Dubai Reisgids

  🇦🇪 Gratis voor je mobiel en tablet.

  Ga je op reis naar Dubai? Dan is deze gratis reisgids, onderdeel van de gratis REiSREPORT Reis App, jouw ideale reisvriend. In deze Dubai reisgids vind je informatieve video’s, info over alle bezienswaardigheden en honderden foto’s. Dubai reisroutes, een overzichtelijke kaart, achtergronden en nog veel meer. En het mooiste van dit alles: gratis te installeren op je mobiel en tablet.

  Of surf op je mobiel of tablet naar: http://reis.app/download

  AGENDA
  Beurzen, tentoonstellingen en andere relevante reizigers evenementen.

  NIEUWS
  Updates en nieuws uit de kranten over bepaalde reisbestemmingen.

  HOTELS
  Bijzondere hotels in Dubai, speciaal door REiSREPORT geselecteerd.

  REiSREPORT TV
  Nederlandstalige video’s van bestemmingen wereldwijd. Boeiend en hoogwaardig.

  PODCAST
  Podcasts met handige voorbereidingstips. Rustig en prettig ingesproken.

  REISAANBOD
  Het reisaanbod van grote en kleine reisorganisaties, in één overzicht.

  REISGIDSEN
  Uitvoerige reisgidsen van schitterende landen vol achtergronden en foto’s.

  EXCURSIES
  Boek leuke en bijzondere excursies direct vanuit de reisgids app.

  360 GRADEN VIDEO’S
  Honderden 360 graden video’s waar je met je VR bril de wereld over reist.

  De Dubai Reisgids is net als reisgidsen van andere landen, te vinden in de uitgebreide REiSREPORT Reis App.

  reis app ios reis app android

   

  De Dubai Reisgids App is jouw reisvriend

  HOOGTEPUNTEN

  Uiteraard vind je in deze app de hoogtepunten en bijzonderheden per stad en streek in Dubai. Zowel geschiedenis, religie, natuur als cultuur komen aan bod. Alle nodige informatie, openingstijden en entreekosten in één.

   

   

  VOORBEREIDING

  De Dubai reisgids app biedt tevens tal van hulpmiddelen om je goed voor te bereiden voor een reis naar Dubai. Denk aan de beste reisroute, de mooiste parken, maar ook informatie over hotels en excursies.

  Dubai reisgids tablet
  Voorbeeld is van de Dubai Reisgids.
  Beschikbaar voor iPhone, iPad,
  Android en Windows.

  Dubai reisgids app ios android windows

  REISVIDEO’S

  Uniek aan deze reisgids zijn de complete video’s gemaakt door het team van REiSREPORT. Zo vind je een korte video per bestemming en algemene video’s over Dubai en andere bestemmingen. Daarnaast tref je tientallen 360 graden video’s. Leuk om even rond te kijken op plaatsen door heel Dubai.

   

  EXCURSIES BOEKEN

  Boek excursies, hotels, gidsen… De Dubai reisgids helpt je met alles wat je maar bedenken kan. Ook tijdens je verblijf in Dubai is dit allemaal makkelijk te regelen. Reserveren en betalen gaat heel makkelijk.

   

  Dubai reisgids makers

  Reisgids Dubai Makers Marlou en Godfried

  Deze Dubai reisgids app is ontwikkeld door niemand minder dan het REiSREPORT Team zelf, Marlou en Godfried. Voor alle informatie in de reisgids hebben we zelf een maand door Dubai gereisd, veel mensen ontmoet, tientallen uren film materiaal verzameld en honderden foto’s gemaakt. Alle informatie hebben we zo goed mogelijk in deze app verwerkt, om zo een waardevolle app te creëren voor jou als toekomstige reiziger.

  Voor wie geen papieren reisgids van Dubai wil meeslepen gedurende zijn of haar reis, lijkt een Dubai PDF reisgids nog wel eens een oplossing. De REiSREPORT Dubai reisgids app is echter een interactieve reisgids. Niet meer onhandig zoeken en in-/uitzoomen in een pdf reisgids van Dubai. De Dubai reisgids heeft tevens tal van reis routes.

   

  De Dubai reisgids zoals je deze anno nu verwacht. Digitaal op je mobiel en tablet.

   
  Dubai reisgids PDF

  Papieren reisgidsen van Dubai, lezen uiteraard prettig. Echter, met name thuis. Voor onderweg kiezen meer en meer mensen voor een Dubai reisgids in pdf. Een PDF reisgids is een papieren reisgids, maar dan in de vorm van een PDF bestand. Het lezen van een Dubai reisgids in PDF is met name op een mobiel een uitdaging. Maar ook pdf lezen op een tablet, is verre van ideaal. Wij bieden met deze Dubai reisgids app een oplossing. Zo hoef je op reis Dubai geen zware papieren reisgids bij je te dragen. Noch hoef je moeilijk te doen met een pdf Dubai reisgids. De Dubai Reisgids app is namelijk goed te lezen op mobiel en tablet, bevat tientallen informatieve video’s en achtergrond artikelen. Kortom, vergeet de papieren Dubai reisgids. Vergeet een Dubai reisgids pdf… Installeer onze Dubai Reisgids App en ontdek Dubai samen met ons.

  Dubai Vakantie

  Of je nu een een 10 daagse Dubai rondreis maakt, een Dubai groepsreis vakantie boekt of een Dubai vakantie geheel zelf organiseert… Deze Dubai reisgids is een absolute must-have bij elke Dubai vakantie of reis. De reisgids zit boordevol achtergrond informatie, een Dubai reizigers community die je tijdens je vakantie helpt met handige tips. Oh, en natuurlijk de Dubai video’s zijn zowel voor je Dubai rondreis, als tijdens je Dubai vakantie en zelfs na je reis handig en interessant. Kortom… Wat voor Dubai vakantie je ook tegemoet reist… Neem zeker deze Dubai reisgids met je mee. Heb je je vakantie trouwens nog niet geboekt? Kijk dan zeker bij onze Dubai reisvergelijker. Je vindt er goedkope Dubai rondreizen en vakanties. Individuele rondreizen door Dubai tot strandvakanties en zelfs citytrips naar Colombo, de hoofdstad van Dubai.

  Summary
  product image
  Author Rating
  1star1star1star1star1star
  Aggregate Rating
  3 based on 49 votes
  Brand Name
  REiSREPORT
  Product Name
  Dubai Reisgids
  Price
  EUR 0
  Product Availability
  Available in Stock