Iran Reisgids van REiSREPORT

De Iran reisgids zoals je deze anno nu zou verwachten. Gratis op je mobiel.

 

“De Iran Reisgids App van REiSREPORT is een handige app voor bij je voorbereidingen, maar ook zeker tijdens je rondreis in Iran.”
Lonely Planet Traveller

Onze website staat boordevol informatie over Iran. Echter, als je écht niets wilt missen dan download je nu meteen onze gratis Iran Reisgids App. Alle reisvideo’s, handige tips en highlights altijd bij je.


 
Bekijk de introductie video en kies je platform:

reisreport iran app iphone reisreport iran app android

Iran reisgids makers

Reisgids Iran Makers Marlou en Godfried

Deze Iran Reisgids App is ontwikkeld door niemand minder dan het REiSREPORT Team zelf, Marlou en Godfried. Voor alle informatie in de reisgids hebben we zelf een maand door Iran gereisd, veel mensen ontmoet en gesproken en natuurlijk tientallen uren film geschoten en honderden foto’s gemaakt. Alle informatie hebben we in deze app verwerkt, feiten gecontroleerd om een zo waardevolle app te creëren voor jou.

Vind medereizigers in Iran in het Community onderdeel zodat je bijvoorbeeld samen een taxi kunt delen in hartje Teheran en deel je eigen tips. Je kan zelfs hotels, chauffeurs en gidsen online boeken én betalen via de App. Handig voor bij je voorbereiding, maar ook zeker tijdens je rondreis in Iran.

 

De Iran Reisgids App is jouw reisvriend

HIGHLIGHTS

Vindt de leukste highlights per stad in Iran. Nuttige informatie, 360 graden video’s en een community die de beste hotel en restaurant tips geeft.

 

 

COMMUNITY

Chaten met medereizigers, samen een taxi delen, tips achter laten voor goede restaurants en hotels. Het kan allemaal in de Community omgeving!


Download de gratis Iran Reisgids App
reisreport iran app iphone reisreport iran app android

REISVIDEO’S

Uniek aan deze reisgids zijn de complete video’s gemaakt door het team van REiSREPORT. De video’s geven je een goede indruk van de bezochte steden.

 

 

ONLINE RESERVEREN

Boek hotels, chauffeurs of gidsen. Zelfs tijdens je verblijf in Iran is dit allemaal makkelijk te regelen. Reserveren en betalen gaat heel makkelijk.