Reisgidsen apps

Gratis reisgidsen apps voor mobiel & tablet.

Lonely Planet Traveller schreef over onze eerste reisgids “Handige app voor bij je voorbereidingen, maar ook zeker tijdens je rondreis”. Inmiddels zijn ze… onmisbaar. En gratis voor mobiel & tablet.

reisgidsen apps

Reisgids Costa Rica

Costa Rica reisgids
Costa Rica Reisgids →

🇨🇷 Costa Rica, het groene en vogelrijke land in Midden-Amerika. Voor de natuurliefhebber een absolute droombestemming maar voor wie naast vogels en andere prachtige dieren ook nog wat ontspanning wenst, bieden de vele stranden absoluut uitkomst.

Reisgids Iran

iran reisgids
Iran Reisgids →

🇮🇷 Een bijzondere reisgids, dat moge duidelijk zijn. Iran is een land apart. Daar hebben we bij de ontwikkeling dan ook rekening mee gehouden. Zo vind je gigantisch veel informatie, video’s en foto’s. Tevens biedt de app de mogelijkheid van andere reizigers te leren en excursies tot zelfs taxi’s te reserveren.

Reisgids Jordanië

jordanie reisgids
Jordanië Reisgids→

🇯🇴 Jordanië is een stabiele haven in een toch al vrij lang onrustig deel van de wereld. Maar naast stabiliteit biedt Jordanië veel meer. Adembenemende landschappen, eindeloze woestijnen als Wadi Rum maar ook culturele hoogtepunten als Petra en kustlijnen aan de Dode Zee en snorkelparadijs Aqaba.

Reisgids Kroatië

Kroatië reisgids
Kroatië Reisgids →

🇭🇷 Kroatië is een populair vakantieland maar ook uiterst divers. Deze app geeft je praktische informatie, foto’s en video’s van de kust, de hoofdstad Zagreb en bekende meren als Plitvic en Krka. Ook nemen we je mee naar het minder bekende noorden en oosten van Kroatië.

Reisgids Montenegro

Montenegro Reisgids
Montenegro Reisgids App →

🇲🇪 Alles wat je maar wil van een Montenegro app. Alle hoogtepunten, tips en weetjes. Kotor, Cetinj, Durmitor en Skadar maar ook regio’s aan de kust als Herceg Novi, Budva en Ulcinj. We vertellen je achtergronden en laten zien hoe het in Montenegro is in de zomer en wat je er zoal kan doen.

Reisgids Sri Lanka

reisgids sri lanka
Sri Lanka Reisgids →

🇱🇰 Honderden jaren geleden namen de Hollanders het eiland over van de Portugezen. Inmiddels is Sri Lanka de zogenoemde “Parel van de Indische Oceaan” met vriendelijke mensen en schitterende natuur. We nemen je zoals we dat altijd doen, mee in video, achtergronden en meer.

Meer bestemmingen

reisapp
Gratis reisapp →

Ontdek het eiland Sicilië, het enigszins onbekende en afgesloten Noord-Cyprus maar ook landen als Kirgizië, het zuiden van Senegal of populaire bestemmingen als Vietnam of Thailand. De REiSREPORT reisapp is de gedroomde reisapp voor de wereldgeïnteresseerde reiziger.

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Reisgidsen
Author Rating
51star1star1star1star1star