Montenegro Reisgids van REiSREPORT

Binnenkort beschikbaar.

Anderen over onze eerste Reisgids:

“De Iran Reisgids App van REiSREPORT is een handige app voor bij je voorbereidingen, maar ook zeker tijdens je rondreis in Iran.”
Lonely Planet Traveller


Mis de lancering niet!

Wil je weten wanneer de Montenegro reisgids App beschikbaar komt? Meld je dan aan voor onze Wereld Nieuwsbrief want dan hoor je het als allereerst!

Onze website staat boordevol informatie over Montenegro. Echter, als je écht niets wilt missen dan download je nu meteen onze Montenegro Reisgids. Alle reisvideo’s, tips en highlights altijd bij je.

Montenegro reisgids makers

nationaal park durmitor

Deze Montenegro Reisgids App is ontwikkeld door niemand minder dan het REiSREPORT Team zelf, Marlou en Godfried. Voor alle informatie in de reisgids hebben we zelf een maand door Montenegro gereisd, veel mensen ontmoet en gesproken en natuurlijk tientallen uren film geschoten en honderden foto’s gemaakt. Alle informatie hebben we in deze app verwerkt, feiten gecontroleerd om een zo waardevolle app te creëren voor jou.

 

De Montenegro Reisgids App is jouw reisvriend

HIGHLIGHTS

Vindt de leukste highlights per stad in Montenegro. Nuttige informatie, 360 graden video’s en een community die de beste hotel en restaurant tips geeft.

 

 

COMMUNITY

Chaten met medereizigers, samen een taxi delen, tips achter laten voor goede restaurants en hotels. Het kan allemaal in de Community omgeving!

De Montenegro Reisgids App komt spoedig online!

REISVIDEO’S

Uniek aan deze reisgids zijn de complete video’s gemaakt door het team van REiSREPORT. De video’s geven je een goede indruk van de bezochte steden.

 

 

MONTENEGRO REISTIPS

We hebben tientallen restaurants, hotels en andere Montenegro reistips verwerkt. Met schitterende foto’s en, handige GPS locaties van belangrijke bezienswaardigheden door heel Montenegro.
 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Montenegro Reisgids
Author Rating
51star1star1star1star1star