Drie leuke B&B’s in Zagreb

Zagreb is een stad met vele mogelijkheden en is daarom voor veel doelgroepen een heerlijke bestemming. Het aanbod aan overnachtingen is erg divers. Zagreb heeft enorm veel goedkope hostels waar je meteen het partyleven in duikt, maar ook bijzonder luxe hotels en appartementen. Wil je een iets persoonlijkere benadering, kies dan voor een Bed & Breakfast. Wij kozen drie leuke B&B’s in Zagreb voor je uit.

1. Embassy Row B&B

Eerlijk is eerlijk, deze B&B is wel echt een juweeltje. We werden ontzettend gastvrij ontvangen door gastvrouw Nadia en haar man. Het ontbijt dat Nadia maakt is volledig biologisch en haar sapcreaties zijn van een hoog niveau. Heerlijk wakker worden met klassieke muziek op de achtergrond.. Een B&B net buiten het drukke centrum, waar je helemaal tot rust komt.
Locatie: Bosanska ul. 36
Gemiddelde prijs per nacht voor 2/3 personen: €140,-
Parkeren is gratis
Reserveren is mogelijk via Booking.com.

B&B's in zagrebB&B's in zagreb B&B's in zagreb

Rondkijken in Embassy Row B&B kan met onze 360 graden video:

2. B&B Studio Kairos

Op zo’n 10 minuten lopen van het centrum vind je B&B Studio Kairos. Deze B&B heeft een leuk concept, want het was vroeger het huis van de eigenaresse. Ze is journaliste van origine en heeft dan ook haar eigen oude slaapkamer omgetoverd als ‘Writers room’. Wij sliepen in de ‘music room’, omdat ze veel inspiratie haalt uit de Kroatische muziek. Op de slaapkamer is zelfs een gitaar aanwezig om je muzikaliteit te ontwikkelen.
Locatie: Vlaška ul. 92
Gemiddelde prijs per nacht voor 2 personen: €70,-
Parkeren is gratis
Reserveren is mogelijk via Booking.com.

B&B's in zagreb B&B's in zagrebB&B's in zagreb

3. B&B Fala

Deze B&B is net nieuw in Zagreb en wordt gerund door een jong team, bestaande uit broer en zus, Marko en Marija. Zij hebben een oud familiehotel overgenomen en zijn nu gestart als hotel slash Bed & Breakfast.
Locatie: Ulica Trnjanske ledine II 18
Gemiddelde prijs per nacht voor 2 personen: €50,-
Parkeren is gratis
Reserveren is mogelijk via Booking.com.

B&B's in zagrebToch liever in een hotel of hostel overnachten? Check alle mogelijkheden op Booking.com.

Kroatië Reistips


Kroatië Reisaanbod →

Ben je van plan om naar Kroatië te gaan? Bekijk dan zeker het Kroatië Reisaanbod ». Individuele reizen, groepsreizen, single reizen van grote en kleine gespecialiseerde reisaanbieders. Alle reizen naar Kroatië in één overzicht.


Kroatië Reisgids App →

Uiteraard ga je met een goede Kroatië reisgids op weg. REiSREPORT heeft een gratis Kroatië Reisgids App voor Android & iOS. Vol video, achtergronden, foto’s en praktische info. Dus installeer deze meteen op je mobiel of tablet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Leuk! Abonneer mij ook op de REiSREPORT Wereld Nieuwsbrief!

Alle Kroatië reizen,
in één overzicht?

Vergelijk alle reizen en rondreizen van alle aanbieders naar Kroatie in onze speciale Kroatie Reisvergelijker.
close-link
REiSREPORT Reisvergelijker