Wij, Marlou en Godfried, zijn een Nederlands stel dat de wereld over reist met onze backpacks, 60% gevuld met video apparatuur. We ontmoetten elkaar toen we werkzaam waren voor een Nederlandse uitgever en besloten samen op avontuur te gaan, voornamelijk gefocust op online video.

reis report
Voordat we met REiSREPORT begonnen, zelfs voordat we elkaar kenden, reisden we al de wereld over. Van voormalige KGB gevangenissen in de Baltische Staten, liftend door Congo DRC, krijsende gletsjers in Noord-Pakistan en eindeloze busreizen in Vietnam. Maar ook de dorre woestijn van Texas, de glooiende heuvels van de Duitse Eifel en de vriendelijke mensen in India… En zo verder. Na al deze avonturen leek het ons vanzelfsprekend om er samen een video bedrijf bij te starten.

Marlou is afgestudeerd journalist. Hoewel we veel gezamenlijk doen, richt Marlou zich op de reisverhalen en onze aanwezigheid online en social media in het bijzonder. Ze filmt en maakt het overgrote deel van onze foto’s. Godfried is meer de tech en video man, met een achtergrond in video. Zo startte hij op zijn 17e zijn eerste bedrijf, juist in digitale video producties. Later verkocht hij meerdere online startups dus kent ook daar zijn weg goed. De research, story telling, filmen en monteren is uiteraard een 100% joint venture.

reisreport team reisvloggers

REiSREPORT is onderdeel van Yocter, met kantoor in Nederland. Echter, aangezien wij de wereld rondreizen, is het weinig vruchtbaar om daar langs te komen en beter om onze Contact Pagina te raadplegen.

REiS MET ONS MEE
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE JALOERSMAKENDE NIEUWSBRIEF
AANMELDEN
.
Meld je aan voor de
REiSREPORT
Wereld Nieuwsbrief
AANMELDEN
IRAN? Er staat iets
groots te gebeuren.
Binnenkort komt er een serie video's over IRAN online. Meld je dan ook aan voor de Wereld Nieuwsbrief en je ontvangt bericht zodra het zover is.
Ja leuk! Afmelden kan altijd later weer.
close-link
Meld je aan voor de
REiSREPORT NIEUWSBRIEF
AANMELDEN
REiS MET ONS MEE
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE JALOERSMAKENDE NIEUWSBRIEF
AANMELDEN
.
     REiS MET ONS MEE
                   ONTDEK NAAST IRAN NOG VEEL MEER BIJZONDERE LANDEN IN DEZE MOOIE WERELD.
                   SCHRIJF JE IN VOOR DE REiSREPORT NIEUWSBRIEF:
JA, IK REIS MEE!
REiS MET ONS MEE
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE JALOERSMAKENDE NIEUWSBRIEF
AANMELDEN

MELD JE AAN VOOR DE WERELD

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Dat wil je. Nóg meer over Iran maar ook over de rest van de wereld.
AANMELDEN
Je krijgt er zeker geen spijt van!
vakilmoskee shiraz
Psst.. In onze nieuwsbrief hebben we exclusieve geheimpjes en extra's.
Wil ik ook!