De Montenegro Reisgids, anno nu.

Eindelijk… Een moderne reisgids van Montenegro. Boordevol video, foto, achtergronden en praktische informatie. Gratis op je mobiel en tablet.

 

GRATIS op mobiel & tablet

reisreport montenegro app iphone reisreport montenegro app android
(Binnenkort beschikbaar)

 

De Montenegro reisgids zoals je deze anno nu zou verwachten. Digitaal op je mobiel of tablet.

Mis de lancering niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en we sturen je meteen een e-mail.

 

Eerder geschreven over onze Iran Reisgids App:

“De Iran Reisgids App van REiSREPORT is een handige app voor bij je voorbereidingen, maar ook zeker tijdens je rondreis in Iran.”
Lonely Planet Traveller

 
Binnenkort beschikbaar voor:

reisreport montenegro app iphone reisreport montenegro app android

 

 

Montenegro Voorbereiding

Zoals elke reis, vereist ook reizen naar Montenegro de nodige voorbereiding. We helpen je op weg.

Voorbereiding →

Montenegro Reisgids

De absolute #1 Montenegro Reisgids. Video’s, achtergronden, praktische info. Android & iOS.

Gratis Montenegro Reisgids App →

Montenegro Reisaanbod

Vergelijk alle rondreizen naar Montenegro in het Montenegro reisaanbod. Alle aanbieders.

Reisaanbod →

Montenegro reisgids makers

Reisgids Montenegro Makers Marlou en Godfried

Deze Montenegro Reisgids App is ontwikkeld door niemand minder dan het REiSREPORT Team zelf, Marlou en Godfried. Voor alle informatie in de reisgids hebben we zelf een maand door Montenegro gereisd, veel mensen ontmoet en gesproken en natuurlijk tientallen uren film geschoten en honderden foto’s gemaakt. Alle informatie hebben we in deze app verwerkt, feiten gecontroleerd om een zo waardevolle app te creëren voor jou.

 

De Montenegro Reisgids App is jouw reisvriend

HIGHLIGHTS

Vind de leukste highlights per stad in Montenegro. Nuttige informatie, 360 graden video’s en een community die de beste hotel en restaurant tips geeft.

 

 

VOORBEREIDING

De Montenegro Reisgids App biedt tevens tal van hulpmiddelen om je goed voor te bereiden voor een reis naar Montenegro. Niet alleen inpaklijsten en Montenegro reisroutes, maar ook reisadvies en tutorial video’s.


Binnenkort beschikbaar voor:
reisreport montenegro app iphone reisreport montenegro app android

REISVIDEO’S

Uniek aan deze reisgids zijn de complete video’s gemaakt door het team van REiSREPORT. De video’s geven je een goede indruk van het gehele land.

 

 

ONLINE RESERVEREN

Boek excursies, hotels, chauffeurs, gidsen… Zelfs een luchtballonvaart vanuit de Montenegro Reisgids App! Zelfs tijdens je verblijf in Montenegro is dit allemaal makkelijk te regelen. Reserveren en betalen gaat heel makkelijk.

 

Montenegro reisgids PDF

Papieren reisgidsen van Montenegro, lezen uiteraard prettig. Echter, met name thuis. Voor onderweg kiezen meer en meer mensen voor een Montenegro reisgids in pdf. Een PDF reisgids is een papieren reisgids, maar dan in de vorm van een PDF bestand. Het lezen van een Montenegro reisgids in PDF is met name op een mobiel een uitdaging. Maar ook pdf lezen op een tablet, is verre van ideaal. Wij bieden met deze Montenegro reisgids app een oplossing. Zo hoef je op reis Montenegro geen zware papieren reisgids bij je te dragen. Noch hoef je moeilijk te doen met een pdf Montenegro reisgids. De Montenegro Reisgids app is namelijk goed te lezen op mobiel en tablet, bevat tientallen informatieve video’s en achtergrond artikelen. Kortom, vergeet de papieren Montenegro reisgids. Vergeet een Montenegro reisgids pdf… Installeer onze Montenegro Reisgids App en ontdek Montenegro samen met ons.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4 based on 4 votes
Brand Name
REiSREPORT
Product Name
Montenegro Reisgids
Price
EUR 0
Product Availability
Available in Stock