Iran Reisaanbod

Bekijk alle reizen naar Iran in het Iran rondreizen en reizen overzicht.

🇮🇷 reisaanbod

Iran Reisgids App

Een oneindige bron van informatie over Iran vol video’s, foto’s, achtergrond informatie en nog veel meer. Kies je platform:

reisreport iran app iphone reisreport iran app android


MiddenOostenReizen.com is de REiSREPORT Partner voor Iran. Een gespecialiseerde tour operator voor reizen naar het Midden-Oosten.

MiddenOostenReizen.com

Welkom in Iran, maak je keuze:

🛫
Ik wil naar Iran.
🕌
Ik ben nu in Iran.
🛬
Ik ben in Iran geweest.

🛫

Ik wil naar Iran.

Geweldig! We garanderen je nu al… Alle mogelijke twijfels, alle zorgelijke gezichten van familie en vrienden… Negeer en vergeet ze. Dit wordt een geweldige reis. Zelfs, of beter, vooral als Iran het laatste land ter wereld is dat je nog niet hebt gezien.
pa

In jouw geval, raden we je aan:
 1. Vergelijk Iran reizen in ons Iran Reisaanbod.
  We hebben alle Iran reizen in één reisoverzicht gezet. Bekijk ze allemaal of in het bijzonder de Iran reizen van onze Iran REiSREPORT Partner.
 2. Bekijk onze uitgebreide video reportages en Iran artikelen.
  Dat kan hier op onze website, maar net zo makkelijk in onze Iran Reisgids App. Heb je een vraag? Stel die gerust onder het artikel of de video! Vertrek je al snel? Begin dan bij het VOORBEREIDINGEN.
 3. Installeer een VPN Client op je mobiel
  Hoezeer we ook onze eigen Iran Reisgids App aanprijzen, in Iran zijn veel online diensten geblokkeerd. Bekijk daarom om te beginnen onze video VPN In Iran.
 4. Installeer de Iran Reisgids App op je mobiel of tablet.
  Lees al onze artikelen en zie onze mooie video’s gewoon op de bank of terwijl je onderweg bent naar je werk. Eenvoudig op mobiel of tablet.

🕌

Ik ben nu in Iran.

Kijk aan! Hoe bevalt het feta/komkommer/plat brood ontbijt? Is het al gelukt dronken te worden van de fruitbiertjes? Je hebt veel te zien en te doen, dus verspil nu geen tijd op onze site.

In jouw geval, raden we je aan om:
 1. Onze Iran Reisgids App te installeren op je mobiel.
  Daarin vind je namelijk al onze artikelen (leuk voor in de bus of trein) en onze video’s. Dan kan je de video’s bekijken met de WiFi van je hotel of hostel. De app biedt bovendien een handige kaart en allerlei andere manieren om je te helpen, zoals in contact komen met andere reizigers. Bekijk de introductie video van de app, installeer ‘m en maak een account aan.

🛬

Ik ben in Iran geweest.

Dat moet een ongelofelijk mooie reis zijn geweest. We zijn oprecht erg benieuwd naar je ervaringen en al je tips. Net als wij, was je misschien ook nog best eens op zoek naar betrouwbare informatie.

We willen je graag vragen of je:
 1. Onze artikelen over Iran wil lezen
  En bij 3 (of meer natuurlijk) een tip wil achterlaten. Jouw ervaringen en tips zijn voor andere reizigers namelijk cruciaal. Laat ze gewoon achter onder het bericht.
 2. Bekijk onze video’s van Iran.
  En laat ons weten of je een soortgelijke ervaring of juist totaal andere ervaringen hebt gehad. In YouTube kan je onder elke video reageren.
 3. En last but not least…
  Vertel iedereen over je geweldige reis naar Iran! Het land en de mensen verdienen het!

