Filippijnen accommodaties

  Een zorgvuldig en persoonlijk samengesteld overzicht van mooie hotels, leuke bed & breakfast en bijzondere slaapplekken door heel Filippijnen.

  🇵🇭

   

  Bohol

  Bohol is één van de meest veelzijdige eilanden van de Filippijnen. Mooie stranden, prachtige natuur en de unieke Chocolate Hills maken jouw vakantie uniek!

  Boracay

  Misschien wel één van de meest iconische eilanden van de Filippijnen. Na een grondige renovatie bezoek je dit eiland voor de parelwitte stranden en het bruisende uitgaansleven.


  Cebu

  Cebu is één van de grootste steden van de Filippijnen. Het gelijknamige eiland wordt vaak gebruikt als tussenstop, maar is door de natuur, stranden en aanwezigheid van walvishaaien zeker een bezoek waard!

  Manila

  De hoofdstad van de Filippijnen wordt vaak gebruikt als tussenstop naar de andere tropische eilanden, maar is zelf ook een bezoekje waard. Manila is veelzijdig en heeft voor ieder wat wils.


  Mindoro

  Mindoro is een absoluut walhalla voor duikliefhebbers. Ontdek hier de prachtige onderwaterwereld van de Filippijnen, en ontspan op de verlaten tropische stranden van dit mooie eiland.

  Palawan

  Palawan wordt ook wel de last frontier van de Filippijnen genoemd. Het eiland beschikt over prachtige natuur, rotsformaties en stranden. Een absoluut hoogtepunt van de Filippijnen!


  Siargao

  Het meest westelijk gelegen eiland van de Filippijnen; een waar paradijs voor surfen en andere watersporten

  Siquijor

  Ontsnap aan de hectiek op dit authentieke Filipijnse eiland. Je komt hier voor de prachtige natuur, de authentieke cultuur en het belangrijkste: de rust


   

   

   

  Summary
  Review Date
  Reviewed Item
  hotels Filippijnen
  Author Rating
  51star1star1star1star1star