Productie Kosten + Targeted Reach Budget = Totale Kosten

Reis Report is een niche video reismerk en perfect voor influencer marketing. Adverteerders betalen bij ons alleen voor het Targeted Reach. Oftewel: adverteren bij alleen dát deel van het bereik waaraan je je boodschap specifiek wil richten. Mensen met jouw gewenste leeftijd, geslacht, locatie, interesses.. Zodat je de perfecte doelgroep aanspreekt met jouw boodschap.


De drie stappen van Reis Report Advertising

 

 

We brengen je reis bestemming, merk, product of dienst in één van onze video’s. Dat kan als onderdeel van een video, een geheel dedicated video of een serie van video’s. We schieten met 360° camera’s, drones, DSLR’s, GoPro… Net wat het beste past. Vaak wordt gedacht dat video een kostbare content vorm is. Niet bij Reis Report! Getuige onze zeer lage prijzen. Wil je niet adverteren maar gewoon een video of juist totaal iets anders? Geen probleem. Bekijk wat ideeën van onszelf of neem gewoon contact op.


 

Nadat we de video op ons YouTube kanaal en/of onze Facebook Pagina hebben geupload, is het tijd om de video gericht te laten zien aan de doelgroep die jij als adverteerder wil. De “Targeted Reach”. Alle vrouwen tussen 30-40 jaar? Mannen die badmintonnen en in Drenthe wonen? Je noemt het maar. Jij geeft ons een budget en laat ons weten op wie je wil targetten, wij starten een officiele YouTube campagne of Facebook video boost promotie en richten ons alleen op jouw doelgroep.Een campagne kan maximaal 30 dagen duren, of korter. Na afloop geven we je alle relevante campagne data van ons YouTube/Facebook  account en een overzicht uit Google Analytics van de website pagina waar je video is geplaatst op onze website.

 


Bekijk onze Prijslijst »                         Neem contact op »

Influencer Marketing gaat niet om het vinden van de juiste Influencer… Maar om de combinatie van Influencer en gericht targeten op je doelgroep.

Reis Report is onderdeel van Yocter, met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van online aanwezigheid, social media, targeted advertising en data-gedreven profiling. Wij krijgen je merk bij het juiste publiek, terwijl we, niet te vergeten, zeker ook de privacy wetgeving in acht nemen. We streven ernaar om de doelgroep zo specifiek mogelijk (en daarmee in principe dus ook zo klein mogelijk) te maken, om de hoogst mogelijke engagement en conversie te realiseren voor onze klanten. Op deze manier houden we namelijk iedereen blij. Onze adverteerders betalen alleen voor een zo hoog mogelijke conversie ratio, en onze eigen volgers stellen we alleen voor aan bestemmingen, producten en diensten waar ze daadwerkelijk geïnteresseerd in (kunnen) zijn. Al onze branded content willen we laten ervaren als redactionele content. Dat redden we alleen door open, eerlijk en oprecht te zijn richting onze volgers maar ook juist door als poortwachter zeer nauwlettend onze adverteerders te kiezen en producties te publiceren.

Influencer marketing
Reis Report is onderdeel van Yocter, met meer dan 10 jaar ervaring in Influencer Marketing en social media advertising.

Ons dierbare Bereik & Adverteerbeleid

Onze video’s, foto’s en verhalen bereiken een publiek dat geïnteresseerd is in reizen. Ons bereik is 25-40 jaar oud, modaal tot twee keer modaal, hoogopgeleid en avontuurlijk. Onze betrokken volgers vertrouwen onze mening en handelen naar onze aanbevelingen; Een belangrijk element voor zowel ons als onze adverteerders.

Handig om te weten: We zijn altijd eerlijk.

Om er zeker van te zijn dat onze volgers, organisch bereik EN onze adverteerders optimaal van onze content kunnen genieten, willen we graag over één ding zeer duidelijk zijn: We vinden het absoluut geweldig om jouw bestemming, merk, product of dienst onder de aandacht te brengen, maar we zijn naar onze volgers wel altijd eerlijk. We zullen niet verkondigen iets geweldig te vinden als dat niet onze oprechte mening is. Overigens, als dit wél het geval is zullen we dit natuurlijk uit volle borst doen. De hechte relatie die we hebben met onze volgers krijgen en behouden we puur en alleen als we altijd eerlijk kunnen zijn. Het is daarom dan ook van groot belang dat we met adverteerders vooraf duidelijke afspraken maken over wat we wel en niet kunnen doen. Echter, door deze leefregel hoog in het vaandel te houden, bereiken we samen des te meer. En aan alles is een mouw aan te passen.

 

Bekijk onze Prijslijst »

Neem direct contact op »

 

 

Summary
Influencer Marketing & Advertising
User Rating
5 based on 5 votes
Service Type
Influencer Marketing & Advertising
Provider Name
Reis Report,
Area
Wereldwijd
Description
Niche video reis kanaal en website en perfect voor influencer marketing. Adverteerders betalen bij ons alleen voor het Targeted Reach; Leeftijd, geslacht, locatie, interesses en meer.