Team REiSREPORT

Wij, Marlou en Godfried, zijn een Nederlands stel dat de wereld over reist met onze backpacks, 60% gevuld met video apparatuur. We ontmoetten elkaar toen we werkzaam waren voor een grote Nederlandse uitgever en besloten samen op avontuur te gaan, voornamelijk gefocust op online video en nuttige innovatieve technologieën.

Volg ons op:

Nieuwsbrief | Reisgids Apps | YouTube | Facebook | Instagram

Team REiSREPORT
Team REiSREPORT in Ljubljana, Slovenië

Experts in niet-alledaagse reizen

Voordat we met REiSREPORT begonnen, zelfs voordat we elkaar kenden, reisden we al de wereld over. Van voormalige KGB gevangenissen in de Baltische Staten, liftend door Congo DRC, krijsende gletsjers in Noord-Pakistan en eindeloze busreizen in Vietnam. Maar ook de dorre woestijn van Texas, de glooiende heuvels van de Duitse Eifel en de vriendelijke mensen in India… En zo verder. Na al deze avonturen leek het ons vanzelfsprekend om er samen een video bedrijf bij te starten.

Adverteren Contact

Reisjournalisten met video- & online kennis

Marlou is afgestudeerd journalist. Hoewel we veel gezamenlijk doen, richt Marlou zich op de reisverhalen en onze aanwezigheid online en social media in het bijzonder. Ze filmt en maakt het overgrote deel van onze foto’s. Godfried is meer de tech en video man, met een achtergrond in video. Zo startte hij op zijn 17e zijn eerste bedrijf, juist in digitale video producties. Later verkocht hij meerdere online startups dus kent ook daar zijn weg goed. De research, story telling, filmen en monteren is uiteraard een 100% joint venture.

Adverteren Contact
nederlandse reisvlog
We komen overal, op zoek naar mooie verhalen. Zoals hier in Kashan, Iran, waar naar verluid de Drie Wijzen vandaan kwamen, die op zoek gingen naar Jezus bij zijn geboorte.

 

REiSREPORT Nieuwsbrief

De REiSREPORT Wereld Nieuwsbrief, één keer per twee weken.