Costa Rica Reisgids

  🇨🇷 Gratis voor je mobiel en tablet.

  Ga je op reis naar Costa Rica? Dan is deze gratis reisgids, onderdeel van de gratis REiSREPORT Reis App, jouw ideale reisvriend. In deze Costa Rica reisgids vind je informatieve video’s, info over alle bezienswaardigheden en honderden foto’s. Costa Rica reisroutes, een overzichtelijke kaart, achtergronden en nog veel meer. En het mooiste van dit alles: gratis te installeren op je mobiel en tablet.

  Of surf op je mobiel of tablet naar: http://reis.app/download

  AGENDA
  Beurzen, tentoonstellingen en andere relevante reizigers evenementen.

  NIEUWS
  Updates en nieuws uit de kranten over bepaalde reisbestemmingen.

  HOTELS
  Bijzondere hotels in Costa Rica, speciaal door REiSREPORT geselecteerd.

  REiSREPORT TV
  Nederlandstalige video’s van bestemmingen wereldwijd. Boeiend en hoogwaardig.

  PODCAST
  Podcasts met handige voorbereidingstips. Rustig en prettig ingesproken.

  REISAANBOD
  Het reisaanbod van grote en kleine reisorganisaties, in één overzicht.

  REISGIDSEN
  Uitvoerige reisgidsen van schitterende landen vol achtergronden en foto’s.

  EXCURSIES
  Boek leuke en bijzondere excursies direct vanuit de reisgids app.

  360 GRADEN VIDEO’S
  Honderden 360 graden video’s waar je met je VR bril de wereld over reist.

  De Costa Rica Reisgids is net als reisgidsen van andere landen, te vinden in de uitgebreide REiSREPORT Reis App.

  reis app ios reis app android

   

  De Costa Rica Reisgids App is jouw reisvriend

  HOOGTEPUNTEN

  Uiteraard vind je in deze app de hoogtepunten en bijzonderheden per stad en streek in Costa Rica. Zowel geschiedenis, religie, natuur als cultuur komen aan bod. Alle nodige informatie, openingstijden en entreekosten in één.

   

   

  VOORBEREIDING

  De Costa Rica reisgids app biedt tevens tal van hulpmiddelen om je goed voor te bereiden voor een reis naar Costa Rica. Denk aan de beste reisroute, de mooiste parken, maar ook informatie over hotels en excursies.

  Costa Rica reisgids tablet
  Voorbeeld is van de Jordanië Reisgids.
  Beschikbaar voor iPhone, iPad,
  Android en Windows.

  Costa Rica reisgids app ios android windows

  REISVIDEO’S

  Uniek aan deze reisgids zijn de complete video’s gemaakt door het team van REiSREPORT. Zo vind je een korte video per bestemming en algemene video’s over Costa Rica en andere bestemmingen. Daarnaast tref je tientallen 360 graden video’s. Leuk om even rond te kijken op plaatsen door heel Costa Rica.

   

  EXCURSIES BOEKEN

  Boek excursies, hotels, gidsen… De Costa Rica reisgids helpt je met alles wat je maar bedenken kan. Ook tijdens je verblijf in Costa Rica is dit allemaal makkelijk te regelen. Reserveren en betalen gaat heel makkelijk.

   

  Costa Rica reisgids makers

  Reisgids Costa Rica Makers Marlou en Godfried

  Deze Costa Rica reisgids app is ontwikkeld door niemand minder dan het REiSREPORT Team zelf, Marlou en Godfried. Voor alle informatie in de reisgids hebben we zelf een maand door Costa Rica gereisd, veel mensen ontmoet, tientallen uren film materiaal verzameld en honderden foto’s gemaakt. Alle informatie hebben we zo goed mogelijk in deze app verwerkt, om zo een waardevolle app te creëren voor jou als toekomstige reiziger.

  Voor wie geen papieren reisgids van Costa Rica wil meeslepen gedurende zijn of haar reis, lijkt een Costa Rica PDF reisgids nog wel eens een oplossing. De REiSREPORT Costa Rica reisgids app is echter een interactieve reisgids. Niet meer onhandig zoeken en in-/uitzoomen in een pdf reisgids van Costa Rica. De Costa Rica reisgids heeft tevens tal van reis routes.

   

  De Costa Rica reisgids zoals je deze anno nu verwacht. Digitaal op je mobiel en tablet.

   
  Costa Rica reisgids PDF

  Papieren reisgidsen van Costa Rica, lezen uiteraard prettig. Echter, met name thuis. Voor onderweg kiezen meer en meer mensen voor een Costa Rica reisgids in pdf. Een PDF reisgids is een papieren reisgids, maar dan in de vorm van een PDF bestand. Het lezen van een Costa Rica reisgids in PDF is met name op een mobiel een uitdaging. Maar ook pdf lezen op een tablet, is verre van ideaal. Wij bieden met deze Costa Rica reisgids app een oplossing. Zo hoef je op reis Costa Rica geen zware papieren reisgids bij je te dragen. Noch hoef je moeilijk te doen met een pdf Costa Rica reisgids. De Costa Rica Reisgids app is namelijk goed te lezen op mobiel en tablet, bevat tientallen informatieve video’s en achtergrond artikelen. Kortom, vergeet de papieren Costa Rica reisgids. Vergeet een Costa Rica reisgids pdf… Installeer onze Costa Rica Reisgids App en ontdek Costa Rica samen met ons.

  Costa Rica Vakantie

  Of je nu een een 10 daagse Costa Rica rondreis maakt, een Costa Rica groepsreis vakantie boekt of een Costa Rica vakantie geheel zelf organiseert… Deze Costa Rica reisgids is een absolute must-have bij elke Costa Rica vakantie of reis. De reisgids zit boordevol achtergrond informatie, een Costa Rica reizigers community die je tijdens je vakantie helpt met handige tips. Oh, en natuurlijk de Costa Rica video’s zijn zowel voor je Costa Rica rondreis, als tijdens je Costa Rica vakantie en zelfs na je reis handig en interessant. Kortom… Wat voor Costa Rica vakantie je ook tegemoet reist… Neem zeker deze Costa Rica reisgids met je mee. Heb je je vakantie trouwens nog niet geboekt? Kijk dan zeker bij onze Costa Rica reisvergelijker. Je vindt er goedkope Costa Rica rondreizen en vakanties. Individuele rondreizen door Costa Rica tot strandvakanties en zelfs citytrips naar Colombo, de hoofdstad van Costa Rica.

  Summary
  product image
  Author Rating
  1star1star1star1star1star
  Aggregate Rating
  3 based on 50 votes
  Brand Name
  REiSREPORT
  Product Name
  Costa Rica Reisgids
  Price
  EUR 0
  Product Availability
  Available in Stock