Alles over Montenegro

  Reizen naar Montenegro. Praktische informatie voor reizigers. Alle informatie die je nodig hebt voor een reis naar of rondreis door Montenegro. Want zorg vóór je vertrek, voor een goede voorbereiding.

  🇲🇪


  Montenegro rondreis

  Rondreis

  In onze Montenegro rondreis vergelijker, vergelijk je alle rondreizen naar Montenegro. Van grote tour operators tot gespecialiseerde reis organisaties voor op maat reizen. Bekijk en vergelijk het reisaanbod van bijzondere Montenegro rondreizen.

  Montenegro hotels

  Hotels

  We hebben een persoonlijke selectie gemaakt van bijzondere accommodaties in Montenegro. Met de mooiste hotels, leukste bed & breakfast en gezellige hostels door heel Montenegro. De meest bijzondere slaapplekken van het land.

  Montenegro Hoogtepunten

  Hoogtepunten

  Wat zijn de absolute hoogtepunten van Montenegro? Welke bezienswaardigheden mag je echt niet missen en voor welke attracties maken reizigers verre omwegen? Bekijk hier de hoogtepunten van Montenegro.

  Montenegro reisgids

  Reisgids app

  In de gratis REiSREPORT app vind je de Montenegro reisgids. Boordevol achtergronden, tips om je reis goed voor te bereiden, hoogtepunten op een interactieve kaart en nog veel en veel meer. Installeer de app met de Montenegro reisgids op je mobiel en tablet.


  Montenegro Thuisrondreis

  Thuisrondreis

  Als enige Nederlands reisplatform, biedt REiSREPORT inhoudelijke 360 graden video tours aan, genaamd Thuisrondreizen. Zo ook de Thuisrondreis Montenegro. Reis vanuit je woonkamer met een VR bril of achter je computer, tablet of smartphone dwars door Montenegro. Zeker de moeite waard!

  Montenegro excursies

  Excursies

  Wat te doen in Montenegro? Bekijk ons overzicht van Montenegro activiteiten. De meest bijzondere excursies, wandelingen, gidsen en tours boek je vervolgens eenvoudig bij één van onze partners. Want er is meer dan genoeg te doen in Montenegro!

  Montenegro boekentips

  Boekentips

  Reis je naar Montenegro? Bereid je dan goed voor. We hebben een overzicht gemaakt van relevante, interessante en inspirerende boeken voor Montenegro reizigers. Blader gewoon even door de lijst om te zien of er iets voor je tussen zit.

  Montenegro autohuur

  Auto huren

  Ben je van plan zelf auto te rijden in Montenegro? Bekijk dan zeker de aanbiedingen van onze autohuur partner in Montenegro. Een auto huren in Montenegro kan eenvoudig online. Kortom, bezoek onze auto huur partner en bekijk het aanbod.

   


  Een greep uit onze artikelen

   

   


  Montenegro: laatste nieuws

  Een selectie van recent Montenegro nieuws uit Nederlandse en Belgische kranten. Blijf op de hoogte voor, tijdens en na afloop van je rondreis door Montenegro. Deze berichten worden automatisch opgehaald en in de reisgids van Montenegro gezet.

  • Moskou was betrokken bij couppoging Montenegro
   09-05-2019 - TROUW - Voorpagina. - Montenegro reisgids.

  • Jarenlange celstraffen voor mislukte coup in Montenegro
   09-05-2019 - NOS Nieuws. - Montenegro reisgids.

  • Montenegro moet bloeden voor Chinese snelweg
   25-03-2019 - Financieel Dagblad - Voorpagina. - Montenegro reisgids.

  • Montenegro antwoordt na uithaal Trump: ‘We dragen wel bij tot vrede in Europa’
   19-07-2018 - De Standaard : Buitenland. - Montenegro reisgids.

  • Montenegro antwoordt na uithaal Trump: ‘We dragen wel bij tot vrede in Europa’
   19-07-2018 - De Standaard : Buitenland. - Montenegro reisgids.

  • Trump zet bijl aan wortel Navo: ‘Montenegro is een klein landje met agressieve mensen’ en hoeft niet zomaar op steun van de VS te rekenen
   19-07-2018 - Volkskrant - Buitenland. - Montenegro reisgids.

  • Trump zet bijl aan wortel Navo: ‘Montenegro is een klein landje met agressieve mensen’ en hoeft niet zomaar op steun van de VS te rekenen
   19-07-2018 - Volkskrant - Politiek. - Montenegro reisgids.

  Bekijk voor een compleet overzicht van het laatste nieuws in de reisgids:
  reisgids app →

   

   

   

   

  Summary
  Review Date
  Reviewed Item
  Montenegro reizen
  Author Rating
  51star1star1star1star1star
  ONMISBAAR VOOR MONTENEGRO REIZIGERS

  Montenegro in de REiS APP

  Alles over Montenegro, eenvoudig op je mobiel of tablet. Boordevol achtergronden, praktische informatie, tips en informatieve video's. 
  close-link
  🇲🇪 Alles over Montenegro bij de hand? Download de app!
  GRATIS REIS APP >