Ballonvaart over de Wadi Rum woestijn

De Wadi Rum woestijn staat vooral in het teken van schitterende zandvlaktes afgewisseld met bizarre rotsformaties waar je te voet, per jeep of dromedaris doorheen trekt. Maar er is nog één andere manier om de Wadi Rum te beleven.

Ballonvaart Wadi Rum

De zonsopkomst in de Wadi Rum is op zich al iets om vroeg voor op te staan, maar nog mooier is deze… in een luchtballon. Geheel eenvoudig is dit niet, want er is welgeteld één luchtballon in heel Jordanië.

wadi rum jordanië ballonvaart drone middenoostenreizenballonvaart wadi rum woestijnballonvaart wadi rum woestijn boekenDe van origine Tsjetsjeense piloot heeft jarenlang voor de Jordaanse luchtmacht gevlogen tot hij besloot deze bijzondere ervaring ook voor normale mensen mogelijk te maken. Dat ging niet zonder slag of stoot, want hij heeft vrijwel geheel zelfstandig de nodige wetgeving hiervoor geschreven. Hierdoor is het nu dus mogelijk om per luchtballon de Wadi Rum woestijn over te vliegen. ‘s Ochtends word je vóór zonsopkomst opgehaald voor een van de tofste ervaringen van je reis door Jordanië.

wadi rum jordanië ballonvaart drone middenoostenreizenballonvaart wadi rum woestijn boeken wadi rum jordanië ballonvaart drone middenoostenreizen

Ballonvaart Wadi Rum eenvoudig boeken

Er is natuurlijk gelimiteerd plek in de ballon en het weer moet het ook toelaten. Mocht je deze ervaring niet willen missen, dan doe je eenvoudig een aanvraag in onze REiSREPORT reisgids app. Onze Jordanië-partner Middenoostenreizen.com regelt vervolgens deze boeking voor je. Zo zie je net als ons de Wadi Rum op een manier die je nog lang zal bijblijven.

wadi rum jordanië ballonvaart drone middenoostenreizen

JORDANIË REISTIPS


Jordanië Reisaanbod →

Ben je van plan om naar Jordanië te gaan? Bekijk dan zeker het Jordanië Reisaanbod. Individuele reizen, groepsreizen, single reizen van grote en kleine gespecialiseerde reisaanbieders. Alle reizen naar Jordanië in één overzicht.


Jordanië Reisgids App →

Uiteraard ga je met een goede Jordanië reisgids op weg. REiSREPORT heeft een gratis Jordanië Reisgids App voor Android & iOS. Vol video, achtergronden, foto’s en praktische info. Dus installeer deze meteen op je mobiel of tablet.

Summary
Luchtballonvaart over de Wadi Rum woestijn, Jordanië
Title
Luchtballonvaart over de Wadi Rum woestijn, Jordanië
Description

Luchtballon over de Wadi Rum woestijn? Wil je een ballonvaart over de Wadi Rum woestijn boeken? Dat kan hier. Een onvergetelijke ervaring in Jordanië. Met de luchtballon de Wadi Rum overvliegen tijdens zonsopkomst. Reserveer hier eenvoudig: ballonvaart Wadi Rum. Wij regelen het voor je.

3 reacties

  1. Ik vond Wadi Rum ook waanzinnig mooi! Helaas geen ballonvaart gedaan, het werd nergens aangegeven als optie… Hoeveel kost dit ongeveer? De volgende keer wil ik het zeker vanaf boven bekijken!

  2. Hoi! Wat goed dat je hier op klikt en dus overweegt om ook een reactie achter te laten. Dat zouden we enorm fijn vinden, want alleen op die manier helpen we samen de toekomstige Jordanië reizigers perfect op weg. Dus, heb je nog opmerkingen, tips en/of aanvullingen? Laat het hier achter. Dank! Team REiSREPORT.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Leuk! Abonneer mij ook op de REiSREPORT Wereld Nieuwsbrief!

ONMISBAAR VOOR JORDANIË REIZIGERS

De Jordanië Reisgids App

Alles over Jordanié, eenvoudig op je mobiel of tablet. Boordevol achtergronden, praktische informatie, tips en informatieve video's. 
close-link

Jordanië  Reisgids App. 100% gratis.

Uitgebreide Nederlandstalige Jordanië Reisgids van REiSREPORT. Alles over Jordanië op je mobiel of tablet.
close-link
REiSREPORT Reisvergelijker