Montenegro: Reisdocumentaire

Montenegro in 12-delige reis video serie.

Zie en begrijp Montenegro aan de hand van onze uitvoerige video’s over dit geweldige land. Een reisdocumentaire kriskras door het hele land. Van het rauwe bergachtige Durmitor, tot de typische stranden aan de Adriatische kust en de prachtige baai van Kotor. Zoek op de kaart of bekijk simpelweg de hele serie hieronder.

1. Héél Montenegro van boven

Als je snel een indruk wil krijgen van hoe mooi Montenegro is, dan kan je niet beter starten dan door naar onze Montenegro Drone video te kijken. In deze video vlieg je mee over héél Montenegro… Echt héél Montenegro. Van de stoere bergen in Durmitor, tot de overvolle stranden van Ulcinj. Ook zie je Perast op een manier als nooit tevoren en begrijp je achteraf niet dat er maar zo weinig mensen wonen.

De overige Montenegro video’s uit de serie volgen komende weken.

 

Alles over Montenegro

Deze Montenegro video serie is geproduceerd door REiSREPORT en helpt reizigers naar Montenegro een betrouwbaar en eerlijk beeld te geven van Montenegro. Ook inspireert de Montenegro video reeks en ondersteunt het reizigers gedurende hun rondreis door Montenegro bij het maken van keuzes. Welke steden van Montenegro zijn de moeite waard? Hoe zwaar is het wandelen in Durmitor, of zijn de stranden in Budva echt zo trashy en is Montenegro écht overspoeld door Russen? De Montenegro video’s geven ook antwoord op geschiedenis vragen en bezoeken we de UNESCO plaatsen. Deze Montenegro video serie is onderdeel van onze Montenegro reisgids.

Reis Video's
Video Reisgidsen
Reis
Reis winkel
Summary
Review Date
Reviewed Item
120-delige reisdocumentaire over Montenegro
Author Rating
51star1star1star1star1star