Hoogwaardige, betrouwbare en relevante reis informatie.

  Beste reiziger, welkom bij REiSREPORT. Het reisplatform met als missie reizen interessanter maken. Opgericht in 2017 door Marlou Jacobs en Godfried van Loo, biedt REiSREPORT inmiddels talloze inhoudelijke video documentaires, de bekroonde REiSREPORT reis app en bijzondere print uitgaves van speciale reismagazines. Bovendien helpen we je ook met het vinden van de juiste reisorganisatie en specialisten voor maatreizen in de Reisvergelijker alsook hulp bij al je voorbereidingen. Van auto huren, visum regelen, bijzondere accommodaties, boekentips en nog veel meer.

  REiSREPORT: Marlou & Godfried

  reisreport team reisvlog

  Marlou is afgestudeerd journalist. Hoewel we veel gezamenlijk doen, richt Marlou zich op de reisverhalen, het merk-gevoel, uiterlijk en tone of voice alsook onze aanwezigheid online en social media in het bijzonder. Ze filmt en maakt het overgrote deel van de foto’s en is bovendien grotendeels verantwoordelijk voor de reismagazines. Godfried is meer de tech en video man. Hij begon op zijn 17e zijn eerste bedrijf, in online digitaal video (eind jaren ’90). Later verkocht hij meerdere online data startups dus kent ook daar zijn weg goed. We leerden elkaar kennen toen we werkzaam waren voor één van de grootste special interest uitgevers van Nederland. Dat zie je dan ook weer terug in onze luxe print reismagazines.

  De (nog) bijzondere wereld

  visum oman regelen

  Als het gaat om onze app, luxe reismagazines, documentaires en inhoudelijke achtergrond verhalen, richten we ons met name op de niet-alledaagse bestemmingen. We tonen de wereld van de nog minder voor de hand liggende plekken, in eerlijke reisvideo’s. We behandelen cultuur, geschiedenis en mensen alsook do’s en don’ts met handige tips. Altijd persoonlijk, eerlijk en oprecht. De open samenwerking met onze partners, zorgt er bovendien voor dat ook hun bijdrage altijd relevant en betrouwbaar is.

  Ervaren wereldreizigers

  reisreport team

  Voordat we met REiSREPORT begonnen, zelfs voordat we elkaar kenden, reisden we al de wereld over. Van voormalige KGB gevangenissen in de Baltische Staten, liftend door Congo DRC, krijsende gletsjers in Noord-Pakistan en eindeloze busreizen in Vietnam. Maar ook de dorre woestijn van Texas, de glooiende heuvels van de Duitse Eifel en de vriendelijke mensen in India… En zo verder. Na al deze avonturen leek het ons vanzelfsprekend om er samen een reisgids bedrijf bij te starten.

  REiSREPORT in de media

  Vraag of verzoekje?

  Wil je moet ons in contact komen? Dat kan natuurlijk op tal van manieren. Bekijk hiervoor onze Contact Pagina, of neem direct contact op:

  Contact: [email protected]

  Werk met ons

  Met REiSREPORT samenwerken is bijzonder bevredigend! Zo beamen al onze partners. Lees meer op onze Adverteren Pagina, of neem direct contact op:

  Contact: [email protected]