Welke VPN is het beste in Iran?

  iran

  Onderdeel van de Iran Reisgids

  Dit artikel is onderdeel van de Iran Reisgids, beschikbaar in de REiSREPORT Reis App. Gratis voor mobiel & tablet.

  reis app ios reis app android

   

  VPN Iran: In dit artikel leggen we uit welke VPN het best werkt, inclusief handleiding.

  Meteen de VPN aanschaffen? Klik hier. / English: To install this VPN: Click here.

  Een VPN in Iran heb je nodig om van al je favoriete websites en internet diensten gebruik te kunnen maken. Standaard zijn door de Iraanse overheid bijvoorbeeld Facebook en YouTube geblokkeerd. Maar ook verschillende westerse media zijn niet te bereiken in Iran, zoals nu.nl. Tevens kan je problemen ondervinden met internet bankieren als je geen VPN gebruikt.

  Mét VPN kom je wél je favoriete internet sites op in Iran.

  Zonder VPN in Iran op internet

  Het internet in Iran werkt prima en snel. Niet zo snel als in Nederland, maar met je mobiel heb je een 4G verbinding in de grote steden. Rondom kleinere dorpen heb je doorgaans in het dorp ook nog prima bereik. Maar of je nu via een mobiele provider, zoals Irancell, verbinding maakt of via WiFi van je hotel… Al het verkeer wordt door de Iraanse overheid gemonitord. Ook kan je sommige websites en diensten niet bereiken, omdat deze deels of gedeeltelijk geblokkeerd zijn.

  VPN in Iran is een must

  Wil je websites of apps als Facebook, YouTube of CouchSurfing gebruiken? Bijvoorbeeld om informatie te vinden over sommige hotspots of om contact te onderhouden met het thuisfront terwijl je in Iran verblijft? Dan heb je een VPN nodig. Ook websites als nu.nl zijn zonder VPN niet te bereiken. Bovendien is het gebruik van een VPN verbinding ook aanbevolen wanneer je wil internet bankieren.

  Welke VPN voor Iran is het beste?

  Wij gebruiken deze betaalde VPN voor onze mobiele telefoons en laptops. Eenvoudig te installeren en super simpel in gebruik. Wij hebben ‘m overal kunnen gebruiken en met meerdere apparaten tegelijk. Je kan deze voor verschillende perioden afsluiten en zowel voor je reis naar Iran als naar andere reizen gebruiken natuurlijk. Maak je bijvoorbeeld in Nederland wel eens gebruik van een openbare wifi (bijvoorbeeld in een café of vliegveld), dan ben je met een VPN verbinding een stuk beter beschermd.

  Regel je VPN vóórdat je naar Iran gaat!

  Eenmaal in Iran, is het een stuk lastiger een VPN te installeren omdat de Iraanse overheid ook deze apps, websites en diensten natuurlijk blokkeert. Installeer en test je VPN dan ook vóórdat je naar Iran afreist.

  Kortom… Bekijk ons filmpje waarin we het gebruik van de VPN in Iran en de werking uitleggen. We hebben verschillende VPN verbindingen geprobeerd in Iran, maar hebben uiteindelijk deze gekozen.

  PS
  Mocht je hopen dat je ook apps als Netflix kan “misleiden” met een VPN waardoor je in Iran hetzelfde aanbod hebt als in Nederland, dan moeten we je helaas teleurstellen. Wij probeerden dit eveneens, maar we kregen de melding “Het lijkt erop dat je gebruik maakt van een VPN. Schakel deze eerst uit.” Dat werkt dus helaas niet.

  Handige laatste Iran tip

  Mocht je hier meer over willen weten, ofwel over andere plekken in Iran, installeer dan de gratis Iran reisgids. Zo is dit Iran artikel onderdeel van deze Iran reisgids maar vind je er ook tientallen andere artikelen, video’s en veel meer handige Iran tips. Gratis beschikbaar voor mobiel en tablet, op iPhone / iPad of Android telefoon of tablet. Of surf op je mobiel/tablet simpelweg naar: https://reis.app/download

  Iran

  Onderdeel van de Iran Reisgids

  Dit artikel is onderdeel van de Iran Reisgids, beschikbaar in de REiSREPORT Reis App. Gratis voor mobiel & tablet.

  reis app ios reis app android

  Alles over Iran. Gratis.

  Met de Iran reisgids, gratis beschikbaar in de REiSREPORT Reis App, heb je alles over Iran bij de hand. Achtergrond artikelen, informatieve video’s, kaarten met hoogtepunten, persoonlijke selectie hotels, wat te doen en meer.


  Iran Reisgids →

  costa rica reisgids

  Summary
  Review Date
  Reviewed Item
  VPN voor Iran
  Author Rating
  51star1star1star1star1star

  5 reacties

  1. Hoi,

   Als ik op de link deze betaalde VPN dan opent zich wel een tabblad maar die sluit meteen weer dus ik kan niet zien welke VPN het is.
   Welke gebruiken jullie?

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *
  *

  Leuk! Abonneer mij ook op de REiSREPORT Wereld Nieuwsbrief!

  ONMISBAAR VOOR IRAN REIZIGERS

  De Iran Reisgids App

  Alles over Iran, eenvoudig op je mobiel of tablet. Boordevol achtergronden, praktische informatie, tips en informatieve video's. 
  close-link
  🇮🇷 Alles over Iran bij de hand? Download de app!
  GRATIS REIS APP >