Namibië accommodaties

  Een zorgvuldig en persoonlijk samengesteld overzicht van mooie hotels, leuke bed & breakfast en bijzondere slaapplekken door heel Namibië.

  🇳🇦

   

  Etosha National Park

  Etosha National Park is een van de grootste natuurparken van zuidelijk Afrika. Het park werd in 1907 gesticht en biedt tehuis aan een enorme verscheidenheid aan wildlife.

  Fish River Canyon

  Na de Grand Canyon is de Fish River Canyon de langste canyon ter wereld. Hij is 160 kilometer lang en op sommige plekken 550 meter diep. Absoluut een bezoek waard!


  Sossusvlei

  De Sossusvlei is een vallei midden in de Namib woestijn en staat bekend om de hoge, rode zandduinen. Namibië op z'n mooist!

  Swakopmund

  Swakopmund is een kuststad, gesitueerd aan de monding van de rivier de Swakop. Door het koloniale verleden, heeft deze stad een uitgesproken Duits karakter.


  Windhoek

  Windhoek is de hoofdstad en grootste stad van Namibië. De stad ligt op 1650 meter hoogte en er wonen ruim 300.000 mensen. Maak hier de perfecte start om de rest van het land te verkennen!

  Zambezi Rivier

  De Zambezi is een van de bekendste rivieren in Afrika. Combineer een bezoek aan dit deel van Namibië ook gemakkelijk met de Okavango Delta in Botswana en de Victoria watervallen in Zambia.


   

   

   

  Summary
  Review Date
  Reviewed Item
  hotels Namibië
  Author Rating
  51star1star1star1star1star