Home / Adverteren / Tarieven

  Tarieven 2019

  REiSREPORT is het enige reisplatform gericht op een volwassen, vermogender doelgroep met maandelijks vele tienduizenden geïnteresseerde reizigers in onze luxe print magazines, reis app, reisvergelijker, website, video documentaires en 360 graden video tours.

   

  Alle prijzen zijn exclusief btw

  Magazines

  Per 1000 magazines, prijs op aanvraag

  Meer info →

  Voor een hele pagina (1/1) hanteren we een vast tarief per 1000 exemplaren per titel. Om een optimale ervaring én betrokkenheid te garanderen, helpen we met het opmaken van uw advertentie. Zo zorgen we voor een goede aansluiting bij de content en vragen we u bovendien niet enkel een platte advertentie aan te dragen, maar om een waardevolle inhoudelijke toevoeging. We denken uiteraard graag met u mee.

  Site & App

  Prijs op aanvraag

  Advertorials →

  Advertorials op onze site kunnen we ook laten terugkomen in onze reis app. We kunnen tegen een extra vergoeding de advertorial aanjagen in onze nieuwsbrief of via social media. Denk aan:
  – Nieuwsbrief vermelding
  – Facebook post
  – Instagram post/story

  Reisvergelijker

  Verschillende mogelijkheden

  Voor reisorganisaties →

  Om uw reisaanbod in onze reisvergelijker te krijgen, bieden we zeer voordelige abonnementen. U beheert uw reizen geheel zelf in ons Partner Portal: een zeer gebruiksvriendelijk dashboard waarin u alles zelf altijd kunt aanpassen. Reizen, gegevens, omschrijvingen, prijzen, afbeeldingen en zelfs reisprogramma’s. U krijgt tevens een eigen bedrijfsprofiel waarop u ook alle informatie 24/7 kunt aanpassen.

  Product placement

  Vanaf: Prijs in overleg

  Product placement →

  Gedurende onze reizen maken ook wij gebruik van allerlei producten en diensten. Zou dit ook uw product of dienst kunnen zien? Dan kunnen we hier extra aandacht aan besteden.

  Bestemmingspartner

  Vanaf: Prijs in overleg

  Bestemmingspartner →

  Wordt de voornaamste adverteerder voor een land binnen alle uitingen van REiSREPORT. Zoals de artikelen op onze website, video documentaires, speciale posities in onze reis app en uiteraard in het magazine over dit land.

  Overig

  Vanaf: Prijs in overleg

  Contact →

  Heeft u eigen ideeën? Een combinatie van de verschillende vormen die we aanbieden of een zeer specifieke behoefte? We vernemen het graag en denken graag mee. Neem dan ook zeker contact op.