Alles over Oman

  Reizen naar Oman. Praktische informatie voor reizigers. Alle informatie die je nodig hebt voor een reis naar of rondreis door Oman. Want zorg vóór je vertrek, voor een goede voorbereiding.

  🇴🇲


  Bekijk de hele documentaire →

  Bekijk de bijzondere inhoudelijke Nederlandstalige Oman documentaire. Met de hoogtepunten, geschiedenis, natuur maar zeker ook de minder bekende plekken.


  Oman rondreis

  Rondreis

  In onze Oman rondreis vergelijker, vergelijk je alle rondreizen naar Oman. Van grote tour operators tot gespecialiseerde reis organisaties voor op maat reizen. Bekijk en vergelijk het reisaanbod van bijzondere Oman rondreizen.

  Oman hotels

  Hotels

  We hebben een persoonlijke selectie gemaakt van bijzondere accommodaties in Oman. Met de mooiste hotels, leukste bed & breakfast en gezellige hostels door heel Oman. De meest bijzondere slaapplekken van het land.

  Oman Hoogtepunten

  Hoogtepunten

  Wat zijn de absolute hoogtepunten van Oman? Welke bezienswaardigheden mag je echt niet missen en voor welke attracties maken reizigers verre omwegen? Bekijk hier de hoogtepunten van Oman.

  Oman reisgids

  Reisgids app

  In de gratis REiSREPORT app vind je de Oman reisgids. Boordevol achtergronden, tips om je reis goed voor te bereiden, hoogtepunten op een interactieve kaart en nog veel en veel meer. Installeer de app met de Oman reisgids op je mobiel en tablet.


  Oman Thuisrondreis

  Thuisrondreis

  Als enige Nederlands reisplatform, biedt REiSREPORT inhoudelijke 360 graden video tours aan, genaamd Thuisrondreizen. Zo ook de Thuisrondreis Oman. Reis vanuit je woonkamer met een VR bril of achter je computer, tablet of smartphone dwars door Oman. Zeker de moeite waard!

  Oman excursies

  Excursies

  Wat te doen in Oman? Bekijk ons overzicht van Oman activiteiten. De meest bijzondere excursies, wandelingen, gidsen en tours boek je vervolgens eenvoudig bij één van onze partners. Want er is meer dan genoeg te doen in Oman!

  Oman visum

  Visum

  Reis je naar Oman? Zorg dan tijdig dat je je visum hebt. We hebben een speciaal artikel gewijd aan regels omtrent visum Oman. Alles haarfijn uitgelegd zodat je niet onverhoopt voor verrassingen komt te staan.

  Oman boekentips

  Boekentips

  Reis je naar Oman? Bereid je dan goed voor. We hebben een overzicht gemaakt van relevante, interessante en inspirerende boeken voor Oman reizigers. Blader gewoon even door de lijst om te zien of er iets voor je tussen zit.

  Of ga snel naar:
  Auto huren Oman

   


  Een greep uit onze artikelen

   

   


  Oman: laatste nieuws

  Een selectie van recent Oman nieuws uit Nederlandse en Belgische kranten. Blijf op de hoogte voor, tijdens en na afloop van je rondreis door Oman. Deze berichten worden automatisch opgehaald en in de reisgids van Oman gezet.

  • 72 en nog altijd wereldreiziger: “Net terug van Antarctica, binnenkort naar Oman”
   05-03-2019 - Gazet van Antwerpen : Opmerkelijk. - Oman reisgids.

  • Tientallen Houthi-rebellen vanuit Jemen geëvacueerd naar Oman
   03-12-2018 - NU - Algemeen. - Oman reisgids.

  • Oman: Veel landen voorstander van beperking olieproductie
   11-11-2018 - NU - Economie. - Oman reisgids.

  • Oman: Veel landen voorstander van beperking olieproductie
   11-11-2018 - Profnews.nl. - Oman reisgids.

  • Heetste nacht ooit gemeten: 42,6 graden in Oman
   30-06-2018 - HLN.be, buitenland. - Oman reisgids.

  • Kolkende waterstromen lopen door straten Oman na zware cycloon
   27-05-2018 - NU - Algemeen. - Oman reisgids.

  • Twee doden door cycloon in Oman
   26-05-2018 - HLN.be, buitenland. - Oman reisgids.

  Bekijk voor een compleet overzicht van het laatste nieuws in de reisgids:
  reisgids app →

   

   

   

   

  Summary
  Review Date
  Reviewed Item
  Oman reizen
  Author Rating
  51star1star1star1star1star
  ONMISBAAR VOOR OMAN REIZIGERS

  Oman Reisgids App

  Alles over Oman, eenvoudig op je mobiel of tablet. Boordevol achtergronden, praktische informatie, tips en informatieve video's. 
  close-link
  🇴🇲   TIP: Reis je naar Oman?
  Bekijk de Oman documentaire >