Jordaniƫ Reisaanbod

Bekijk alle reizen naar Jordaniƫ in het Jordaniƫ rondreizen en reizen overzicht.

šŸ‡ÆšŸ‡“ reisaanbod


MiddenOostenReizen.com is de REiSREPORT Partner voor Jordaniƫ . Een gespecialiseerde tour operator voor reizen naar het Midden-Oosten.

MiddenOostenReizen.com

Mede mogelijk gemaakt door:

Welkom in Jordaniƫ, maak je keuze:

šŸ›«
Ik wil naar Jordaniƫ
šŸœļø
Ik ben nu in Jordaniƫ
šŸ›¬
Ik ben in Jordaniƫ geweest

šŸ›«

Ik wil naar Jordaniƫ.

Kust, woestijn of de hoofdstad Amman? Ja, zelfs als citytrip is Amman een prima bestemming want niet ver weg. Ook de kust en eindeloze woestijn zijn natuurlijk prachtig. Hoe dan ook, Jordaniƫ, er komt weer iemand aan!

In jouw geval, raden we je aan:
 1. Bekijk het Jordaniƫ Reizen aanbod.
  We hebben alle reizen naar JordaniĆ«, van grote reisbureau’s tot kleine gespecialiseerde touroperators, in Ć©Ć©n overzicht gezet.
 2. Meld je aan voor onze Nieuwsbrief voor de Jordaniƫ Reisgids App.
  We zijn er nog druk mee bezig, maar over een paar weken is de Jordaniƫ Reisgids App gereed. Zorg dat je dit als eerste weet.
 3. Bekijk onze uitgebreide video reportages.
  Het duurt nog een paar weken, maar dan zijn ze online om te bekijken. Dat kan hier op onze website, maar net zo makkelijk in onze Jordaniƫ Reisgids App en natuurlijk op YouTube. Heb je een vraag? Stel die gerust onder de video.
 4. Neem onze Jordaniƫ reis informatie door.
  Dat kan hier op onze website, maar net zo makkelijk in onze Jordaniƫ Reisgids App. Heb je een vraag? Stel die gerust onder het artikel.

šŸœļø

Ik bennu in Jordaniƫ.

En, is Jordaniƫ zoals je verwacht had? We horen het graag, maar niet nu! Laat het ons weten als je terug bent want geniet nu vooral van je tijd in Jordaniƫ!

In jouw geval, raden we je aan om:
 1. Onze Jordaniƫ Reisgids App te installeren op je mobiel.
  Daarin vind je namelijk al onze artikelen (handig want voor je het weet ben je weer een ‘stad’ uit) en onze videoā€™s. Dan kan je de videoā€™s bekijken met de WiFi van je hotel of hostel. De app biedt bovendien een handige kaart en allerlei andere manieren om je te helpen. De JordaniĆ« Reisgids App komt er snel aan dus meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan laten we het meteen weten.

šŸ›¬

Ik ben in Jordaniƫ geweest.

Nog een leuk verborgen restaurant aan zee gevonden of een waterval waar niemand nog van weet? We zijn erg benieuwd naar je ervaringen en je tips. Net als wij, was je misschien ook nog best eens op zoek naar betrouwbare informatie.

We willen je graag vragen of je:
 1. Onze Jordaniƫ reisinformatie over wil lezen
  En bij 3 (of meer natuurlijk) een tip wil achterlaten. Jouw ervaringen en tips zijn voor andere reizigers namelijk cruciaal. Laat ze gewoon achter onder het bericht.
 2. Bekijk onze videoā€™s van JordaniĆ«.
  En laat ons weten of je een soortgelijke ervaring of juist totaal andere ervaringen hebt gehad. In YouTube kan je onder elke video reageren.
 3. En last but not least…
  Vertel iedereen over je geweldige reis naar Jordaniƫ! Want, dat was het toch?

 

 

Beste reistijd

De beste reistijd voor JordaniĆ« is rond maart, april en mei en oktober en november. Tegen het eind van november koelt het goed af, vooral ’s avonds en in het bijzonder in de woestijnen van JordaniĆ«. In april en mei heb je bovendien veel bloemen en groen in de lente. Vermijd in ieder geval de hitte in de zomer van JordaniĆ«.

 

Jordaniƫ: Cultuur, woestijn en zee

JordaniĆ« associeer je al snel met oneindige zand woestijnen. Uiteraard heeft iedereen ook al wel foto’s van Petra gezien en weet je vast dat je door het vele zout in de Dode Zee, met gemak een boekje kan lezen omdat je perfect blijft drijven. Maar JordaniĆ« is veel meer. Canyoning in prachtige kloven maar ook het groene noorden of Azraq wetlands… JordaniĆ« kan nog zeer verrassen.

Jordaniƫ & REiSREPORT

Met trots maken we onze Jordaniƫ productie niet alleen. Om Jordaniƫ zo compleet en doeltreffend in kaart te brengen, werken we voor deze productie samen met een aantal bijzondere partners. Te noemen: Touroperator MiddenOostenReizen.com, luchtvaartmaatschappij Royal Jordanian Airlines, de vluchtelingenorganisatie van de VN; UNHCR, het Jordaanse toerisme bureau Jordan Tourism Board en het Ministerie van Buitenlandse Zaken, in het bijzonder de Nederlandse Ambassade in Amman.

Ingeklemd Jordaniƫ

Jordaniƫ is een soort Zwitserland van het Midden-Oosten. Omringd door onrustige buren houdt Jordaniƫ zich uitzonderlijk sterk en stabiel. Nu gaat dit ook weer niet helemaal zonder uitdagingen. Zo vangt Jordaniƫ zeer veel vluchtelingen op, komend vanuit landen als Syriƫ en Irak maar ook al vele decennia uit Palestina. Jordaniƫ gaat hier op geheel eigen en krachtige manier mee om. Maar naast vluchtelingen verwelkomt Jordaniƫ vooral veel toeristen van over de hele wereld.

Jordaniƫ

 

Officiƫle naam:
Jordaniƫ
Hoofdstad:
Amman
Oppervlakte:
Ruim 90.000 kmĀ² (+/- 2x Nederland)
Inwoners:
Zo’n 8.200.000
Munteenheid:
Jordaanse Dinar
Tijdverschil:
1 uur later dan Nederland

 

JordaniĆ« Reis Informatie šŸ‡ÆšŸ‡“

Ontdek schitterend Jordaniƫ.

Het is zeker handiger om de Jordaniƫ Reisgids App te downloaden in installeren. Dan heb je alle Jordaniƫ reis informatie eenvoudig bij de hand. Maar natuurlijk kan je alles over Jordaniƫ ook eenvoudig hier online vinden.

 

Jordaniƫ artikelen en informatie volgt spoedig.

 

REiSREPORT Nieuwsbrief

De REiSREPORT Wereld Nieuwsbrief, Ć©Ć©n keer per twee weken.