🇱🇰 Sri Lanka

Ultieme informatiebron voor rondreizen naar Sri Lanka.

De Tempel van de Tand of de gouden tempel van Dambulla. Natuurparken als Yala en Udawalawe en natuurlijk de rijke geschiedenis van het eiland. Ooit door de VOC vernoemd naar Zeeland en Zeylan genoemd, wat later in de Engelse tijd Ceylon werd. We tonen je de parel van de Indische Oceaan, Sri Lanka. Alles over Sri Lanka bij de hand met REiSREPORT.

🇱🇰 Alles over Sri Lanka Sri Lanka reisgids app → Sri Lanka hotels →

 

sri lanka rondreis
Sri Lanka

 

REiSREPORT SRI LANKA

Alles wat je nodig hebt voor een reis naar Sri Lanka. Vóór, tijdens en na je reis.

 

Sri Lanka reisinformatie

Beste reistijd Sri Lanka

Beste reistijd Sri Lanka – West

beste reistijd sri lanka west

Beste reistijd Sri Lanka – Oost

beste reistijd sri lanka oost

Sri Lanka: Stranden & natuur

Sri Lanka is een land van prachtige stranden en natuur. De beste reistijd voor Sri Lanka hangt dan echter vooral af van welk deel van het eiland je wenst te bezoeken. Voor de stranden van Sri Lanka ga je naar het zuiden, westen of oosten terwijl je in het centrum van Sri Lanka veel mooie natuur treft. Houd echter rekening met de verschillende klimaten van Sri Lanka.

In Sri Lanka kan het behoorlijk regenen, al houden de regenbuien niet al te lang aan. Wij reisden eind februari tot eind maar naar Sri Lanka. Nog altijd kans op een bui, maar als je een rondreis door heel Sri Lanka wilt doen, wel een prettige reistijd.

Sri Lanka

Hoofdstad:
Colombo
Oppervlakte:
Ruim 65.610 km² (+/- Nederland + Vlaanderen)
Inwoners:
Zo’n 23.000.000
Munteenheid:
Sri Lankaanse roepie
Tijdverschil:
4,5 uur later dan Nederland

 

 

Sri Lanka reizen vergelijken

Op zoek naar een mooie Sri Lanka rondreis? In onze Sri Lanka reisvergelijker kan je de reizen naar Sri Lanka van verschillende aanbieders vergelijken. Alle Sri Lanka rondreizen en andere vakanties in één overzicht Van zowel grote als kleine aanbieders van reizen naar Sri Lanka.

Sri Lanka rondreizen vergelijken →

 

 

 

REiSREPORT Sri Lanka & Partners

SriLankaRondreis.com

Wij reizen het liefst met een expert naar een reisbestemming. Zo ook naar Sri Lanka. Samen met SriLankaRondreis.com, de naam zegt het al, zijn wij en dus jij in goede handen. Rondreis naar Sri Lanka? Ons advies is duidelijk.

Aanbiedingen SriLankaRondreis.com →

Decathlon

In Sri Lanka geniet je van prachtige natuur en maak je, net als wij, tal van wandelingen. Gelukkig zijn we vooraf goed geadviseerd door Decathlon. Goede wandelschoenen en uitrusting is voor Sri Lanka zeker handig.

Aanbiedingen Decathlon →

 

Voorbereiding & Bezienswaardigheden

Een selectie uit onze artikelen over Sri Lanka. Je vindt de andere tientallen artikelen en natuurlijk eveneens tientallen video’s in de Sri Lanka Reisgids App.

 

 

 

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Sri Lanka Reizen informatie
Author Rating
51star1star1star1star1star
ONMISBAAR VOOR SRI LANKA REIZIGERS

Sri Lanka in de REiS APP

Alles over Sri Lanka, eenvoudig op je mobiel of tablet. Boordevol achtergronden, praktische informatie, tips en informatieve video's. 
close-link