Premium reisplatform voor de
geïnteresseerde reiziger.

Onafhankelijk kwalitatief reisplatform, voor reizigers met een diepere interesse in cultuur, natuur, geschiedenis en mensen van bijzondere reis bestemmingen.

 

Reisvergelijker →

Vergelijk het reisaanbod van specialisten. Individuele reizen, groepsreizen en op maat.

Reis app →

Download de gratis mobiele reis app voor geïnteresseerde reizigers.

Bestemmingen →

Bekijk onze speciale volledige producties die we samen met partners ontwikkelen.

Documentaires →

Ontdek de wereld in de documentaires en specials van REiSREPORT.TV.

 

 

Top bestemmingen

Reisvergelijker van specialisten

 

 

Gratis reisgidsen in onze REiSREPORT app

VOORBEREIDING

Al voor je op reis gaat, helpen we je op weg. We bieden tal van hulpmiddelen om je goed voor te bereiden. Denk hierbij aan de beste reisroute, het regelen van een huurauto, maar ook informatie over een lokale simkaart en het regelen van je visum.

 

 

BEZIENSWAARDIGHEDEN

Alle bezienswaardigheden en hoogtepunten komen aan bod in onze reisgids app. Per stad en streek vind je de bekende, maar ook zeker de onbekende plekken. Zowel geschiedenis, religie, sportief, strand en natuur komen aan bod. Alle informatie die je nodig hebt, compact in één app.

bijzondere reis bestemming
Beschikbaar voor iPhone, iPad,
Android en Windows.

reisgidsen

Reis App →
REISVIDEO’S

Onze gratis reisgids app bevatten naast uitgebreide achtergrond informatie, ook nog eens tientallen zelfgemaakte video’s. In deze video’s laten we je kennismaken met het land. Van bijzondere documentaires tot aan 360 graden video’s.

 

 

RESERVEREN

Vind je het fijn om een excursie, hotel of gids via een betrouwbare Nederlandse partij te boeken? In onze reisgids app heb je hier alle mogelijkheden toe. Bekijk het diverse aanbod excursies en boek heel gemakkelijk via de app, ook tijdens je verblijf.