Montenegro Reisaanbod

Bekijk alle reizen naar Montenegro in het Montenegro rondreizen overzicht.

🇲🇪 Montenegro

Montenegro Reisgids App

Een oneindige bron van informatie over Montenegro vol video’s, foto’s, achtergrond informatie en nog veel meer.

🇲🇪 montenegro reisgids

 

Welkom in Montenegro, maak je keuze:

🛫
Ik wil naar Montenegro.
⛰️
Ik ben nu in Montenegro.
🛬
Ik ben in Montenegro geweest.

🛫

Ik wil naar Montenegro.

Goed idee! We hebben er drie weken doorheen gereden. Je doet even je ogen dicht, en ontwaakt in een totaal nieuw land. Keer op keer. Je waant je in Kroatië, maar dan rustiger. Of het lijkt de Alpen, maar dan stoerder. Montenegro, er komt weer iemand aan!

In jouw geval, raden we je aan:
 1. Meld je aan voor onze Nieuwsbrief voor de Montenegro Reisgids App.
  We zijn er nog druk mee bezig, maar over een paar weken is de gratis Montenegro Reisgids App gereed. Zorg dat je dit als eerste weet.
 2. Bekijk onze uitgebreide Montenegro video reportages.
  Het duurt nog een paar weken, maar dan zijn ze online om te bekijken. Dat kan hier op onze website, maar net zo makkelijk in onze Montenegro Reisgids App en natuurlijk op YouTube. Heb je een vraag? Stel die gerust onder de video.
 3. Neem ons Montenegro reis informatie door.
  Dat kan hier op onze website, maar net zo makkelijk in onze Montenegro Reisgids App. Heb je een vraag? Stel die gerust onder het artikel.

⛰️

Ik ben nu in Montenegro.

Wat maken die bergen die kloosters mooi he? En hoewel geen EU land, maar wel met de euro betalen… Zo handig! Je hebt veel te zien en te doen, dus lees wat je kan en ga weer naar buiten.

In jouw geval, raden we je aan om:
 1. Onze Montenegro Reisgids App te installeren op je mobiel.
  Daarin vind je namelijk al onze artikelen (handig want voor je het weet ben je weer een ‘stad’ uit) en onze video’s. Dan kan je de video’s bekijken met de WiFi van je hotel of hostel. De app biedt bovendien een handige kaart en allerlei andere manieren om je te helpen. De Montenegro Reisgids App komt er snel aan dus meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan laten we het meteen weten.

🛬

Ik ben in Montenegro geweest.

Wat waren die steden klein he? Veel sterkte met weer wennen aan de prijzen hier. We zijn erg benieuwd naar je ervaringen en je tips. Net als wij, was je misschien ook nog best eens op zoek naar betrouwbare informatie.

We willen je graag vragen of je:
 1. Onze Montenegro reis informatie door wil nemen
  En bij 3 (of meer natuurlijk) een tip wil achterlaten. Jouw ervaringen en tips zijn voor andere reizigers namelijk cruciaal. Laat ze gewoon achter onder het bericht.
 2. Bekijk onze video’s van Montenegro.
  En laat ons weten of je een soortgelijke ervaring of juist totaal andere ervaringen hebt gehad. In YouTube kan je onder elke video reageren.
 3. En last but not least…
  Vertel iedereen over je geweldige reis naar Montenegro! Want, dat was het toch?

 

Beste reistijd

Beste reistijd Montenegro

De beste reistijd voor Montenegro is de lente en herfst, rond mei/juni en september/oktober. Je doet er goed aan de zomermaanden te mijden. De gemiddelde temperatuur lijkt redelijk aangenaam, maar de laatste jaren hebben ze in toenemende mate last van extreme hitte. Toen wij er in juli/augustus waren lag de temperatuur steeds tussen de 35 en 40 graden. En dat is niet bijzonder prettig.

Jong en klein Montenegro

Montenegro is één van de jongste landen van Europa en zelfs van de wereld. In 2006 riep Montenegro de onafhankelijkheid uit. Het uiteenvallen van Joegoslavië (na een bloedige burgeroorlog in de jaren ’90) was al lang in gang gezet maar Montenegro was toen nog samen met Servië overgebleven. Eind 19e eeuw was Montenegro nog een onafhankelijk prinsdom, maar soeverein aan het Ottomaanse Rijk, en die invloeden zie je op veel plekken nog terugkomen. Zo ook, in onze artikelen, video’s en natuurlijk Montenegro Reisgids App.

Montenegro: Jong, klein en stoer

Klein maar stoer. Met heerlijke kustlijn, schitterende natuur en geweldige bergen is Montenegro niet zonder reden één van de meest opkomende toeristische bestemmingen. Waar sommige voormalige Joegoslavië staten nog wat opkrabbelen, staat Montenegro fier overeind om je te ontvangen. Ga de touringbussen vooruit en snel je naar Montenegro.

Foto’s van Montenegro

Montenegro

Officiële naam:
Montenegro
Hoofdstad:
Podgorica
Oppervlakte:
Zo’n 14.000 km² (+/- 1x Vlaanderen)
Inwoners:
Ruim 600.000
Munteenheid:
Euro
Tijdverschil:
Geen tijdverschil

Montenegro Reis Informatie 🇲🇪

Ontdek schitterend Montenegro.

Het is zeker handiger om de Montenegro Reisgids App te downloaden in installeren. Dan heb je alle Montenegro reis informatie eenvoudig bij de hand. Maar natuurlijk kan je alles over Montenegro ook eenvoudig hier online vinden.

 

 

REiSREPORT Nieuwsbrief

De REiSREPORT Wereld Nieuwsbrief, één keer per twee weken.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Alles over Montenegro
Author Rating
51star1star1star1star1star