De reisvergelijker voor specialisten

  Mogen onze reizigers met u mee op reis?

   

  Wat is de Reisvergelijker?

  Een geavanceerde tool om het reisaanbod van gespecialiseerde reisorganisaties te kunnen vergelijken. Niet zozeer op prijs, maar juist op reissoort en specialisme.

  Voorbeeld: Iran →

  Voor wie?

  De REiSREPORT reiziger: De 35+ reiziger die graag naar bijzondere bestemmingen reist maar de tijd van backpacken en alles zelf regelen achter zich heeft gelaten.

  En daarmee is de reisvergelijker dus ook voor u als gespecialiseerde reisorganisatie.

  Abonnementen


  PRO  10 REIZEN

  • In max aantal landen:

   1 land
  Populair

  BUSINESS  25 REIZEN

  • In max aantal landen:

   25 landen

  PREMIUM  50 REIZEN

  • In max aantal landen:

   50 landen

  SUPERIOR  100 REIZEN

  • In max aantal landen:

   100 landen

  Exclusief btw, facturatie jaarlijks vooraf

   

  Voordelen


  • Uiterst gebruiksvriendelijk eigen dashboard
  • Zelf uw reisaanbod beheren
  • 24/7 toegang
  • Lage tarieven
  • Geen verborgen kosten
  • Market Insights Analytics (meer info)
  • Afbeeldingen beheer
  • Eigen bedrijfspagina op reisreport.nl
  • Eigen bedrijfspagina in de REiSREPORT app
  • Direct linken naar eigen website
  • Profielvideo

  Precies de juiste doelgroep

  Met onze website, video documentaires, populaire app en print magazines, bereiken we maandelijks tienduizenden reizigers. Ervaren reizigers die de backpack en hostel fase ver voorbij zijn en bij voorkeur kiezen voor specialisten, kwaliteit en comfort.

  De beste leads

  Adverteert u ook met Google Adwords? Dan hekelt u vast het percentage dat klikt en na 10 seconden weer weg is. Van de bezoekers die via de reisvergelijker op uw website komen weet u in ieder geval zeker: Dit zijn reizigers die actief zochten op een (rond)reis en bewust kozen om meer te weten te komen over uw reis. Een betere lead is simpelweg ondenkbaar.

   

   

  Aanmelden

  Maak een gratis account aan

  Alvast even een kijkje nemen in ons Partner Portal? Dat kan. Maak een account aan en kies bij rol “Reisorganisatie / tour operator”. U kunt dan direct 5 reizen toevoegen en uw bedrijfsprofiel opstellen. Uw reizen zijn echter nog niet zichtbaar in de reisvergelijker en ook is uw bedrijfsprofiel niet online zichtbaar. Dat gebeurt zodra u een keuze heeft gemaakt uit de abonnementen en we uw account activeren.


  Gratis account maken →

  Kies bij Rol “Reisorganisatie / Tour operator”


  Inloggen →

  Heeft u al een account? Log dan hier in.


  Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan

  Wilt u al deze informatie overzichtelijk in een document? Vul dan vrijblijvend het formulier in, en we sturen u alle informatie toe.

  • Geheel vrijblijvend.
  • U zit nergens aan vast.

  Volledige naam (vereist):

  Bedrijfsnaam (vereist):

  Website (vereist):

  E-mailadres (vereist):

  Voorkeur voor pakket (vereist):

  Eventuele opmerkingen:

   

   

  Inzichten en bedrijfsprofiel

  Market Analytics Insights

  Uniek in de reisbranche, is ons data analyse onderdeel. We berekenen van alle reisaanbieders de prijzen en tonen dit per maand, week en dag. Zo ziet u niet alleen belangrijke trends maar kunt u ook bijhouden hoe uw prijzen en reizen zich verhouden tot die van de concurrentie. Het Market Analytics Insights onderdeel is toegankelijk binnen de Partner Portal voor de landen waarbinnen u reizen aanbiedt. Deze data wordt niet alleen continu bijgewerkt, maar bovendien breiden we dit Analytics onderdeel ook uit met weer nieuwe bronnen.

  Profielpagina & -video

  Zodra we uw account activeren, krijgt u een eigen profielpagina waar u alle informatie zelf kunt aanpassen. Zoals uw adres, website, een omschrijving en eventueel een korte pakkende oneliner. Al uw reizen zijn uiteraard ook op deze profielpagina te vinden. Tot slot kunt u ons een zelf opgenomen korte video sturen (max 30 seconden) die wij zullen toevoegen aan uw profielpagina, alsook bij elke detailpagina van al uw reizen. Een ideale manier om de reiziger extra te overtuigen van uw specialisme, netwerk en bijzonderheden.

  Afbeeldingbeheer

  Op uw profielpagina kunt u uw logo toevoegen en een zogenoemde cover afbeelding. Dat is de foto die groot bovenaan uw profielpagina pronkt. Daarnaast kunt u een foto uploaden die bij al uw reizen wordt getoond, of per reis afzonderlijk juist een eigen foto toevoegen. Een belangrijke opmerking hierbij wel, is dat u de rechten over deze foto’s dient te bezitten of zeker weet dat de foto rechtenvrij kan worden gebruikt.

  Profiel op site & app

  Zowel op reisreport.nl als in onze REiSREPORT App krijgt u een eigen bedrijfspagina. De inhoud van deze pagina’s wordt samengesteld door informatie die u zelf kunt beheren in het Partner Portal. Zo heeft u altijd controle over hoe uw bedrijf en uw reizen worden aangeprezen.