Home / Adverteren / Reisvergelijker

Uw reisaanbod in de Reisvergelijker voor reizigers op zoek naar een specialist.

Breng uw reisaanbod en expertise onder de aandacht bij reizigers op zoek naar een specialist. Geheel zelfstandig via ons Partner Portal. Ook voor op maat reizen.

Bereik & doelgroep

  • 40.000 per maand
  • Leeftijd: 35+
  • Hoogopgeleid, hoger inkomen
  • Ervaren reizigers geïnteresseerd in bijzondere bestemmingen
  • Voorkeur voor specialisten en kwalitatieve producten
  • Diepere interesse in cultuur, geschiedenis, natuur en mensen
  • Hoge betrokkenheid, vertrouwen en retentie

 

De Reisvergelijker

Uw reisaanbod in de REiSREPORT Reisvergelijker, speciaal ontwikkeld voor reizigers op zoek naar gespecialiseerde reisorganisaties.

Screenshots →   Abonnementen →   Aanmelden →

 

 

Screenshots & voorbeeld

De consument vindt uw reizen met behulp van filters en vergelijkingspagina’s, terwijl u eenvoudig uw reisaanbod beheert in de Partner Portal en analyseert met Market Insights.

 

 

Abonnementen

Zet ook uw reisaanbod in de Reisvergelijker.

Direct aanmelden →

Tienduizenden reizigers per maand

Met onze website, video portal, app en print magazines, bereiken we tienduizenden Nederlandse en Belgische reizigers per maand. Ervaren reizigers die de backpack en hostel fase ver voorbij zijn en bij voorkeur kiezen voor specialisten, kwaliteit en comfort.

Geen verborgen kosten

Geen verborgen kosten per klik of conversie, u betaalt enkel uw abonnement. Bepaal zelf het pakket dat het best bij u past en weet u waar u aan toe bent.

In december en januari bieden we extra korting voor nieuwe klanten.

Market Insights Analytics

Leer hoe uw reisaanbod zich verhoudt tot het reisaanbod van andere reisorganisaties. Met Market Insights Analytics vergelijkt u eenvoudig zelf, in uw dashboard, met historische data de gemiddelde reisduur, reissom of dagprijs. Meer over Market Analytics Insights.

Landspecialist en Reistype specialist

Voor reisorganisaties die een zeer uitgesproken gespecialiseerd zijn in één bepaalde bestemming (zoals Iran of Alaska) of reistype (zoals vogelspotten of duiken), zijn er extra mogelijkheden om op te vallen. Meer over extra specialisme.

Direct aanmelden →

Bepaal hoeveel reizen u wilt opnemen, door het abonnement te kiezen dat het beste bij uw organisatie past. Ook op maat aanpasbare reizen kunt u toevoegen. Lees ook: landspecialist en reistype specialist.

PRO5 REIZEN

BUSINESS15 REIZEN

PREMIUM30 REIZEN

SUPERIOR100 REIZEN

 

 

Aanmelden

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan

Benieuwd naar de tarieven of wilt u meer informatie? Vul dan vrijblijvend het formulier in, en we sturen u alle informatie toe.

  • Geheel vrijblijvend.
  • U zit nergens aan vast.

In december en januari bieden we extra korting voor nieuwe klanten.

Volledige naam (vereist):

Bedrijfsnaam (vereist):

Website (vereist):

E-mailadres (vereist):

Voorkeur voor pakket (verplicht):

Eventuele opmerkingen:

 

 

Landspecialist

Bent u gespecialiseerd in één of een klein aantal landen? Dan kunt u een extra label krijgen om dit aan reizigers duidelijk te maken. Dit “landspecialist” label staat dan in het reisoverzicht bij al uw reizen naar deze bestemming. Ook kunnen reizigers specifiek filteren op reizen van alleen landspecialisten. In de meeste abonnementspakketten krijgt u minimaal één landspecialist label. Wilt u dit label ook op andere bestemmingen? dan kan dit tegen een extra vergoeding tot een maximum van vijf bestemmingen.

Reistype specialist

Bent u gespecialiseerd in een bepaald type reis? Zoals duikreizen, vogelspotten of wintersport? Ook deze specialisme hebben een eigen label “Reistype specialist” en kunnen reizigers, net als bij landspecialisten, actief op bepaalde reistypen filteren. Voor de meeste reistypen kunt u het label “Reistype specialist” tegen een extra vergoeding laten toevoegen op al uw reizen, behalve voor generieke varianten als “rondreis”. U kunt maximaal voor 3 reistypen het label “reistype specialist” laten opnemen.

 

 

Market Analytics Insights

Uniek in de reisbranche, is ons data analyse onderdeel. We berekenen van alle reisaanbieders de prijzen en tonen dit per maand, week en dag. Zo ziet u niet alleen belangrijke trends maar kunt u ook bijhouden hoe uw prijzen en reizen zich verhouden tot die van de concurrentie. Het Market Analytics Insights onderdeel is toegankelijk binnen de Partner Portal voor de landen waarbinnen u reizen aanbiedt. Deze data wordt niet alleen continu bijgewerkt, maar bovendien breiden we dit Analytics onderdeel ook uit met weer nieuwe bronnen.

Profielpagina & -video

Zodra we uw account activeren, krijgt u een eigen profielpagina waar u alle informatie zelf kunt aanpassen. Zoals uw adres, website, een omschrijving en eventueel een korte pakkende oneliner. Al uw reizen zijn uiteraard ook op deze profielpagina te vinden. Tot slot kunt u ons een zelf opgenomen korte video sturen (max 30 seconden) die wij zullen toevoegen aan uw profielpagina, alsook bij elke detailpagina van al uw reizen. Een ideale manier om de reiziger extra te overtuigen van uw specialisme, netwerk en bijzonderheden.

Afbeeldingbeheer

Op uw profielpagina kunt u uw logo toevoegen en een zogenoemde cover afbeelding. Dat is de foto die groot bovenaan uw profielpagina pronkt. Daarnaast kunt u een foto uploaden die bij al uw reizen wordt getoond, of per reis afzonderlijk juist een eigen foto toevoegen. Een belangrijke opmerking hierbij wel, is dat u de rechten over deze foto’s dient te bezitten of zeker weet dat de foto rechtenvrij kan worden gebruikt.

 

 

 

Adverteren bij REiSREPORT

Help ons mee in onze missie, reizen interessanter te maken.

 

Reisvergelijker →

Geschikt voor:
Reisorganisaties en specialisten

Beheer zelfstandig 24/7 uw reisaanbod in de Reisvergelijker en wordt gevonden door reizigers, op zoek naar een specialist.

Advertorials →

Geschikt voor:
Relevante bedrijven en instanties

Breng uw bedrijf, product of dienst onder de aandacht bij onze reizigers. Website, onze app, video’s, magazines, social media en nieuwsbrief.

Bestemmingspartner →

Geschikt voor:
Reisorganisaties en verkeersbureaus

Promoot uw reisbestemming in een complete REiSREPORT productie. U wordt de expert van de bestemming en krijgt foto- en videomateriaal.

Summary
Review Date
Reviewed Item
De Reisvergelijker
Author Rating
51star1star1star1star1star