Gratis Reisgids Apps

De moderne reiziger, reist met een mobiele reisgids app van REiSREPORT.

Geen kilo gebundeld papier vol eindeloze en verouderde teksten zonder foto’s… REiSREPORT biedt je gratis reisgidsen van deze tijd. Mobiele apps boordevol praktische informatie, mooie handige foto’s, informatieve video’s… en nog zoveel meer. Welkom in deze tijd, welkom bij REiSREPORT Reisgidsen.

Reisgids App: IRAN
De eerste reisgids van REiSREPORT – Een bijzondere reisgids app, dat moge duidelijk zijn. Iran is een land apart. Daar hebben we bij de ontwikkeling dan ook rekening mee gehouden. Zo vind je gigantisch veel informatie, video’s en foto’s. Maar ook kan je in contact komen met andere app gebruikers (taxi delen?) en zelfs IN de app hotel, gidsen en taxi’s boeken.

Te doen in Montenegro
Binnenkort verwacht

Reisgids App: MONTENEGRO
Alles wat je maar wil van een Montenegro app. Alle hoogtepunten, tips en weetjes. Kotor, Cetinj, Durmitor en Skadar maar regio’s van de kust als Herceg Novi, Budva en Ulcinj. We vertellen je achtergronden en laten zien hoe het in Montenegro is in de zomer en wat je er zoal kan doen.

krka nationaal park zwemmen
Binnenkort verwacht

Reisgids App: KROATIË
Kroatië is een populair vakantieland maar ook uiterst divers. Deze app geeft je praktische informatie, foto’s en video’s van de kust, de hoofdstad Zagreb en bekende meren als Plitvic en Krka. Ook nemen we je mee naar het minder bekende noorden en oosten van Kroatië.

Video-only Reisgidsen

SICILIË VIDEO

Bekijk onze video-only reisgids van Sicilië. In minder dan een kwartier ken je het hele eiland en ben je klaar om te gaan!

noord-cyprus reizen

NOORD-CYPRUS VIDEO

Met 300 dagen per jaar zon, is Noord-Cyprus een typische strandvakantie bestemming. Maar bekijk vóór je vertrek deze korte video die je alles laat zien.

 

REiSREPORT Video Reisgidsen: De wereld in zakformaat.

Reis Video's

Video Reisgidsen

Reis

Reis winkel
Summary
Review Date
Reviewed Item
Reisgidsen in mobiele apps van REiSREPORT
Author Rating
51star1star1star1star1star