De Jordanië reisgids app

Wie naar Jordanië reist, reist niet zonder de Jordanië reisgids app van REiSREPORT. Vol achtergronden, video, interactieve kaarten en tal van mogelijkheden voor Jordanië reizigers. Gratis.

🇯🇴

Direct installeren? Surf op mobiel of tablet naar:

www.reis.app/download

 

 

De gratis Nederlandse REiSREPORT reis app is de verplichte reis app voor de geïnteresseerde reiziger naar bijzondere landen, zoals Jordanië.

 


"Met meer dan 10.000 downloads, reis je nooit alleen."


 

jordanie-reisgids-app-screenshots

“De reisgids app van REiSREPORT is een handige app voor bij je voorbereidingen, maar ook zeker tijdens je rondreis in Iran.”
Lonely Planet Traveller (na livegang van het eerste land: Iran)

iran reisgids

Maar ook iCulture en AndroidWorld bestempelde de REiSREPORT reis app als: "Eén van de beste reis apps van Nederland".

 

De Jordanië reisgids app is jouw reisvriend

HOOGTEPUNTEN

Uiteraard vind je in deze app de hoogtepunten en bijzonderheden per stad en streek in Jordanië. Zowel geschiedenis, religie, natuur als cultuur komen aan bod. Alle nodige Jordanië informatie, openingstijden en entreekosten in één.

 

 

VOORBEREIDING

De Jordanië reisgids app biedt tevens tal van hulpmiddelen om je goed voor te bereiden voor een reis naar Jordanië. Denk aan de beste reisroute, de mooiste parken, maar ook informatie over hotels en excursies.

Iran reisgids tablet
Voorbeeld is van de Jordanië Reisgids.
Beschikbaar voor iPhone, iPad,
Android en Windows.

Iran reisgids app ios android windows

REISVIDEO’S

Uniek aan deze reisgids zijn de complete video’s gemaakt door het team van REiSREPORT. Zo vind je een korte video per bestemming en algemene video’s over Iran en andere bestemmingen. Daarnaast tref je tientallen 360 graden video’s. Leuk om even rond te kijken op plaatsen door heel Iran.

 

EXCURSIES BOEKEN

Boek excursies, hotels, gidsen… De Iran reisgids helpt je met alles wat je maar bedenken kan. Ook tijdens je verblijf in Iran is dit allemaal makkelijk te regelen. Reserveren en betalen gaat heel makkelijk.

 

De Jordanië reisgids app vóór, tijdens en na je Jordanië reis.

Jordanië reisgids PDF?

Papieren reisgidsen van Jordanië, lezen uiteraard prettig. Echter, met name thuis. Voor onderweg kiezen meer en meer mensen voor een Jordanië reisgids in pdf. Een PDF reisgids is een papieren reisgids, maar dan in de vorm van een PDF bestand. Het lezen van een Jordanië reisgids in PDF is met name op een mobiel een uitdaging. Maar ook pdf lezen op een tablet, is verre van ideaal. Wij bieden met deze Jordanië reisgids app een oplossing. Zo hoef je op reis Jordanië geen zware papieren reisgids bij je te dragen. Noch hoef je moeilijk te doen met een pdf Jordanië reisgids. De Jordanië Reisgids app is namelijk goed te lezen op mobiel en tablet, bevat tientallen informatieve video’s en achtergrond artikelen. Kortom, vergeet de papieren Jordanië reisgids. Vergeet een Jordanië reisgids pdf… Installeer onze Jordanië Reisgids App en ontdek Jordanië samen met ons.

Jordanië achtergrond reisinformatie

De Jordanië reisgids app is beschikbaar voor Android & iOS Of je nu een een 10 daagse Jordanië rondreis maakt, een Jordanië groepsreis vakantie boekt of een Jordanië vakantie geheel zelf organiseert… Deze Jordanië reisgids is een absolute must-have bij elke Jordanië vakantie of reis. De reisgids zit boordevol achtergrond informatie, een Jordanië reizigers community die je tijdens je vakantie helpt met handige tips. Oh, en natuurlijk de Jordanië video’s zijn zowel voor je Jordanië rondreis, als tijdens je Jordanië vakantie en zelfs na je reis handig en interessant. Kortom… Wat voor Jordanië vakantie je ook tegemoet reist… Neem zeker deze Jordanië reisgids met je mee. Heb je je vakantie trouwens nog niet geboekt? Kijk dan zeker bij onze Jordanië reisvergelijker. Je vindt er goedkope Jordanië rondreizen en vakanties. Individuele rondreizen door Jordanië tot strandvakanties en zelfs citytrips naar Colombo, de hoofdstad van Jordanië. 4.677 0.00