Ballonvaart over de Wadi Rum woestijn

De Wadi Rum woestijn staat vooral in het teken van schitterende zandvlaktes afgewisseld met bizarre rotsformaties waar je te voet, per jeep of dromedaris doorheen trekt. Maar er is nog één andere manier om de Wadi Rum te beleven.

Ballonvaart Wadi Rum

De zonsopkomst in de Wadi Rum is op zich al iets om vroeg voor op te staan, maar nog mooier is deze… in een luchtballon. Geheel eenvoudig is dit niet, want er is welgeteld één luchtballon in heel Jordanië.

wadi rum jordanië ballonvaart drone middenoostenreizenballonvaart wadi rum woestijnballonvaart wadi rum woestijn boekenDe van origine Tsjetsjeense piloot heeft jarenlang voor de Jordaanse luchtmacht gevlogen tot hij besloot deze bijzondere ervaring ook voor normale mensen mogelijk te maken. Dat ging niet zonder slag of stoot, want hij heeft vrijwel geheel zelfstandig de nodige wetgeving hiervoor geschreven. Hierdoor is het nu dus mogelijk om per luchtballon de Wadi Rum woestijn over te vliegen. ‘s Ochtends word je vóór zonsopkomst opgehaald voor een van de tofste ervaringen van je reis door Jordanië.

wadi rum jordanië ballonvaart drone middenoostenreizenballonvaart wadi rum woestijn boeken wadi rum jordanië ballonvaart drone middenoostenreizen

Ballonvaart Wadi Rum eenvoudig boeken

Er is natuurlijk gelimiteerd plek in de ballon en het weer moet het ook toelaten. Mocht je deze ervaring niet willen missen, dan doe je eenvoudig een aanvraag in onze REiSREPORT reisgids app. Onze Jordanië-partner Middenoostenreizen.com regelt vervolgens deze boeking voor je. Zo zie je net als ons de Wadi Rum op een manier die je nog lang zal bijblijven.

wadi rum jordanië ballonvaart drone middenoostenreizen

JORDANIË REISTIPS


Jordanië Reisaanbod →

Ben je van plan om naar Jordanië te gaan? Bekijk dan zeker het Jordanië Reisaanbod. Individuele reizen, groepsreizen, single reizen van grote en kleine gespecialiseerde reisaanbieders. Alle reizen naar Jordanië in één overzicht.


Jordanië Reisgids App →

Uiteraard ga je met een goede Jordanië reisgids op weg. REiSREPORT heeft een gratis Jordanië Reisgids App voor Android & iOS. Vol video, achtergronden, foto’s en praktische info. Dus installeer deze meteen op je mobiel of tablet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Leuk! Abonneer mij ook op de REiSREPORT Wereld Nieuwsbrief!

Alle Jordanië reizen,
in één overzicht?

Vergelijk alle reizen en rondreizen van alle aanbieders naar Jordanië in onze speciale Jordanië Reisvergelijker.
Jordanië | REIS VERGELIJKER >
close-link
REiSREPORT Reisvergelijker