Home / Adverteren / Advertorial

Onder de aandacht bij geïnteresseerde reizigers met een advertentie of advertorial.

Onze reizigers zijn niet alleen bezig met reizen. Naast een interesse in boeiende reizen, hebben ze tevens een voorkeur voor kwaliteit, comfort en specialisme. Past uw product bij dit profiel? Dan stellen we u graag voor aan onze reizigers.

Bereik & doelgroep

  • 40.000 per maand
  • Leeftijd: 35+
  • Hoogopgeleid, hoger inkomen
  • Ervaren reizigers geïnteresseerd in bijzondere bestemmingen
  • Voorkeur voor specialisten en kwalitatieve producten
  • Diepere interesse in cultuur, geschiedenis, natuur en mensen
  • Hoge betrokkenheid, vertrouwen en retentie

 

 

Mogelijkheden

Er zijn uiteraard veel verschillende manieren en combinaties denkbaar om uw product of dienst onder de aandacht te brengen en denken we graag met u mij. Te denken aan:

Advertorials

Op onze websites, in onze print magazines en in onze app, bieden we reizigers duizenden interessante achtergrondartikelen, voorbereidingstips en handige overzichten. Tussen deze redactionele artikelen kunnen we uw product of dienst verwerken of een artikel geheel aan u wijden. Dat kan een interview zijn, een review of bijvoorbeeld een artikel over een relevant onderwerp waarin uw product aan bod komt.

Voorbeelden & tarieven →

Advertenties

Als u liever een zelf of door ons opgemaakte advertentie geplaatst ziet bij één van onze uitingen, dan is dit in overleg mogelijk. Zoals:

Voorbeelden & tarieven →

Product placement

In onze zeer goed bekeken documentaires en inhoudelijke video’s kunnen we uw product gebruiken of aandacht geven. Daarbij is het cruciaal dat we hierbij vrij zijn in hoe we dit doen, maar gaat dit uiteraard in nauw overleg. Zo is veel van de kleding en uitrusting die we bij ons hebben door adverteerders aangebracht. Naast de product placement adviseren we dan het gebruik van een advertorial in onze app of onze website, om uw product langer en vaker onder de aandacht te brengen.

Voorbeelden & tarieven →

Afhankelijk van uw product of dienst, is het mogelijk een gehele sectie in onze app namens uw bedrijf aan te bieden. Zo vindt u in onze app onder het kopje Meenemen kledingtips waarin in verschillende video’s Decathlon uitleg geeft bij welk type kleding en uitrusting bij welke reis gunstig is. In de speciale kledingshop onderdelen komen deze adviezen vervolgens weer terug en verwijzen we de consument naar de website van Decathlon. Ook voor uw bedrijf is er wellicht een zeer interessant Sponsored onderdeel denkbaar, en denken we graag met u mee.

Voorbeelden & tarieven →

 

 

Advertentie mogelijkheden

Platte advertenties op de website en in de app zijn niet mogelijk, omdat de ervaring leert dat een advertorial beter presteert.

Insert in print magazine

Onze luxe print magazines worden aangeschaft door serieus geïnteresseerde reizigers met een breder budget. Bij het versturen van gekochte exemplaren kunnen we een flyer of iets anders van u bijvoegen of insteken.

Voorbeelden & tarieven →
Advertentie in de Wereldnieuwsbrief

Elke twee weken sturen we de Wereldnieuwsbrief uit. Daarin verwerken we interessante artikelen, ontwikkelingen of besteden we een volledige Wereldnieuwsbrief aan één bepaald thema of onderwerp. Voor u als adverteerders bieden we hier posities voor uw advertentie. Bij voorkeur linken we daarbij naar een advertorial op onze website voor een zo hoog mogelijke CTR en natuurlijk exposure voor uw product of dienst.

Voorbeelden & tarieven →
Goed op weg e-books

De Goed op weg e-books zijn compacte pdf documenten die kopers van het print magazine krijgen bij hun bestelling. Een handig document vol voorbereidingstips, hulpmiddelend voor tijdens de reis en zelfs een Quiz van hun bestemming. De reiziger bekijkt dit document meerdere keren: Vóór het boeken, vlak voor vertrek en tijdens de reis. In dit document kunnen we voor u een advertentie plaatsen.

Voorbeelden & tarieven →

 

 

Voorbeelden en tarieven

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan

Benieuwd naar de tarieven, wilt u meer informatie, tarieven of voorbeelden? Vul dan vrijblijvend het formulier in, en we nemen contact met u op.

  • Geheel vrijblijvend.
  • U zit nergens aan vast.

Volledige naam (vereist):

Bedrijfsnaam (vereist):

Website (vereist):

E-mailadres (vereist):

Interesse in (vereist):

Eventuele opmerkingen:

 

 

Adverteren bij REiSREPORT

Help ons mee in onze missie, reizen interessanter te maken.

 

Reisvergelijker →

Geschikt voor:
Reisorganisaties en specialisten

Beheer zelfstandig 24/7 uw reisaanbod in de Reisvergelijker en wordt gevonden door reizigers, op zoek naar een specialist.

Advertorials →

Geschikt voor:
Relevante bedrijven en instanties

Breng uw bedrijf, product of dienst onder de aandacht bij onze reizigers. Website, onze app, video’s, magazines, social media en nieuwsbrief.

Bestemmingspartner →

Geschikt voor:
Reisorganisaties en verkeersbureaus

Promoot uw reisbestemming in een complete REiSREPORT productie. U wordt de expert van de bestemming en krijgt foto- en videomateriaal.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Adverteren reisblog
Author Rating
51star1star1star1star1star