Iran Reisgids App

Eindelijk… Een moderne reisgids van Iran. Boordevol video, foto, achtergronden en praktische informatie. Gratis op je mobiel en tablet. Push notificaties bij belangrijke ontwikkelingen, tientallen informatieve artikelen en video’s en een handige kaart met belangrijke locaties. Vergeet de Iran reisgids pdf. Vergeet de papieren Iran reisgids. Installeer de Iran Reisgids App.

GRATIS op mobiel & tablet

Eenvoudig vóór vertrek, maar ook zeker tijdens je reis door Iran. Installeer de Iran Reisgids App direct.

reisreport iran app iphone reisreport iran app android

Bekijk de introductie video


 

“De Iran Reisgids App van REiSREPORT is een handige app voor bij je voorbereidingen, maar ook zeker tijdens je rondreis in Iran.”
Lonely Planet Traveller

 
Kies je platform:

reisreport iran app iphone reisreport iran app android

 

Iran Voorbereiding

Zoals elke reis, vereist ook reizen naar Iran de nodige voorbereiding. We helpen je op weg.

Voorbereiding →

Iran Reisgids

De Iran Reisgids anno nu. Video’s, achtergronden, praktische info. Voor Android & iOS en… gratis.

Gratis Iran Reisgids App →

Iran Reisaanbod

Vergelijk alle rondreizen naar Iran in het Iran reisaanbod. Van grote en kleine aanbieders.

Reisaanbod →

Iran reisgids makers

Reisgids Iran Makers Marlou en Godfried

Deze Iran Reisgids App is ontwikkeld door niemand minder dan het REiSREPORT Team zelf, Marlou en Godfried. Voor alle informatie in de reisgids hebben we zelf een maand door Iran gereisd, veel mensen ontmoet en gesproken en natuurlijk tientallen uren film geschoten en honderden foto’s gemaakt. Alle informatie hebben we in deze app verwerkt, feiten gecontroleerd om een zo waardevolle app te creëren voor jou.

Vind medereizigers in Iran in het Community onderdeel zodat je bijvoorbeeld samen een taxi kunt delen in hartje Teheran en deel je eigen tips. Je kan zelfs hotels, chauffeurs en gidsen online boeken én betalen via de App. Handig voor bij je voorbereiding, maar ook zeker tijdens je rondreis in Iran.

 

De Iran Reisgids App is jouw reisvriend

HIGHLIGHTS

Vind de leukste highlights per stad in Iran. Nuttige informatie, 360 graden video’s en een community die de beste hotel en restaurant tips geeft.

 

 

COMMUNITY

Chatten met medereizigers, samen een taxi delen, tips achter laten voor goede restaurants en hotels. Het kan allemaal in de Community omgeving!


Download de Iran Reisgids App
reisreport iran app iphone reisreport iran app android

REISVIDEO’S

Uniek aan deze reisgids zijn de complete video’s gemaakt door het team van REiSREPORT. De video’s geven je een goede indruk van de bezochte steden.

 

 

ONLINE RESERVEREN

Boek hotels, chauffeurs of gidsen. Zelfs tijdens je verblijf in Iran is dit allemaal makkelijk te regelen. Reserveren en betalen gaat heel makkelijk.

 

Iran reisgids PDF

Papieren reisgidsen van Iran, lezen uiteraard prettig. Echter, met name thuis. Voor onderweg kiezen meer en meer mensen voor een Iran reisgids in pdf. Een PDF reisgids is een papieren reisgids, maar dan in de vorm van een PDF bestand. Het lezen van een Iran reisgids in PDF is met name op een mobiel een uitdaging. Maar ook pdf lezen op een tablet, is verre van ideaal. Wij bieden met deze Iran reisgids app een oplossing. Zo hoef je op reis Iran geen zware papieren reisgids bij je te dragen. Noch hoef je moeilijk te doen met een pdf Iran reisgids. De Iran Reisgids app is namelijk goed te lezen op mobiel en tablet, bevat tientallen informatieve video’s en achtergrond artikelen. Kortom, vergeet de papieren Iran reisgids. Vergeet een Iran reisgids pdf… Installeer onze Iran Reisgids App en ontdek Iran samen met ons.

Summary
software image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 3 votes
Software Name
Iran Reisgids
Operating System
iOS & Android
Software Category
Reisgids
Price
EUR 0
Landing Page