China rondreizen vergelijken

  Maak een rondreis door China op jouw manier. Gespecialiseerde China specialisten maken alles voor je mogelijk. Groepsreis, individuele reis of juist een reis op maat. Vergelijk en vind jouw ideale China rondreis. Overzicht voor wie China naar eigen wens wil ontdekken.

  Gemiddelde prijs (weektrend)

  Om een zo goed mogelijk trend weer te geven, tonen we hier de gemiddelde prijs per reisdag over 7 dagen. Verkregen data wordt zo goed mogelijk samengebracht, maar aan de resultaten kunnen geen rechten worden ontleend.

  China rondreizen


  De China reisvergelijker is speciaal ontwikkeld om gespecialiseerde reisorganisaties en geïnteresseerde reizigers bij elkaar te brengen. Welk type rondreis door China je ook zoekt, er is altijd een geschikte reisorganisatie die je een passend voorstel kan doen. Gebruik de filters en vind de groepsreis, individuele reis of reis op maat naar China die bij je past.


  Gebruik de filters en verfijn het rondreis aanbod

  Elke samenstelling
  Elke reisduur
  Elk budget
  Alle reissoorten
  Op maat of vast
  Elke reisaanbieder


  Met de REiSREPORT Reisvergelijker vergelijken we reisorganisaties en specialisten die gespecialiseerd zijn in reizen in en naar China. Hoofdzakelijk een individuele rondreis door China die geheel op maat kan worden verzorgd. Deze specialisten zijn lastig te vinden en nog moeilijker te vergelijken. In de REiSREPORT Reisvergelijker stellen deze specialisten zich voor. Voor elke China rondreis of luxe reis, is een specialist die past.

  China reisorganisaties en specialisten
  China op maat

  Op maat reis naar China. Bepaal wat je wil zien, hoe je wilt reizen en jouw tempo.

  Een rondreis op maat klinkt misschien alsof je alles zelf moet bedenken en alles moet doorspreken. Maar op maat reizen is toch echt iets anders. Een rondreis op maat door China, betekent dat je met een reisorganisatie een rondreis samenstelt met jouw wensen en zijn/haar inzichten, en als er iets gebeurd … Staat er altijd iemand klaar en garant!

  China reizen ↑

  Individuele reis

  Geen fan van groepsreizen? Boek dan een individuele rondreis door China. En maak het jouw reis.

  Wie meer gesteld is op privacy of echt geheel op eigen tempo door China wil reizen, is een individuele China rondreis een uitstekende oplossing. Een gespecialiseerde China reisorganisatie stelt een rondreis samen en jij? Jij reist vervolgens op eigen gelegenheid door China. Ontdekt China in een individuele rondreis.

  China reizen ↑

  China rondreis

  Maak een rondreis door China en beleef al het mooist wat dit land te bieden heeft.

  Reis door heel China en ontdek wat het land allemaal te bieden heeft. Natuur, cultuur, geschiedenis van China en natuurlijk de mensen. Bekijk het noorden van China of reis door het zuiden, of reis van oost naar west. Een rondreis door China kan op tal van manieren. Voor elke rondreis is ongetwijfeld een reiziger te vinden.

  China reizen ↑

  Groepsreis China

  Goedkoper en gezelliger: Beleef China met andere reizigers in een groepsreis.

  In een groepsreis reis je niet alleen of met twee door China. De groep waarmee je reist is natuurlijk ook niet bekend op het moment dat je boekt, maar je weet één ding in ieder geval: Je deelt allemaal een interesse in China. En, je deelt natuurlijk je China-gids. Gezellig, praktisch en interessant. Dat is een China groepsreis.

  China reizen ↑


  Rondreis 2 weken

  Een 2 weekse rondreis door China. Wat kan je dan verwachten?.

  In twee weken kan je al heel wat kanten op. En daarmee is ook de diversiteit aan rondreizen natuurlijk groter. Verschillende China rondreis reisorganisaties maken verschil in zowel hoogtepunten die je aandoet, als de reisroute. Vergelijk de China rondreizen van 2 weken door ze naast elkaar te leggen, en verfijn met de filters.

  China reizen ↑

  Rondreis 10 dagen

  Ga langer en kies voor 10 dagen China. Zie meer of reis rustiger.

  Heb je iets langer de tijd, dan zijn 10 dagen China natuurlijk prettiger. Je kan dan kiezen om NOG meer te zien van het land in een vollere rondreis. Maar je kan er ook voor kiezen om net zoveel te zien, maar wat rustiger te reizen. Zo ervaar je China in een rustiger tempo, geniet je van je rondreis maar ook van je rust.

  China reizen ↑

  Rondreis 1 week

  Een rondreis van een week door China. Is dat genoeg?.

  Voor wie niet langer dan een week of wellicht zelfs midweek door China kan reizen, is er nog meestal genoeg reisaanbod. Wellicht wordt je rondreis wat druk maar ook in een week krijg je al een aardig beeld van China natuurlijk. Geef als reisduur “een week” op en je krijgt het reisaanbod van rondreizen van 1 week door China terug.

  China reizen ↑

  Rondreis 3 weken of langer

  Heb je 3 weken voor China? Of wellicht nog langer? Now we’re talking!

  Wij, REiSREPORT, reizen voor één productie geregeld 3 weken of langer door een land. Zoek je een China rondreis voor 3 weken of wellicht heb je zelfs nog meer tijd? Geef dit dan in de filters aan. Je krijgt dan een reis overzicht met 3 weken rondreizen door China en misschien zelfs ook door andere landen. Verfijn de resultaten verder.

  China reizen ↑
  Wat vind jij van deze reizen door China?