De leukste terrassen van Zagreb

Kroatië

Onderdeel van de Kroatië Reisgids

Dit artikel is onderdeel van de Kroatië Reisgids, beschikbaar in de REiSREPORT Reis App. Gratis voor mobiel & tablet.

reis app ios reis app android

Aan terrassen absoluut geen gebrek in deze levendige stad. Wees dus gerust, want op iedere hoek van de straat is het mogelijk een kop koffie te drinken. Toch zijn er wat ons betreft drie leuke locaties om een terrasje te pakken. Dit zijn ze:

1. De Tkalčićeva straat

Deze straat bestaat voor 100% uit terrassen. Zonder twijfel is de Tkalčićeva straat dan ook dé straat in Zagreb waar iedereen elkaar ontmoet. Zowel overdag als ‘s avonds wanneer het nachtleven begint. Twee aanraders: The Cookie Factory en Otto & Frank.

zagreb terrassen zagreb terrassen

2. Het Zrinjevac park

Dit park is een ideale plek om even tot rust te komen op een van de vele bankjes. Daarnaast staan er in de zomermaanden een aantal tuinhuisjes waar vooral veel zoetigheid wordt verkocht. Zin in een stuk taart? Dan is dit de beste plek! Door de enorm schattige aankleding heeft het een sprookjesachtige sfeer.

zagreb terrassen zagreb terrassen

3. Art Park (openlucht)

Voorheen een plek voor junkies, nu door een groep creatievelingen omgetoverd tot het zogenoemde Art Park. Een hele chille setting waar het vooral erg leuk is om ‘s avonds een arty biertje te drinken. Er wordt van alles georganiseerd: workshops, yoga, DJ avonden, movienights etc.. Check van te voren even de Facebookpagina.

zagreb terrassenzagreb terrassen

Kijk alvast even rond via onze 360 graden video:


Handige laatste Kroatië tip

Mocht je hier meer over willen weten, ofwel over andere plekken in Kroatië, installeer dan de gratis Kroatië reisgids. Zo is dit Kroatië artikel onderdeel van deze Kroatië reisgids maar vind je er ook tientallen andere artikelen, video’s en veel meer handige Kroatië tips. Gratis beschikbaar voor mobiel en tablet, op iPhone / iPad of Android telefoon of tablet. Of surf op je mobiel/tablet simpelweg naar: https://reis.app/download

Kroatië

Onderdeel van de Kroatië Reisgids

Dit artikel is onderdeel van de Kroatië Reisgids, beschikbaar in de REiSREPORT Reis App. Gratis voor mobiel & tablet.

reis app ios reis app android

Alles over Kroatië. Gratis.

Met de Kroatië reisgids, gratis beschikbaar in de REiSREPORT Reis App, heb je alles over Kroatië bij de hand. Achtergrond artikelen, informatieve video’s, kaarten met hoogtepunten, persoonlijke selectie hotels, wat te doen en meer.


Kroatië Reisgids →

costa rica reisgids

Summary
Review Date
Reviewed Item
Terrassen in Zagreb, Kroatië
Author Rating
51star1star1star1star1star

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Leuk! Abonneer mij ook op de REiSREPORT Wereld Nieuwsbrief!

🇭🇷 Alles over Kroatië bij de hand? Download de app!
GRATIS REIS APP >