Home / Adverteren / Bestemmingspartner

  Een échte reisspecialist, wordt REiSREPORT Bestemmingspartner.

  Een Bestemmingspartner is de nummer 1 specialist van een bestemming: uw reisorganisatie dus! Samen met u maken we een uitvoerige Nederlandstalige documentaire, video specials, fotoseries en artikelen. Met twee doelen: De bestemming prachtig weergeven, en uw reisorganisatie als de expert neerzetten.

   

  Bereik & doelgroep

  • 40.000 per maand
  • Leeftijd: 35+
  • Hoogopgeleid, hoger inkomen
  • Ervaren reizigers geïnteresseerd in bijzondere bestemmingen
  • Voorkeur voor specialisten en kwalitatieve producten
  • Diepere interesse in cultuur, geschiedenis, natuur en mensen
  • Hoge betrokkenheid, vertrouwen en retentie

   

  U bent specialist, wij tonen het aan.

  Wordt u bestemmingspartner, dan starten we de mooiste samenwerking die er is waarin uw en onze expertises samenkomen. Immers, u bent specialist van een bestemming, wij van het schitterend documenteren en promoten ervan.

   

   

  Hoe werkt het?

  Als onafhankelijk reisplatform voor geïnteresseerde reizigers, bereiken wij precies de groep die u wilt bereiken in een oriënterende fase. Een perfecte plek om uw expertise te presenteren.

  1) Samenstellen reis

  abyaneh iran bezoeken

  Gezamenlijk stellen we een reisschema op waarin cultuur, geschiedenis, mensen maar zeker ook bijzondere excursies en andere hoogtepunten aan bod komen. U weet als geen ander welke onderdelen essentieel zijn om de bestemming mooi te documenteren. Het team van REiSREPORT legt de reis af en maakt hier een hoogwaardige en inhoudelijke productie van. Precies op de manier zoals onze reizigers dat inmiddels gewend zijn.

  2) Verwerking

  adverteren reisblog

  Na het voltooien van de reis volgen een aantal weken van verwerken. Van de tientallen uren videomateriaal, duizenden foto’s en aantekeningen, maken we een uitvoerige documentaire, video specials, fotoseries en tientallen artikelen. Dit alles publiceren we op reisreport.nl en de REiSREPORT app. Ook krijgt u van ons een uitvoerig pakket met fotomateriaal dat u rechtenvrij kunt gebruiken. Zoals op uw eigen site.

  3) Livegang

  costa rica excursie riksja

  Het grote moment is daar: De gehele productie staat live! En dat betekent niet alleen een prachtige informatiebron van de bestemming, waar maandelijks vele tienduizenden geïnteresseerde voorbij komen, maar ook de meest uitvoerige promotieplek voor uw reisorganisatie. Want uw organisatie zal als Bestemmingspartner herhaaldelijk voorbij komen bij precies die groep reizigers die u wilt bereiken.

  100% tevredenheid

  team middenoostenreizen.com

  De Bestemmingspartners die u voor zijn gegaan, waren allen dusdanig tevreden, dat ze allemaal ons meteen weer voor nieuwe bestemmingen de wereld instuurden. En dat doen we met veel trots. Immers, hoe hoger de tevredenheid van onze partners, hoe meer we onze reizigers van de wereld kunnen laten zien.
  Bekijk onze eerdere producties zoals Oman, Costa Rica, Jordanië of Sri Lanka en meer.

   

   

  Wat kunt u verwachten?

  Als Bestemmingspartner is uw organisatie hoofdadverteerder dus komt u vanzelfsprekend op allerlei plekken terug én geniet u van extra voordelen. Uiteraard is alles bespreekbaar, maar om alvast een idee te geven…. De eerste 12 maanden na livegang krijgt u in ieder geval:

  • Vermelding op de startpagina van de bestemming op reisreport.nl
  • Vermelding op de startpagina van de bestemming op reisreport.tv
  • Vermelding op de startpagina van de bestemming in de REiSREPORT app
  • Vermelding aan begin, in het midden en aan het einde van de documentaire
  • Eigen pagina in de REiSREPORT App
  • Vermelding “Bestemmingspartner” op het eigen bedrijfsprofiel
  • Het label “Landspecialist” in de Reisvergelijker voor al uw reizen naar deze bestemming
  • Het label “Door ons getest” in de Reisvergelijker voor al uw reizen naar deze bestemming. Dit label is exclusief voor Bestemmingspartners.
  • Minimaal 10 vermeldingen op onze social media kanalen
  • Minimaal 3 vermeldingen in de Wereldnieuwsbrief

  Daarnaast ontvangt u een pakket met fotomateriaal welke u zelf voor promotionele doeleinden kunt gebruiken alsook de embed codes om de video documentaire, waar ook uw organisatie wordt benoemd, op uw eigen website in te sluiten.

  Wat zijn de kosten?

  Een sluitend antwoord over de kosten is niet te geven, omdat het maar net afhangt van de reis en het programma. Maar het korte antwoord: de reiskosten. U verzorgt de reis, wij verzorgen de productie. Hoewel we vrij veel apparatuur meenemen, reizen we bewust met reguliere koffers om zo geloofwaardig mogelijk een ‘normale’ reiziger te kunnen evenaren. Veelal wordt ook de lokale reisagent betrokken om bijvoorbeeld meer partners met de productie te laten meedoen, zoals verkeersbureaus, accommodaties en excursie aanbieders.

  Los hiervan gaan we er natuurlijk van uit dat u na livegang alsook op momenten erna uw eigen kanalen inzet om maar zoveel mogelijk mensen van onze gemeenschappelijke productie te kunnen laten genieten.

   

   

  Meer informatie aanvragen

  Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan

  We zijn natuurlijk erg benieuwd naar uw eigen ideeën. Van welke bestemming vindt u dat we absoluut een nieuwe REiSREPORT bestemming moeten maken? We vernemen het graag!

  • Geheel vrijblijvend.
  • U zit nergens aan vast.

  Volledige naam (vereist):

  Bedrijfsnaam (vereist):

  Website (vereist):

  E-mailadres (vereist):

  De bestemming die u in gedachte heeft (vereist):

  Eventuele opmerkingen:

   

   

  Adverteren bij REiSREPORT

  Help ons mee in onze missie, reizen interessanter te maken.

   

  Reisvergelijker →

  Geschikt voor:
  Reisorganisaties en specialisten

  Beheer zelfstandig 24/7 uw reisaanbod in de Reisvergelijker en wordt gevonden door reizigers, op zoek naar een specialist.

  Advertorials →

  Geschikt voor:
  Relevante bedrijven en instanties

  Breng uw bedrijf, product of dienst onder de aandacht bij onze reizigers. Website, onze app, video’s, magazines, social media en nieuwsbrief.

  Bestemmingspartner →

  Geschikt voor:
  Reisorganisaties en verkeersbureaus

  Promoot uw reisbestemming in een complete REiSREPORT productie. U wordt de expert van de bestemming en krijgt foto- en videomateriaal.