Reisvergelijker / Reisorganisaties / Riksja Travel


Riksja Travel is in 2000 gestart met de ambitie dat je de reis maakt die je dichterbij brengt. Dichter bij je bestemming én dichter bij jezelf. Inmiddels biedt de reisorganisatie meer dan 40 bestemmingen wereldwijd aan, van Indonesië tot Zuid-Afrika en van Amerika tot Australië. Bovendien is er het Riksja Family-label voor reizen met (jonge) kinderen en tieners.

 

Bestemmingspartner
Riksja Travel is een bestemmingspartner, met wie het REiSREPORT Team zelf reisde naar:

Costa Rica →

Riksja Travel

Pompoenweg 9
2321 DK Leiden

Reizen van: € 549 - € 3322

Zeer voordelig, veel comfort of bijzondere excursies? In de Prijs Indicator berekenen we de gemiddelde prijs per reisdag, en vergelijken dat met de dagprijzen van andere aanbieders in dezelfde landen en type reizen. Aan genoemde prijzen en overige data kunnen geen rechten worden ontleend.

Keuze uit 110 reizen
Reis mee in één van de 110 reizen van Riksja Travel.

42 bestemmingen
Maak een keuze uit de 42 bestemmingen van Riksja Travel.

Handige pakketreizen
Geen verrassingen bij Riksja Travel. Je weet precies wat je boekt.

In de Reisvergelijker
Reizen van Riksja Travel vind je handig terug in de Reisvergelijker.

Reizen van Riksja Travel

select * from tbl_tour where 1 and (61192 = partner_id) ORDER BY id asc , price asc limit 0 , 10

 

Over Riksja Travel

Riksja Travel is een Nederlandse reisorganisatie. Waar Riksja Travel voor staat? De reizen van Riksja Travel vind je op de Riksja Travel reizen pagina. Daar vind je het reisaanbod van reisbureau Riksja Travel.

Riksja Travel contact

Contact informatie van reisorganisatie Riksja Travel vind je eveneens op deze Riksja Travel pagina. Bovenin bij Contact Riksja Travel. Als je meer wil weten over de reizen van Riksja Travel of de bestemmingen waar je met Riksja Travel kan reizen, neem dan het reisaanbod van Riksja Travel door. Wil je echter de reizen van Riksja Travel vergelijken met andere reisaanbieders, reisorganisaties, reisbureau's of tour operators? Bekijk dan het totale reisaanbod waar ook de reizen van Riksja Travel te vinden zijn. Zo vergelijk je alle reizen van Riksja Travel naar alle bestemmingen met andere reisorganisaties.

Riksja Travel in het kort

Riksja Travel: Reizen die je dichtbij brengen. Riksja Travel.