De Kroatië Reisgids, anno nu.

Eindelijk… Een moderne reisgids van Kroatië. Boordevol video, foto, achtergronden en praktische informatie. Gratis op je mobiel en tablet.

 

GRATIS op mobiel & tablet

reisreport kroatie app iphone reisreport kroatie app android
(Binnenkort beschikbaar)

 

De Kroatië reisgids zoals je deze anno nu zou verwachten. Digitaal op je mobiel of tablet.

Mis de lancering niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en we sturen je meteen een e-mail.

 

Eerder geschreven over onze Iran Reisgids App:

“De Iran Reisgids App van REiSREPORT is een handige app voor bij je voorbereidingen, maar ook zeker tijdens je rondreis in Iran.”
Lonely Planet Traveller

 
Binnenkort beschikbaar voor:

reisreport kroatie app iphone reisreport kroatie app android

 

 

Kroatië Voorbereiding

Zoals elke reis, vereist ook reizen naar Kroatië de nodige voorbereiding. We helpen je op weg.

Voorbereiding →

Kroatië Reisgids

De absolute #1 Kroatië Reisgids. Video’s, achtergronden, praktische info. Android & iOS.

Gratis Kroatië Reisgids App →

Kroatië Reisaanbod

Vergelijk alle rondreizen naar Kroatië in het Kroatië reisaanbod. Alle aanbieders.

Reisaanbod →

Kroatië reisgids makers

Reisgids Kroatië Makers Marlou en Godfried

Deze Kroatië Reisgids App is ontwikkeld door niemand minder dan het REiSREPORT Team zelf, Marlou en Godfried. Voor alle informatie in de reisgids hebben we zelf een maand door Kroatië gereisd, veel mensen ontmoet en gesproken en natuurlijk tientallen uren film geschoten en honderden foto’s gemaakt. Alle informatie hebben we in deze app verwerkt, feiten gecontroleerd om een zo waardevolle app te creëren voor jou.

 

De Kroatië Reisgids App is jouw reisvriend

HIGHLIGHTS

Vind de leukste highlights per stad in Kroatië. Nuttige informatie, 360 graden video’s en een community die de beste hotel en restaurant tips geeft.

 

 

VOORBEREIDING

De Kroatië Reisgids App biedt tevens tal van hulpmiddelen om je goed voor te bereiden voor een reis naar Kroatië. Niet alleen inpaklijsten en Kroatië reisroutes, maar ook reisadvies en tutorial video’s.


Binnenkort beschikbaar voor:
reisreport kroatie app iphone reisreport kroatie app android

REISVIDEO’S

Uniek aan deze reisgids zijn de complete video’s gemaakt door het team van REiSREPORT. De video’s geven je een goede indruk van het gehele land.

 

 

ONLINE RESERVEREN

Boek excursies, hotels, chauffeurs, gidsen… Zelfs een luchtballonvaart vanuit de Kroatië Reisgids App! Zelfs tijdens je verblijf in Kroatië is dit allemaal makkelijk te regelen. Reserveren en betalen gaat heel makkelijk.

 

Kroatië reisgids PDF

Papieren reisgidsen van Kroatië, lezen uiteraard prettig. Echter, met name thuis. Voor onderweg kiezen meer en meer mensen voor een Kroatië reisgids in pdf. Een PDF reisgids is een papieren reisgids, maar dan in de vorm van een PDF bestand. Het lezen van een Kroatië reisgids in PDF is met name op een mobiel een uitdaging. Maar ook pdf lezen op een tablet, is verre van ideaal. Wij bieden met deze Kroatië reisgids app een oplossing. Zo hoef je op reis Kroatië geen zware papieren reisgids bij je te dragen. Noch hoef je moeilijk te doen met een pdf Kroatië reisgids. De Kroatië Reisgids app is namelijk goed te lezen op mobiel en tablet, bevat tientallen informatieve video’s en achtergrond artikelen. Kortom, vergeet de papieren Kroatië reisgids. Vergeet een Kroatië reisgids pdf… Installeer onze Kroatië Reisgids App en ontdek Kroatië samen met ons.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
3.5 based on 5 votes
Brand Name
REiSREPORT
Product Name
Kroatië Reisgids
Price
EUR 0
Product Availability
Available in Stock