Reisgidsen apps

Gratis reisgidsen apps voor mobiel & tablet.

Lonely Planet Traveller schreef over onze eerste reisgids “Handige app voor bij je voorbereidingen, maar ook zeker tijdens je rondreis”. Inmiddels zijn ze… onmisbaar. En gratis voor mobiel & tablet.

reisgidsen apps

Reisgids Sri Lanka (nieuw!)

sri lanka reisgids
Sri Lanka Reisgids →

🇱🇰 Honderden jaren geleden namen de Hollanders het eiland over van de Portugezen. Inmiddels is Sri Lanka de zogenoemde “Parel van de Indische Oceaan” met vriendelijke mensen en schitterende natuur. We nemen je zoals we dat altijd doen, mee in video, achtergronden en meer.

Reisgids Jordanië

jordanie reisgids
Jordanië Reisgids App →

🇯🇴 Jordanië is een stabiele haven in een toch al vrij lang onrustig deel van de wereld. Maar naast stabiliteit biedt Jordanië veel meer. Adembenemende landschappen, eindeloze woestijnen als Wadi Rum maar ook culturele hoogtepunten als Petra en kustlijnen aan de Dode Zee en snorkelparadijs Aqaba.

Reisgids Iran

iran reisgids
Iran Reisgids App →

🇮🇷 Een bijzondere reisgids, dat moge duidelijk zijn. Iran is een land apart. Daar hebben we bij de ontwikkeling dan ook rekening mee gehouden. Zo vind je gigantisch veel informatie, video’s en foto’s. Maar ook kan je in contact komen met andere app gebruikers (taxi delen?) en zelfs IN de app hotel, gidsen en taxi’s boeken.

Video-only reisgidsen

SICILIË VIDEO

Bekijk onze video-only reisgids van Sicilië. In minder dan een kwartier ken je het hele eiland en ben je klaar om te gaan. Met nog een special over Syracuse.

noord-cyprus reizen

NOORD-CYPRUS VIDEO

Met 300 dagen per jaar zon, is Noord-Cyprus een typische strandvakantie bestemming. Maar bekijk vóór je vertrek deze korte video die je alles laat zien.

 

Reisgidsen binnenkort live

Reisgids Montenegro

Te doen in Montenegro
Montenegro Reisgids App →

🇲🇪 Alles wat je maar wil van een Montenegro app. Alle hoogtepunten, tips en weetjes. Kotor, Cetinj, Durmitor en Skadar maar ook regio’s aan de kust als Herceg Novi, Budva en Ulcinj. We vertellen je achtergronden en laten zien hoe het in Montenegro is in de zomer en wat je er zoal kan doen.

Reisgids Kroatië

krka nationaal park zwemmen
Kroatië Reisgids App →

🇭🇷 Kroatië is een populair vakantieland maar ook uiterst divers. Deze app geeft je praktische informatie, foto’s en video’s van de kust, de hoofdstad Zagreb en bekende meren als Plitvic en Krka. Ook nemen we je mee naar het minder bekende noorden en oosten van Kroatië.

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Reisgidsen in mobiele apps van REiSREPORT
Author Rating
51star1star1star1star1star