Video: Het prachtige landschap van Montenegro

Montenegro is qua oppervlakte de helft van Nederland – uhu, erg klein dus – en toch ontzettend divers. De Adriatische Zee biedt tal van heerlijke stranden en mooie oude steden. Het binnenland biedt juist grote berglandschappen en uitgestrekte vlaktes. Voor ieder wat wils. Een goede keuze voor de zomervakantie van 2018? Reken maar! 

Droom mee met onze dronevideo van Montenegro

Nog niet overtuigd? Dat word je vanzelf na het zien van onze ‘Best of Montenegro’ video. Twee minuten vol met dronebeelden om bij weg te dromen.

Zoals je van ons gewend bent komen er aankomende weken nog veel meer complete reisvideo’s van Montenegro. Denk bijvoorbeeld aan een mooie videoreportage van het Skadar meer (ik kan je alvast verklappen: WAUW), maar ook het bruisende Budva komt aan bod. Verheug je alvast op zo’n 10 video’s. Een heerlijk vooruitzicht dus. Abonneer je op ons YouTube kanaal zodat je helemaal niets mist!

Montenegro Reistips


Montenegro Reizen →

Ben je van plan om naar Montenegro te gaan? Bekijk dan zeker het Montenegro Reisaanbod ». Individuele reizen, groepsreizen, single reizen van grote en kleine gespecialiseerde reisaanbieders. Alle reizen naar Montenegro in één overzicht.


Montenegro Reisgids →

Uiteraard ga je met een goede Montenegro reisgids op weg. REiSREPORT heeft een gratis Montenegro Reisgids App voor Android & iOS. Vol video, achtergronden, foto’s en praktische info. Dus installeer deze meteen op je mobiel of tablet.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Best of Montenegro in video
Author Rating
51star1star1star1star1star

15 reacties

  1. Ow wauw, ik had geen idee dat Montenegro zo mooi is! Vooral die eilanden in het meer en dat turkooisblauwe water onder die brug.. Ik denk dat dit weer een gevalletje wishlist wordt haha. En wat fijn dat Montenegro zo klein is, zo kun je tenminste alles zien!

  2. Wat een fijne video! Ik ben een paar jaar terug in Montenegro geweest en hoewel ik het in september flink druk vond op de stranden, is het land zeker de moeite waard. Ik zou nog eens graag naar Durmitor willen.

  3. Dank voor de fraaie beelden! Ik krijg echt zin om volgend jaar met eigen ogen, live, al die fraaie plekken in Montenegro te zien. Dus: op naar Montenegro!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Leuk! Abonneer mij ook op de REiSREPORT Wereld Nieuwsbrief!

Montenegro reizen,
in één overzicht?

Vergelijk alle reizen en rondreizen van alle aanbieders naar Montenegro in onze Montenegro Reisvergelijker.
close-link
REiSREPORT Reisvergelijker