 

Beste reistijd Iran

Beste reistijd Noord-IranBeste reistijd Noord-Iran
Beste reistijd Zuid-Iran
Beste reistijd Zuid-Iran

De beste reistijd voor Iran is april/mei en september/oktober. In Noord-Iran is sneeuw helemaal niet gek. Sterker, zoals je kan zien in onze tweede video van Teheran kan je zelfs in mei nog skiën in Iran. In de zomer, en dan met name in het zuiden, kunnen de temperaturen behoorlijk oplopen. Ga je zowel naar het noorden als het zuiden, dan is het een kwestie van slim plannen. Prima te doen, wij gingen je voor.

Belangrijk!: Een VPN

In Iran zijn veel online diensten geblokkeerd. Zoals Facebook, YouTube maar ook westerse media, zoals nu.nl. Dat is prima te omzeilen (en dat gebeurt dan ook massaal) met een zogenoemde VPN. Echter, dit moet je VÓÓR je reis regelen want eenmaal in Iran wordt het een stuk lastiger. Omdat niet alle VPN software betrouwbaar is (met name de gratis varianten zijn zelfs gevaarlijk), hebben we een video gemaakt met de VPN die wij gebruikten in Iran.


Iran Basis Info

Officiële naam:
Islamitische Republiek Iran
Hoofdstad:
Teheran
Oppervlakte:
Ruim 1.600.000 km² (+/- 3x Frankrijk)
Inwoners:
Ruim 82 miljoen
Munteenheid:
Iraanse Rial
Tijdverschil:
2,5 uur later dan in Nederland

Iran Reisgids App

“Handige app voor bij je voorbereidingen, maar ook zeker tijdens je rondreis in Iran.”
Lonely Planet Traveller

Alles over de Iran Reisgids

Onze website staat boordevol informatie over Iran. Echter, als je écht niets wilt missen dan download je nu meteen onze Iran Reisgids App. Alle reisvideo’s, handige tips en highlights altijd bij je.

Vind medereizigers in Iran in het Community onderdeel zodat je bijvoorbeeld samen een taxi kunt delen in hartje Teheran en deel je eigen tips. Je kan zelfs hotels, chauffeurs en gidsen online boeken én betalen via de App. Handig voor bij je voorbereiding, maar ook zeker tijdens je rondreis in Iran. Bekijk hier de introductie video en installeer ‘m meteen.


 
Kies je platform:

reisreport iran app iphone reisreport iran app android

 

Iran Reis Informatie

Het is een stuk handiger om de Iran Reisgids App te installeren, maar hieronder kan je natuurlijk ook alles nalezen. Ben je al in Iran geweest? Help dan andere Iran reizigers en schrijf reacties met jouw tips. Vooral bij artikelen waar een laag getal achter staat. Ook zouden we heel graag jouw reisverhalen publiceren. Dus, stuur ze in!

Stuur je verhaal in

📰

 

BESTEMMINGEN

Hieronder vind je de lijst met artikelen die over een bestemming gaan. Achter de titel zie je het aantal reacties. Mocht je ergens nog een tip of opmerking hebben, laat het zeker weten door naar het artikel te gaan!

Tevens, zouden we graag reisverhalen ontvangen van steden die we niet bezocht hebben, zoals:

 • Kerman
 • Qom
 • Shuhstar
 • Tabriz
 • Mashad
 • Kermanshah
 • Hamadan
 • Bam
 • Andere steden die niet vermeld zijn

Ben jij in één van deze plekken geweest? Dan zouden we heel graag met je in contact komen voor een reisverhaal om de reisgids compleet te krijgen. Laat van je horen.
Stuur je verhaal in

COMMUNITY

Ben jij in één van onderstaande steden geweest en heb je nog wat tips? Voeg ze toe als reactie! Andere Iran reizigers zijn je nu al erg dankbaar. Reageer onder de berichten.

 

REiSREPORT Nieuwsbrief

De REiSREPORT Wereld Nieuwsbrief, één keer per twee weken.