Jordanië Reisgids

🇯🇴 Gratis voor je mobiel en tablet.

Ga je op reis naar Jordanië? Dan is deze gratis reisgids, onderdeel van de gratis REiSREPORT Reis App, jouw ideale reisvriend. In deze Jordanië reisgids vind je informatieve video’s, info over alle bezienswaardigheden en honderden foto’s. Jordanië reisroutes, een overzichtelijke kaart, achtergronden en nog veel meer. En het mooiste van dit alles: gratis te installeren op je mobiel en tablet.

Of surf op je mobiel of tablet naar: http://reis.app/download

AGENDA
Beurzen, tentoonstellingen en andere relevante reizigers evenementen.

NIEUWS
Updates en nieuws uit de kranten over bepaalde reisbestemmingen.

HOTELS
Bijzondere hotels in Jordanië, speciaal door REiSREPORT geselecteerd.

REiSREPORT TV
Nederlandstalige video’s van bestemmingen wereldwijd. Boeiend en hoogwaardig.

PODCAST
Podcasts met handige voorbereidingstips. Rustig en prettig ingesproken.

REISAANBOD
Het reisaanbod van grote en kleine reisorganisaties, in één overzicht.

REISGIDSEN
Uitvoerige reisgidsen van schitterende landen vol achtergronden en foto’s.

EXCURSIES
Boek leuke en bijzondere excursies direct vanuit de reisgids app.

360 GRADEN VIDEO’S
Honderden 360 graden video’s waar je met je VR bril de wereld over reist.

De Jordanië Reisgids is net als reisgidsen van andere landen, te vinden in de uitgebreide REiSREPORT Reis App.

reis app ios reis app android

 

De Jordanië Reisgids App is jouw reisvriend

HOOGTEPUNTEN

Uiteraard vind je in deze app de hoogtepunten en bijzonderheden per stad en streek in Jordanië. Zowel geschiedenis, religie, natuur als cultuur komen aan bod. Alle nodige informatie, openingstijden en entreekosten in één.

 

 

VOORBEREIDING

De Jordanië reisgids app biedt tevens tal van hulpmiddelen om je goed voor te bereiden voor een reis naar Jordanië. Denk aan de beste reisroute, de mooiste parken, maar ook informatie over hotels en excursies.

Jordanië reisgids tablet
Voorbeeld is van de Jordanië Reisgids.
Beschikbaar voor iPhone, iPad,
Android en Windows.

Jordanië reisgids app ios android windows

REISVIDEO’S

Uniek aan deze reisgids zijn de complete video’s gemaakt door het team van REiSREPORT. Zo vind je een korte video per bestemming en algemene video’s over Jordanië en andere bestemmingen. Daarnaast tref je tientallen 360 graden video’s. Leuk om even rond te kijken op plaatsen door heel Jordanië.

 

EXCURSIES BOEKEN

Boek excursies, hotels, gidsen… De Jordanië reisgids helpt je met alles wat je maar bedenken kan. Ook tijdens je verblijf in Jordanië is dit allemaal makkelijk te regelen. Reserveren en betalen gaat heel makkelijk.

 

Jordanië reisgids makers

Reisgids Jordanië Makers Marlou en Godfried

Deze Jordanië reisgids app is ontwikkeld door niemand minder dan het REiSREPORT Team zelf, Marlou en Godfried. Voor alle informatie in de reisgids hebben we zelf een maand door Jordanië gereisd, veel mensen ontmoet, tientallen uren film materiaal verzameld en honderden foto’s gemaakt. Alle informatie hebben we zo goed mogelijk in deze app verwerkt, om zo een waardevolle app te creëren voor jou als toekomstige reiziger.

Voor wie geen papieren reisgids van Jordanië wil meeslepen gedurende zijn of haar reis, lijkt een Jordanië PDF reisgids nog wel eens een oplossing. De REiSREPORT Jordanië reisgids app is echter een interactieve reisgids. Niet meer onhandig zoeken en in-/uitzoomen in een pdf reisgids van Jordanië. De Jordanië reisgids heeft tevens tal van reis routes.

 

De Jordanië reisgids zoals je deze anno nu verwacht. Digitaal op je mobiel en tablet.

 
Jordanië reisgids PDF

Papieren reisgidsen van Jordanië, lezen uiteraard prettig. Echter, met name thuis. Voor onderweg kiezen meer en meer mensen voor een Jordanië reisgids in pdf. Een PDF reisgids is een papieren reisgids, maar dan in de vorm van een PDF bestand. Het lezen van een Jordanië reisgids in PDF is met name op een mobiel een uitdaging. Maar ook pdf lezen op een tablet, is verre van ideaal. Wij bieden met deze Jordanië reisgids app een oplossing. Zo hoef je op reis Jordanië geen zware papieren reisgids bij je te dragen. Noch hoef je moeilijk te doen met een pdf Jordanië reisgids. De Jordanië Reisgids app is namelijk goed te lezen op mobiel en tablet, bevat tientallen informatieve video’s en achtergrond artikelen. Kortom, vergeet de papieren Jordanië reisgids. Vergeet een Jordanië reisgids pdf… Installeer onze Jordanië Reisgids App en ontdek Jordanië samen met ons.

Jordanië Vakantie

Of je nu een een 10 daagse Jordanië rondreis maakt, een Jordanië groepsreis vakantie boekt of een Jordanië vakantie geheel zelf organiseert… Deze Jordanië reisgids is een absolute must-have bij elke Jordanië vakantie of reis. De reisgids zit boordevol achtergrond informatie, een Jordanië reizigers community die je tijdens je vakantie helpt met handige tips. Oh, en natuurlijk de Jordanië video’s zijn zowel voor je Jordanië rondreis, als tijdens je Jordanië vakantie en zelfs na je reis handig en interessant. Kortom… Wat voor Jordanië vakantie je ook tegemoet reist… Neem zeker deze Jordanië reisgids met je mee. Heb je je vakantie trouwens nog niet geboekt? Kijk dan zeker bij onze Jordanië reisvergelijker. Je vindt er goedkope Jordanië rondreizen en vakanties. Individuele rondreizen door Jordanië tot strandvakanties en zelfs citytrips naar Colombo, de hoofdstad van Jordanië.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
2.5 based on 42 votes
Brand Name
REiSREPORT
Product Name
Jordanië Reisgids
Price
EUR 0
Product Availability
Available in Stock