ook niet onze video’s.
Oh, en mocht je nou onze video ergens embedden of naar aanleiding van iets dat je bij ons gezien hebt ergens naartoe zijn gegaan of hebben beschreven, dan horen we het graag! Het liefst onderin de comments bij het betreffende filmpje op YouTube, maar anders via het contact formulier op deze pagina.

Kan ik gastblogger worden op jullie site?

Onze eerste reactie is meestal… Nee, helaas. We pogen een vaste stijl aan te houden alsook een uniform beleid aan te houden voor al onze uitingen. Daardoor is het simpelweg handiger als we alles content die ons merk draagt in eigen beheer houden. Maar… Als je er écht van overtuigd bent dat jouw schrijf talent, je reisvideo’s en -foto’s een perfecte match zijn, en je vindt het geen probleem dat we uitgaande links in je berichten strippen.. Neem dan contact op met het contact formulier op deze pagina.

Kan ik met jullie meereizen?

Poeh, dat zou leuk zijn! Maar waarschijnlijk gaat dat niet lukken. Wel vinden we het altijd superleuk nieuwe mensen, met name reizigers, te ontmoeten, waar we ook zijn. Dus volg onze social media op de voet en laat het ons weten als je denkt dat we bij je in de buurt komen!