De reis app

De gratis, populaire en Nederlandse REiSREPORT reis app is de verplichte reis app voor de geïnteresseerde reiziger.

 

Direct installeren? Surf op mobiel of tablet naar:

www.reis.app/download

 

De populaire REiSREPORT reisapp is de gratis hulp voor onderweg en tijdens je voorbereiding, voor bijzondere reisbestemmingen. Geroemd en bekroond als één van de beste reis apps van Nederland door iCulture, AndroidWorld en Lonely Planet Nederland. Niet verwonderlijk, hebben we al meer dan 10.000 reizigers mogen verwelkomen. Jij ook?

 


 


Reisgidsen

Reisgidsen vol cultuur en geschiedenis

De REiSREPORT reis app is er voor wie meer wil weten over de cultuur, geschiedenis en mensen van een reis bestemming. Zo bevat de app uitvoerige reisgidsen van bijzondere landen. Met praktische informatie en boeiende achtergronden, helpen we je in honderden video’s en artikelen je reisbestemming beter te begrijpen.

 


 

Video’s van REiSREPORT TV

Honderden informatieve video’s

In de REiSREPORT reis app bekijk je alle meer dan 100 afleveringen van REiSREPORT TV en biedt de reis app zelfs extra afleveringen die je nergens anders zult vinden. Eenvoudig te doorzoeken per land, op thema of met een interactieve kaart.

reis app video

 


 

reis app voorbereidingen

Voorbereiden

Hulp bij voorbereiden

Bijzondere reisbestemmingen vragen nog wel eens om speciale voorbereidingen. In de gratis REiSREPORT reis app vind je alles wat je moet weten. Zoals kleding, paklijsten, boekentips, bijzondere visum eisen, actuele reisadviezen en nog veel meer.

 


 

Reserveringsmogelijkheden

Excursies, gidsen, hotels en transport

Boek eenvoudig bijzondere belevenissen, eenvoudig vanuit de app. Geheel vertrouwd via onze Nederlandse partners. Een luchtballon over de woestijn, slapen bij mensen thuis, dieren, vogels of walvissen spotten met een ervaren gids? Bedenk het en via de reis app is het mogelijk. In reis bestemmingen wereldwijd.

reis app excursies hotels

 


 

reis app reisorganisaties

Reisaanbieders

Nederlandse en Belgische specialisten

De REiSREPORT reis app is er voor wie de backpack tijd is ontgroeid. In de app stellen Nederlandse en Belgische reisaanbieders zich voor en kun je hun reisaanbod en specialisme vergelijken. Reis individueel, geheel op maat met jouw wensen en vind de reisorganisatie die het best bij je past.

 


 

REVIEWS

Wat anderen zeggen

★★★★★

Martina van den Berg (NL)

“Super handige app ter voorbereiding voor mijn reis naar Iran! Ook vanuit Iran zelf nog veel info opgezocht en de highlights in de verschillende steden. Ook heel fijn dat het een Nederlandse app is!”

★★★★

Marc, Genk (BE)

“Bijzonder interessante filmpjes. Deze app moet u zeker downloaden.”

★★★★★

Pieter, Enschede

“Deze reis app kwam zeer van pas gedurende onze rondreis door de Balkan regio (Kroatië, Montenegro). Ongekend veel informatie. We houden ‘m op al onze apparaten en blijven alles volgen. Enorm veel dank Marlou en Godfried / Team REiSREPORT.”

★★★★★

Hilde, Oosterhout

“De persoonlijk door jullie samengestelde selectie hotels kwam steeds uiterst goed overeen met onze wensen in Sri Lanka. Ook de handige overzichtskaarten en boekentips. Absoluut geweldig. Groeten van REiSREPORT fans.”

 


 

reizigers community

Reizigers community

Je reist nooit alleen

Met duizenden gebruikers ben je niet de enige reiziger die reist met REiSREPORT reis app. Help ook net als onze reizigers community mee om informatie up to date te houden. Lees reisverhalen en handige tips van anderen en deel je eigen bijzondere ervaringen.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Reisapp met reisgidsen, video's en reserveringen
Author Rating
51star1star1star1star1star