De Dubai reisgids app

  Wie naar Dubai reist, reist niet zonder de Dubai reisgids app van REiSREPORT. Vol achtergronden, video, interactieve kaarten en tal van mogelijkheden voor Dubai reizigers. Gratis.

  🇦🇪

  Direct installeren? Surf op mobiel of tablet naar:

  www.reis.app/download

   

  Kies je platform, en installeer direct:

   

  De gratis Nederlandse REiSREPORT reis app is de verplichte reis app voor de geïnteresseerde reiziger naar bijzondere landen, zoals Dubai.

   


  "Met meer dan 10.000 downloads, reis je nooit alleen."


   

  dubai-reisgids-app-screenshots

  “De reisgids app van REiSREPORT is een handige app voor bij je voorbereidingen, maar ook zeker tijdens je rondreis in Iran.”
  Lonely Planet Traveller (na livegang van het eerste land: Iran)

  iran reisgids

  Maar ook iCulture en AndroidWorld bestempelde de REiSREPORT reis app als: "Eén van de beste reis apps van Nederland".

   

  De Dubai reisgids app is jouw reisvriend

  HOOGTEPUNTEN

  Uiteraard vind je in deze app de hoogtepunten en bijzonderheden per stad en streek in Dubai. Zowel geschiedenis, religie, natuur als cultuur komen aan bod. Alle nodige Dubai informatie, openingstijden en entreekosten in één.

   

   

  VOORBEREIDING

  De Dubai reisgids app biedt tevens tal van hulpmiddelen om je goed voor te bereiden voor een reis naar Dubai. Denk aan de beste reisroute, de mooiste parken, maar ook informatie over hotels en excursies.

  Iran reisgids tablet
  Voorbeeld is van de Jordanië Reisgids.
  Beschikbaar voor iPhone, iPad,
  Android en Windows.

  Iran reisgids app ios android windows

  REISVIDEO’S

  Uniek aan deze reisgids zijn de complete video’s gemaakt door het team van REiSREPORT. Zo vind je een korte video per bestemming en algemene video’s over Iran en andere bestemmingen. Daarnaast tref je tientallen 360 graden video’s. Leuk om even rond te kijken op plaatsen door heel Iran.

   

  EXCURSIES BOEKEN

  Boek excursies, hotels, gidsen… De Iran reisgids helpt je met alles wat je maar bedenken kan. Ook tijdens je verblijf in Iran is dit allemaal makkelijk te regelen. Reserveren en betalen gaat heel makkelijk.

   

  De Dubai reisgids app vóór, tijdens en na je Dubai reis.

  Dubai reisgids PDF?

  Papieren reisgidsen van Dubai, lezen uiteraard prettig. Echter, met name thuis. Voor onderweg kiezen meer en meer mensen voor een Dubai reisgids in pdf. Een PDF reisgids is een papieren reisgids, maar dan in de vorm van een PDF bestand. Het lezen van een Dubai reisgids in PDF is met name op een mobiel een uitdaging. Maar ook pdf lezen op een tablet, is verre van ideaal. Wij bieden met deze Dubai reisgids app een oplossing. Zo hoef je op reis Dubai geen zware papieren reisgids bij je te dragen. Noch hoef je moeilijk te doen met een pdf Dubai reisgids. De Dubai Reisgids app is namelijk goed te lezen op mobiel en tablet, bevat tientallen informatieve video’s en achtergrond artikelen. Kortom, vergeet de papieren Dubai reisgids. Vergeet een Dubai reisgids pdf… Installeer onze Dubai Reisgids App en ontdek Dubai samen met ons.

  Dubai achtergrond reisinformatie

  De Dubai reisgids app is beschikbaar voor Android & iOS Of je nu een een 10 daagse Dubai rondreis maakt, een Dubai groepsreis vakantie boekt of een Dubai vakantie geheel zelf organiseert… Deze Dubai reisgids is een absolute must-have bij elke Dubai vakantie of reis. De reisgids zit boordevol achtergrond informatie, een Dubai reizigers community die je tijdens je vakantie helpt met handige tips. Oh, en natuurlijk de Dubai video’s zijn zowel voor je Dubai rondreis, als tijdens je Dubai vakantie en zelfs na je reis handig en interessant. Kortom… Wat voor Dubai vakantie je ook tegemoet reist… Neem zeker deze Dubai reisgids met je mee. Heb je je vakantie trouwens nog niet geboekt? Kijk dan zeker bij onze Dubai reisvergelijker. Je vindt er goedkope Dubai rondreizen en vakanties. Individuele rondreizen door Dubai tot strandvakanties en zelfs citytrips naar de hoofdstad van Dubai. 4.677 0.00