Montenegro: Reisdocumentaire

Montenegro in 12-delige reis video serie.

Zie en begrijp Montenegro aan de hand van onze uitvoerige video’s over dit geweldige land. Een reisdocumentaire kriskras door het hele land. Van het rauwe bergachtige Durmitor, tot de typische stranden aan de Adriatische kust en de prachtige Baai van Kotor. Zoek op de kaart of bekijk simpelweg de hele serie hieronder.

1. Herceg Novi, voordelige badplaats

Herceg Novi ligt in het noordwesten van Montenegro en is dan ook de eerste grote badplaats die je tegenkomt vanuit Kroatië. Niet voor niets dat het een populaire bestemming is, want het is de ingang van de Baai van Kotor. Herceg Novi is de jongste stad aan de kust van Montenegro en is door Stefan Tvrtko I Kotromanic gesticht in 1382.

Duur: 5:37 minuten
Geproduceerd door: REiSREPORT
Land: Montenegro
Locatie: Herceg Novi

De overige Montenegro video’s uit de serie volgen komende weken.

 

Alles over Montenegro

Deze Montenegro video serie is geproduceerd door REiSREPORT en helpt reizigers naar Montenegro een betrouwbaar en eerlijk beeld te geven van Montenegro. Ook inspireert de Montenegro video reeks en ondersteunt het reizigers gedurende hun rondreis door Montenegro bij het maken van keuzes. Welke steden van Montenegro zijn de moeite waard? Hoe zwaar is het wandelen in Durmitor, of zijn de stranden in Budva echt zo trashy en is Montenegro écht overspoeld door Russen? De Montenegro video’s geven ook antwoord op geschiedenis vragen en bezoeken we de UNESCO plaatsen. Deze Montenegro video serie is onderdeel van onze Montenegro reisgids.

Summary
Review Date
Reviewed Item
120-delige reisdocumentaire over Montenegro
Author Rating
51star1star1star1star1star