Hoogwaardige, betrouwbare en relevante reis informatie.

REiSREPORT MISSIE: reizigers voorzien van reis informatie en diensten, met een zo hoog mogelijke relevantie en betrouwbaarheid. Zowel de eigen informatie, als van onze partners. Voor, tijdens en na iedere reis.

REiSREPORT: Marlou & Godfried

reisreport team reisvlog

Marlou is afgestudeerd journalist. Hoewel we veel gezamenlijk doen, richt Marlou zich op de reisverhalen, het merk-gevoel, uiterlijk en tone of voice alsook onze aanwezigheid online en social media in het bijzonder. Ze filmt en maakt het overgrote deel van de foto’s. Godfried is meer de tech en video man. Hij begon op zijn 17e zijn eerste bedrijf, in online digitaal video (eind jaren ’90). Later verkocht hij meerdere online data startups dus kent ook daar zijn weg goed.

De (nog) bijzondere wereld

Als het gaat om onze reisgidsen, documentaires en inhoudelijke achtergrond verhalen, richten we ons met name op de niet-alledaagse bestemmingen. We tonen de wereld van de nog minder voor de hand liggende plekken, in eerlijke reisvideo’s. We behandelen cultuur, geschiedenis en mensen alsook do’s en don’ts met handige tips. Altijd persoonlijk, eerlijk en oprecht. De open samenwerking met onze partners, zorgt er bovendien voor dat ook hun bijdrage altijd relevant en betrouwbaar is.

Ervaren wereldreizigers

reisreport team

Voordat we met REiSREPORT begonnen, zelfs voordat we elkaar kenden, reisden we al de wereld over. Van voormalige KGB gevangenissen in de Baltische Staten, liftend door Congo DRC, krijsende gletsjers in Noord-Pakistan en eindeloze busreizen in Vietnam. Maar ook de dorre woestijn van Texas, de glooiende heuvels van de Duitse Eifel en de vriendelijke mensen in India… En zo verder. Na al deze avonturen leek het ons vanzelfsprekend om er samen een reisgids bedrijf bij te starten.

REiSREPORT in de media

Vraag of verzoekje?

Wil je moet ons in contact komen? Dat kan natuurlijk op tal van manieren. Bekijk hiervoor onze Contact Pagina, of neem direct contact op:

Contact: [email protected]

Werk met ons

Met REiSREPORT samenwerken is bijzonder bevredigend! Zo beamen al onze partners. Lees meer op onze Adverteren Pagina, of neem direct contact op:

Contact: [email protected]

REiSREPORT Nieuwsbrief

De REiSREPORT Wereld Nieuwsbrief, één keer per twee weken.