Panama accommodaties

  Een zorgvuldig en persoonlijk samengesteld overzicht van mooie hotels, leuke bed & breakfast en bijzondere slaapplekken door heel Panama.

  🇵🇦

   

  Bocas del toro

  Bocas del Toro is de verzamelnaam van een provincie, kustplaats en eilandengroep ten noordwesten van Panama. Een absolute aanrader op je rondreis. Bezoek deze regio voor de leukste watersportactiviteiten en een goede dosis ontspanning!

  Boquete

  Wil je de de drukte van de grote steden, en het toerisme van de Panamese stranden even achter je laten? Trek dan de bergen rondom Boquete en kom helemaal tot rust in de prachtige natuur.


  Panama-stad

  Panama-Stad is de grootste stad van Panama, en vormt een perfect begin of einde van je vakantie. Dompel je onder in het bruisende nachtleven en de Latijns-Amerikaanse keuken!

  Pedasi

  Pedasi ligt op de punt van het Azuero schiereiland, waar de koloniale geschiedenis van Panama tot leven komt. Naast een goede portie cultuur, kan je in dit rustige plaatsje ook heerlijk ontspannen op de mooie stranden.


  Playa Blanca & Rio Hato

  De Playa Blanca regio staat bekend om de prachtige witte stranden, en is hierdoor een populaire vakantielocatie, zowel onder toeristen als locals. Laat hier de drukte van Panama-Stad achter je en ontspan!

  Portobelo

  Portobelo is een klein havenstadje ten noorden van Panama, gelegen aan de Caribische Zee. Nog niet overspoeld door toeristen, dus bezoek dit stadje voor een kijkje in de echte Panamese cultuur.


   

   

   

  Summary
  Review Date
  Reviewed Item
  Hotels in Panama
  Author Rating
  51star1star1star1star1star