Ballonvaart over de Wadi Rum woestijn

jordanië

Onderdeel van de Jordanië Reisgids

Dit artikel is onderdeel van de Jordanië Reisgids, beschikbaar in de REiSREPORT Reis App. Gratis voor mobiel & tablet.

reis app ios reis app android

De Wadi Rum woestijn staat vooral in het teken van schitterende zandvlaktes afgewisseld met bizarre rotsformaties waar je te voet, per jeep of dromedaris doorheen trekt. Maar er is nog één andere manier om de Wadi Rum te beleven.

Ballonvaart Wadi Rum

De zonsopkomst in de Wadi Rum is op zich al iets om vroeg voor op te staan, maar nog mooier is deze… in een luchtballon. Geheel eenvoudig is dit niet, want er is welgeteld één luchtballon in heel Jordanië.

wadi rum jordanië ballonvaart drone middenoostenreizenballonvaart wadi rum woestijnballonvaart wadi rum woestijn boekenDe van origine Tsjetsjeense piloot heeft jarenlang voor de Jordaanse luchtmacht gevlogen tot hij besloot deze bijzondere ervaring ook voor normale mensen mogelijk te maken. Dat ging niet zonder slag of stoot, want hij heeft vrijwel geheel zelfstandig de nodige wetgeving hiervoor geschreven. Hierdoor is het nu dus mogelijk om per luchtballon de Wadi Rum woestijn over te vliegen. ‘s Ochtends word je vóór zonsopkomst opgehaald voor een van de tofste ervaringen van je reis door Jordanië.

wadi rum jordanië ballonvaart drone middenoostenreizenballonvaart wadi rum woestijn boeken wadi rum jordanië ballonvaart drone middenoostenreizen

Ballonvaart Wadi Rum eenvoudig boeken

Er is natuurlijk gelimiteerd plek in de ballon en het weer moet het ook toelaten. Mocht je deze ervaring niet willen missen, boek dan absoluut deze excursie tijdig.

Wil je dit zelf ook?

Wil je dit zelf ook ervaren? Boek eenvoudig online, wij regelen het voor je. Bekijk alle Jordanië excursies.

wadi rum jordanië ballonvaart drone middenoostenreizen

Handige laatste Jordanië tip

Mocht je hier meer over willen weten, ofwel over andere plekken in Jordanië, installeer dan de gratis Jordanië reisgids. Zo is dit Jordanië artikel onderdeel van deze Jordanië reisgids maar vind je er ook tientallen andere artikelen, video’s en veel meer handige Jordanië tips. Gratis beschikbaar voor mobiel en tablet, op iPhone / iPad of Android telefoon of tablet. Of surf op je mobiel/tablet simpelweg naar: https://reis.app/download

Jordanië

Onderdeel van de Jordanië Reisgids

Dit artikel is onderdeel van de Jordanië Reisgids, beschikbaar in de REiSREPORT Reis App. Gratis voor mobiel & tablet.

reis app ios reis app android

Alles over Jordanië. Gratis.

Met de Jordanië reisgids, gratis beschikbaar in de REiSREPORT Reis App, heb je alles over Jordanië bij de hand. Achtergrond artikelen, informatieve video’s, kaarten met hoogtepunten, persoonlijke selectie hotels, wat te doen en meer.


Jordanië Reisgids →

costa rica reisgids

Summary
Review Date
Reviewed Item
Ballonvaart Wadi Rum
Author Rating
51star1star1star1star1star

5 reacties

    1. Hi Sam. Je wordt vroeg in de ochtend (04:00 – 05:00) opgehaald bij je verblijf en bent aan het begin van de ochtend weer terug, denk aan iets van 09:00-10:00. Afhankelijk van waar je zit. De ballonvaart zelf duurt ongeveer één tot anderhalf uur.
      Je kunt ‘m bovendien eenvoudig boeken in onze reisapp! https://reis.app/

  1. Ik vond Wadi Rum ook waanzinnig mooi! Helaas geen ballonvaart gedaan, het werd nergens aangegeven als optie… Hoeveel kost dit ongeveer? De volgende keer wil ik het zeker vanaf boven bekijken!

  2. Hoi! Wat goed dat je hier op klikt en dus overweegt om ook een reactie achter te laten. Dat zouden we enorm fijn vinden, want alleen op die manier helpen we samen de toekomstige Jordanië reizigers perfect op weg. Dus, heb je nog opmerkingen, tips en/of aanvullingen? Laat het hier achter. Dank! Team REiSREPORT.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Leuk! Abonneer mij ook op de REiSREPORT Wereld Nieuwsbrief!

ONMISBAAR VOOR JORDANIË REIZIGERS

De Jordanië Reisgids App

Alles over Jordanié, eenvoudig op je mobiel of tablet. Boordevol achtergronden, praktische informatie, tips en informatieve video's. 
close-link
 🇯🇴  Alles over Jordanië bij de hand? Download de app!
GRATIS REIS APP >