De leukste terrassen van Zagreb

Aan terrassen absoluut geen gebrek in deze levendige stad. Wees dus gerust, want op iedere hoek van de straat is het mogelijk een kop koffie te drinken. Toch zijn er wat ons betreft drie leuke locaties om een terrasje te pakken. Dit zijn ze:

1. De Tkalčićeva straat

Deze straat bestaat voor 100% uit terrassen. Zonder twijfel is de Tkalčićeva straat dan ook dé straat in Zagreb waar iedereen elkaar ontmoet. Zowel overdag als ‘s avonds wanneer het nachtleven begint. Twee aanraders: The Cookie Factory en Otto & Frank.

zagreb terrassen zagreb terrassen

2. Het Zrinjevac park

Dit park is een ideale plek om even tot rust te komen op een van de vele bankjes. Daarnaast staan er in de zomermaanden een aantal tuinhuisjes waar vooral veel zoetigheid wordt verkocht. Zin in een stuk taart? Dan is dit de beste plek! Door de enorm schattige aankleding heeft het een sprookjesachtige sfeer.

zagreb terrassen zagreb terrassen

3. Art Park (openlucht)

Voorheen een plek voor junkies, nu door een groep creatievelingen omgetoverd tot het zogenoemde Art Park. Een hele chille setting waar het vooral erg leuk is om ‘s avonds een arty biertje te drinken. Er wordt van alles georganiseerd: workshops, yoga, DJ avonden, movienights etc.. Check van te voren even de Facebookpagina.

zagreb terrassenzagreb terrassen

Kijk alvast even rond via onze 360 graden video:


Kroatië Reistips


Kroatië Reisaanbod →

Ben je van plan om naar Kroatië te gaan? Bekijk dan zeker het Kroatië Reisaanbod ». Individuele reizen, groepsreizen, single reizen van grote en kleine gespecialiseerde reisaanbieders. Alle reizen naar Kroatië in één overzicht.


Kroatië Reisgids App →

Uiteraard ga je met een goede Kroatië reisgids op weg. REiSREPORT heeft een gratis Kroatië Reisgids App voor Android & iOS. Vol video, achtergronden, foto’s en praktische info. Dus installeer deze meteen op je mobiel of tablet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Leuk! Abonneer mij ook op de REiSREPORT Wereld Nieuwsbrief!

Alle Kroatië reizen,
in één overzicht?

Vergelijk alle reizen en rondreizen van alle aanbieders naar Kroatie in onze speciale Kroatie Reisvergelijker.
close-link
REiSREPORT Reisvergelijker