iran reisgids

Iran reisgids app

Gratis voor je mobiel en tablet.

Ga je op reis naar het bijzondere Iran? Dan is deze gratis reisgids app jouw ideale reisvriend. In deze moderne Iran reisgids app vind je informatieve video’s, info over alle bezienswaardigheden én is het mogelijk om hotels, gidsen en chauffeurs te boeken. Iran routes, een overzichtelijke kaart, achtergronden en nog veel meer. En het mooiste van dit alles: gratis te installeren op je mobiel en tablet.

Download de Iran reisgids app gratis:

reisreport iran app iphone reisreport iran app android


 

Gratis Iran reisgids voor je mobiel en tablet

“De Iran Reisgids App van REiSREPORT is een handige app voor bij je voorbereidingen, maar ook zeker tijdens je rondreis in Iran.”
Lonely Planet Traveller

iran reisgids

reisgids iran

 

 

De Iran reisgids app is jouw reisvriend

HOOGTEPUNTEN

Uiteraard vind je in deze app de hoogtepunten en bijzonderheden per stad en streek in Iran. Zowel geschiedenis, religie als cultuur komen aan bod.

 

 

COMMUNITY

Chatten met medereizigers, samen een taxi delen, tips achter laten voor goede restaurants en hotels. Het kan allemaal in de Community omgeving.

jordanië reisgids tablet
Download de Iran reisgids app
reisreport iran app iphone reisreport iran app android

REISVIDEO’S

Uniek aan deze reisgids zijn de complete video’s gemaakt door het team van REiSREPORT. De video’s geven je een goede indruk van de bezochte steden. Vergeet tot slot zeker niet de 360 graden video’s.

 

 

ONLINE RESERVEREN

Boek hotels, chauffeurs of gidsen. Zelfs tijdens je verblijf in Iran is dit allemaal makkelijk te regelen. Reserveren en betalen gaat heel makkelijk.

 
 

Iran reisgids makers

Reisgids Iran Makers Marlou en Godfried

Deze Iran Reisgids App is ontwikkeld door niemand minder dan het REiSREPORT Team zelf, Marlou en Godfried. Voor alle informatie in de reisgids hebben we zelf een maand door Iran gereisd, veel mensen ontmoet en gesproken en natuurlijk tientallen uren film geschoten en honderden foto’s gemaakt. Alle informatie hebben we in deze app verwerkt, feiten gecontroleerd om een zo waardevolle app te creëren voor jou.

Vind medereizigers in Iran in het Community onderdeel zodat je bijvoorbeeld samen een taxi kunt delen in hartje Teheran en deel je eigen tips. Je kan zelfs hotels, chauffeurs en gidsen online boeken én betalen via de App. Handig voor bij je voorbereiding, maar ook zeker tijdens je rondreis in Iran.

 

De Iran reisgids zoals je deze anno nu verwacht. Digitaal op je mobiel en tablet.

 

iran reisgids banner

Iran reisgids PDF

Papieren reisgidsen van Iran, lezen uiteraard prettig. Echter, met name thuis. Voor onderweg kiezen meer en meer mensen voor een Iran reisgids in pdf. Een PDF reisgids is een papieren reisgids, maar dan in de vorm van een PDF bestand. Het lezen van een Iran reisgids in PDF is met name op een mobiel een uitdaging. Maar ook pdf lezen op een tablet, is verre van ideaal. Wij bieden met deze Iran reisgids app een oplossing. Zo hoef je op reis Iran geen zware papieren reisgids bij je te dragen. Noch hoef je moeilijk te doen met een pdf Iran reisgids. De Iran Reisgids app is namelijk goed te lezen op mobiel en tablet, bevat tientallen informatieve video’s en achtergrond artikelen. Kortom, vergeet de papieren Iran reisgids. Vergeet een Iran reisgids pdf… Installeer onze Iran reisgids app en ontdek Iran samen met ons.

Iran vakantie

Of je nu een een 10 daagse Iran rondreis maakt, een Iran groepsreis vakantie boekt of een Iran vakantie geheel zelf organiseert… Deze Iran reisgids is een absolute must-have bij elke Iran vakantie of reis. De reisgids zit boordevol achtergrond informatie, een Iran reizigers community die je tijdens je vakantie helpt met handige tips. Oh, en natuurlijk de Iran video’s zijn zowel voor je Iran rondreis, als tijdens je Iran vakantie en zelfs na je reis handig en interessant. Kortom… Wat voor Iran vakantie je ook tegemoet reist… Neem zeker deze Iran reisgids met je mee. Heb je je vakantie trouwens nog niet geboekt? Kijk dan zeker bij onze Iran reisvergelijker. Je vindt er goedkope Iran rondreizen en vakanties. Individuele rondreizen door Iran tot en met bijzondere thema reizen naar Iran.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4 based on 13 votes
Brand Name
REiSREPORT
Product Name
Iran Reisgids
Price
EUR 0
Product Availability
Available in Stock