🇨🇷 REiSREPORT COSTA RICA

Costa Rica video serie (100min)

Bestemmingen / Costa Rica / Thuisreis Costa Rica

Bekijk alle 31 afleveringen.

💡 TIP: leuker i.c.m. het Costa Rica reisgids magazine.

Slapen in een boomhut in Costa Rica

In het noorden van Costa Rica, op zo’n 20 kilometer van de grens met Nicaragua, ligt het vrij onbekende dorpje Boca Tapada. Niet ver daarvandaan brengt het bootje van een resort je over de rivier. Eenmaal aan de overkant aangekomen beland je in een waar mini paradijsje. Wat ons betreft één van de meest betoverende slaapplekken van Costa Rica.


Tortuguero National Park te boot en per kano, Costa Rica

We bezoeken het groene nationaal Park, Tortuguero. Een natuurreservaat aan de Caribische kust. Vroeg in de ochtend worden we opgehaald bij ons hotel. De busreis met Engels sprekende gids tourt ons door eindeloze koffie- en rietsuiker velden en ontbijten we onderweg.


Even tussendoor

Speciaal voor Costa Rica reizigers.

Scroll naar beneden voor de volgende aflevering.

💡 Tip 1

Costa Rica startpakket – Gratis

Vraag het gratis Costa Rica Startpakket aan. Routes, highlights, geldzaken… Alles bij elkaar, gratis in je inbox.

💡 Tip 2

Het Costa Rica reisgids magazine

Een reisgids met alle informatie die je van een reisgids verwacht en meer. Honderden prachtige foto’s, persoonlijke tips, reisverhalen en praktische informatie. Inclusief gratis verzending.


13min – Natuur van Costa Rica

De omgeving van La Fortuna is één van de meest toeristische regio’s van Costa Rica. Van alles is er te doen en te beleven in en om het nationaal park. Wandelen, ziplinen en hangbruggen, maar denk ook aan wateractiviteiten in het meer.


Alle Costa Rica video’s


Extra: 360° VR tour Costa Rica

360° VR tour Costa Rica

In deze special 360° VR video tour kun je echt zelf rondkijken! Hoe? Met een speciale camera filmen we alle kanten tegelijk op. Jij kunt vervolgens zelf rondkijken met je cursor of, als je die hebt, met een VR bril op.


Onmisbaar voor Costa Rica reizigers

Het Costa Rica reisgids magazine is een prachtig boekwerk vol achtergrond artikelen, reisverhalen, praktische tips en prachtige foto’s. Onmisbaar voor Costa Rica reizigers. Bestel ‘m nu meteen.