Reisvergelijker / Reisorganisaties / Shoestring


Welke reizen staan er op jouw bucketlist? Wordt het Japan, Cuba of misschien wel Zuid-Afrika? Met Shoestring ga je verder dan je ooit had kunnen dromen. Onvergetelijke groeps-, single- én individuele rondreizen voor de beste prijs. Wie wil dat nou niet?

Shoestring

Entrada 223
1114 AA Amsterdam

Reizen van: € 699 - € 2999

Zeer voordelig, veel comfort of bijzondere excursies? In de Prijs Indicator berekenen we de gemiddelde prijs per reisdag, en vergelijken dat met de dagprijzen van andere aanbieders in dezelfde landen en type reizen. Aan genoemde prijzen en overige data kunnen geen rechten worden ontleend.

Keuze uit 97 reizen
Reis mee in één van de 97 reizen van Shoestring.

54 bestemmingen
Maak een keuze uit de 54 bestemmingen van Shoestring.

Handige pakketreizen
Geen verrassingen bij Shoestring. Je weet precies wat je boekt.

In de Reisvergelijker
Reizen van Shoestring vind je handig terug in de Reisvergelijker.

Reizen van Shoestring

select * from tbl_tour where 1 and (61194 = partner_id) ORDER BY id asc , price asc limit 0 , 10

 

Over Shoestring

Shoestring is een Nederlandse reisorganisatie. Waar Shoestring voor staat? De reizen van Shoestring vind je op de Shoestring reizen pagina. Daar vind je het reisaanbod van reisbureau Shoestring.

Shoestring contact

Contact informatie van reisorganisatie Shoestring vind je eveneens op deze Shoestring pagina. Bovenin bij Contact Shoestring. Als je meer wil weten over de reizen van Shoestring of de bestemmingen waar je met Shoestring kan reizen, neem dan het reisaanbod van Shoestring door. Wil je echter de reizen van Shoestring vergelijken met andere reisaanbieders, reisorganisaties, reisbureau's of tour operators? Bekijk dan het totale reisaanbod waar ook de reizen van Shoestring te vinden zijn. Zo vergelijk je alle reizen van Shoestring naar alle bestemmingen met andere reisorganisaties.

Shoestring in het kort

Shoestring: Leukste en meest avontuurlijke groepsreizen. Shoestring.