Colombia accommodaties

  Een zorgvuldig en persoonlijk samengesteld overzicht van mooie hotels, leuke bed & breakfast en bijzondere slaapplekken door heel Colombia.

  🇨🇴

   

  Bogotá

  Bogotá is de hoofdstad van Colombia en vaak het start- of eindpunt van je reis. De stad is mede door haar cultuur, vele restaurants en prachtige hotels zelf ook absoluut de moeite waard!

  Cartagena

  Cartagena is bij uitstek dé stad om de kuststreek van Colombia te verkennen. Wij selecteerden de mooiste en uniekste hotels en hostels.


  Jardín

  Sla op je reis tussen Bogota en Medellin Jardin zeker niet over! Dit kleine dorpje geeft een prachtige weergave van het authentieke Colombia.

  Medellín

  Medellín is na Bogota de grootste stad van Colombia en wereldberoemd door Pablo Escobar. De stad is inmiddels een stuk veiliger en een absoluut hoogtepunt van Colombia!


  Minca

  Ga helemaal back to basic in het idyllische bergdorpje Minca. Omarm de natuur en kom helemaal tot rust!

  Salento

  Bezoek Salento voor een sportieve uitdaging midden in de natuur. Deze stad, gelegen in de bergen, is ideaal voor hikes, paardrijden, fietsen en andere activiteiten in de natuur.


  Santa Marta

  Santa Marta is de oudste, nog bestaande stad van Colombia en ligt aan de kust. Door haar unieke historie en gunstige ligging zeker de moeite van een bezoek waard!

   

   

   

  Summary
  Review Date
  Reviewed Item
  Hotels in Colombia
  Author Rating
  51star1star1star1star1star