Met welke bestemming kunnen we je helpen?

Maakt reizen interessanter.

REiSREPORT is een reisplatform voor de geïnteresseerde reiziger.

ONTDEK REiSREPORT

Gratis reisapp met uitvoerige reisgidsen, interactieve kaarten, video en meer.

Het totale reisaanbod van Nederlandse en Belgische specialisten.

Eigen Nederlandstalige documentaires over bestemmingen wereldwijd.

Reisinformatie, reistips en bijzondere overnachtingen met onze favorieten.

NU POPULAIR
petra klooster
🇯🇴 Documentaire: Hoogtepunten Jordanië →

Uitvoerige Nederlandstalige documentaire waarin de hoogtepunten van Jordanië worden belicht. Een bijzondere aflevering van REiSREPORT.TV.

galle dutch hospital
🇱🇰 Hollanders van de VoC in Galle, Sri Lanka →

Sri Lanka was ooit bezit van de VoC. De Hollanders bouwden er Galle. Nu een UNESCO stad waar je Nederland van eeuwen geleden binnenstapt.

🇮🇷 Visum voor Iran, wat je moet weten →

REiSREPORT biedt een zeer uitvoerige informatiebron voor reizigers die naar Iran afreizen. Veel besproken is ons artikel over een visum voor Iran.

tortuguero costa rica
🇨🇷 Tortuguero per boot en kano, Costa Rica →

Een veelbezocht park in Costa Rica, is Tortuguero. Team REiSREPORT reisde af naar dit groene park en documenteerde het per kano en boot.

De geïnteresseerde reiziger.

REiSREPORT is er voor de geïnteresseerde reiziger. De reiziger met diepere interesse voor cultuur, geschiedenis, religie en mensen. Ons platform, documentaires en reisapp vormen een informatiebron voor een selectief en weloverwogen aantal reisbestemmingen, die we land na land uitbreiden.

Bijzondere bestemmingen →

De reisvergelijker

Een reisbestemming kiezen is één ding, een reis boeken een ander. In onze reisvergelijker helpen we je het reisaanbod van verschillende reisaanbieders te vergelijken. Van zowel grote tour operators tot juist de kleinere meer gespecialiseerde reisbureau’s. Groepsreizen en individuele reizen op maat.

Reis Vergelijker →

 

REiSREPORT REISGIDS APPS

VOORBEREIDING

Al voor je op reis gaat, helpen we je op weg. We bieden tal van hulpmiddelen om je goed voor te bereiden. Denk hierbij aan de beste reisroute, het regelen van een huurauto, maar ook informatie over een lokale simkaart en het regelen van je visum.

 

 

BEZIENSWAARDIGHEDEN

Alle bezienswaardigheden en hoogtepunten komen aan bod in onze reisgids apps. Per stad en streek vind je de bekende, maar ook zeker de onbekende plekken. Zowel geschiedenis, religie, sportief, strand en natuur komen aan bod. Alle informatie die je nodig hebt, compact in één app.

bijzondere reis bestemming
Beschikbaar voor iPhone, iPad,
Android en Windows.

reisgidsen

Reis App →
REISVIDEO’S

Onze gratis reisgids apps bevatten naast uitgebreide achtergrond informatie, ook nog eens tientallen zelfgemaakte video’s. In deze video’s laten we je kennismaken met het land. Van bijzondere documentaires tot aan 360 graden video’s.

 

 

RESERVEREN

Vind je het fijn om een excursie, hotel of gids via een betrouwbare Nederlandse partij te boeken? In onze reisgids apps heb je hier alle mogelijkheden toe. Bekijk het diverse aanbod excursies en boek heel gemakkelijk via de app, ook tijdens je verblijf.

 

 

 

Uitvoerige reisdocumentaires

In onze reisgids apps tref je per reisbestemming tientallen informatieve video’s. Echter, voor wie zich nog aan het orienteren is of juist achteraf meer wil weten over een land, hebben we zeer uitvoerige documentaires. Niet alleen laten we je in alle oprechtheid kennis maken met het land en de hoogtepunten, maar behandelen we ook facetten als geschiedenis, religie en natuur.

REiSREPORT TV →

 

 

RECENTE BESTEMMINGEN

 

Recent REiSREPORT:

rondreis costa rica 3 weken

🇨🇷 Costa Rica

Met tientallen informatieve video’s, een aantal uitvoerige documentaires en uiteraard een uitgebreide Costa Rica reisgids. Alles voor je Costa Rica reis, altijd binnen handbereik in de Costa Rica reisgids binnen de REiSREPORT REiS App.

Costa Rica Startpagina →
Recent REiSREPORT:

reisblog reisvlog

🇱🇰 Sri Lanka

Anderhalve eeuw lang een kolonie van de Hollanders, nu bekend als parel van de Indische Oceaan. Bekijk de tientallen video’s en het groot aantal achtergrond artikelen, in de Sri Lanka Reisgids binnen de REiSREPORT REiS App.

Sri Lanka Startpagina →

 

 

 

 

 

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Reisplatform voor de geïnteresseerde reiziger
Author Rating
51star1star1star1star1star