Makers van complete en betrouwbare reisgidsen

REiSREPORT is een reisplatform met zelf ontwikkelde reisgids apps, data-gestuurde reisvergelijkers, hoogwaardige video documentaires en reis content.

Met REiSREPORT bereikt u de reiziger gedurende alle fases van reizen: Inspiratie, plannen, boeken, gedurende de reis en bij terugkomst.

Reisaanbod in reisvergelijkers

Groot of klein… Elke reisaanbieder kan eigen reizen aan onze reisvergelijkers toevoegen en beheren. Teksten, foto’s, prijzen… U beheert uw hele reisaanbod zeer eenvoudig in een online beheersysteem. Al uw reizen worden dan automatisch getoond op al onze reisvergelijkers (20+ domeinen) en krijgt u een eigen profiel pagina.

Adverteren in onze reisgidsen

Onze hoogwaardige reisgidsen zitten boordevol achtergronden, praktische tips, hulpmiddelen, honderden foto’s en tientallen informatieve video’s. We helpen de reiziger vóór, tijdens en na de reis en zien veelvuldig gebruik van onze reisgidsen gedurende al deze stadia. Een gratis kennisbron voor reizigers en perfecte plek om te adverteren.

Adverteren in ons netwerk

Onze absolute focus is en blijft “relevantie”. Zo schrijven wij bewust Nederlandstalig in al onze uitingen. Bij ons geen Engelse teksten in onze Instagram met dito volgers… We houden het echt, oprecht en relevant. Voor zowel onze volgers als adverteerders. Op onze websites, Facebook, YouTube, Instagram, nieuwsbrief… Overal.

Adverteren bij REiSREPORT

REiSREPORT is een Nederlandstalig reisplatform, voor de avontuurlijke en wereld geïnteresseerde reiziger. Onze video’s, foto’s, artikelen, apps en technologische hulpmiddelen maken REiSREPORT de meest waardevolle en betrouwbare reisvriend. Voor, tijdens en na iedere reis. Binnen onze uitingen, bieden we adverteerders de mogelijkheid zich op het juiste moment te presenteren en behouden we een zo hoog mogelijke relevantie. Zowel voor de consument, als voor de adverteerder.

 

Voordelen in het kort:

  • Ervaren reis journalisten en online media professionals
  • Zeer geïnteresseerd niche bereik dat ons vertrouwt
  • Hoogwaardige producties in video, foto, artikelen en reisgids apps.
  • Flexibel, creatief, innovatief en avontuurlijk
  • Geheel Nederlandstalig
Contact: [email protected]

Waarom adverteren bij REiSREPORT?

REiSREPORT heeft een zeer geïnteresseerd bereik. Een bereik dat in volste vertrouwen en welbewust, onze kwalitatieve en hoogwaardige content tot zich neemt in een cruciale fase van het beslissingstraject. Het team van REiSREPORT zelf bestaat uit ervaren wereldreizigers dat de strepen reeds verdiend heeft in journalistiek, video productie en online wereld.

Contact: [email protected]
Deze adverteerders gingen je voor. Wij werken met merken en partijen die passen bij REiSREPORT en zin hebben in een uitdaging en avontuur.
adverteren reisblog
Deze schaapherder in Durmitor Park te Montenegro was zo gefixeerd op onze drone, dat we haar schapen niet meer konden zien toen ze weer terug op aarde kwam.

Consument op de top van hun interesse

De wereld geïnteresseerd reiziger haalt bij REiSREPORT zijn hart op. Bovenmodaal, ervaren, bereisd en nieuwsgierig. Deze mensen bevinden zich in een belangrijk fase van hun beslissingstraject en zijn zeer betrokken bij onze content. Ze zijn gericht op zoek naar betrouwbare informatie over niet-alledaagse bestemmingen en alles wat daarbij komt kijken. We zien dan ook onze volgers en bezoekers dan ook niet alleen op al onze uitingen vaak terugkomen, maar blijft men ook lang.

Contact: [email protected]

Geen nep volgers: “Echte mensen waar we een echte relatie mee hebben”

Al onze uitingen zijn zeer bewust Nederlandstalig en trekken we dit ook door in al onze uitingen. Zo zie je bij ons bijvoorbeeld geen Engelstalige Instagram posts, waardoor we altijd verzekerd zijn van een echte, betrokken en eigen doelgroep. We treden als twee eigen persoonlijkheden naar buiten, Marlou en Godfried, en bouwen hierdoor ook een persoonlijke band op. Wat we terugzien in de reacties.

Contact: [email protected]
reismerk adverteren
We nemen de mensen mee op reis in het Nederlands.
Nederlandse reisvlog
We doen vooraf en achteraf onderzoek, controleren feiten en brengen verdieping en achtergronden. Zo interviewen we o.a. Nederlandse ambassadeurs zoals mevrouw Terstal, onze ambassadeur in Iran.

Productie: “REiSREPORT is de expert van de bestemming”

Wij schrijven niet één of twee artikelen over een stad of land met een lijstje voor de hand liggende top attracties, maar ‘claimen’ daadwerkelijk een bestemming en behandelen ook verrassende bijzaken. Uniek zijn natuurlijk onze informatieve reisvideo documentaires waarvoor we veel onderzoek doen. Ook gaan we ver gaan in het controleren van feiten. Daarnaast ontwikkelen we veelgeprezen eigen reisgids apps, tientallen artikelen per bestemming en honderden foto’s die we op verschillende manieren en platforms publiceren.

Contact: [email protected]

 

Alles-in-Eén: “Wereldreizigers, video producenten, Online specialisten en journalisten in één team”

Voordat we met REiSREPORT begonnen, zelfs voordat we elkaar kenden, reisden we al de wereld over. Van voormalige KGB gevangenissen in de Baltische Staten, liftend door Congo DRC, krijsende gletsjers in Noord-Pakistan en eindeloze busreizen in Vietnam. Maar ook de dorre woestijn van Texas, de glooiende heuvels van de Duitse Eifel en de vriendelijke mensen in India… En zo verder. Na al deze avonturen leek het ons vanzelfsprekend om er samen een bedrijf bij te starten.

Video reisreporters resreport
TEAM REiSREPORT: Marlou & Godfried
Marlou is afgestudeerd journalist. Hoewel we veel gezamenlijk doen, richt Marlou zich op de reisverhalen en onze aanwezigheid online en social media in het bijzonder. Ze filmt en maakt het overgrote deel van onze foto’s. Godfried is meer de tech en video man, met een achtergrond in video. Zo startte hij op zijn 17e zijn eerste bedrijf, in digitale online video producties. Later verkocht hij meerdere online startups dus kent ook daar zijn weg goed. De research, story telling, filmen en monteren is uiteraard een 100% joint venture.

Contact: [email protected]

Summary
Review Date
Reviewed Item
Adverteren bij reisplatform REiSREPORT
Author Rating
51star1star1star1star1star