Het mooiste uitzichtpunt van het Skadar meer

Montenegro

Onderdeel van de Montenegro Reisgids

Dit artikel is onderdeel van de Montenegro Reisgids, beschikbaar in de REiSREPORT Reis App. Gratis voor mobiel & tablet.

reis app ios reis app android

De locatie van het mooiste Skadar meer uitzichtpunt vind je hier.

Een bezoek aan het Skadar meer (ook wel meer van shkodër genoemd) is een van de hoogtepunten van je reis door Montenegro. Het grootste meer van de Balkan, 400 vierkante kilometer groot en is sinds 1983 een Nationaal Park. De houten bootjes door de ontelbare hoeveelheid waterlelies geeft het een Droomvlucht-achtige setting.

Nadat je een boottocht hebt gedaan over het Skadar meer, is er nóg iets heel moois om te zien, namelijk dit bijzondere uitzichtpunt. Je rijdt er vanuit Virpazar met de auto nog wel een uur over, maar vanuit Rijeka Crnojevica is het weer heel dichtbij. Het is dus afhankelijk van waar je precies bent en heen gaat. Wat ons betreft de moeite waard om even een blokje om te rijden.

skadar meer uitzichtpunt

Een prachtig uitzichtpunt over het Skadar meer

Op Google Maps vind je een ‘officieel’ uitzichtpunt, gelegen bij een restaurant aan de kant van de weg. Helaas is dit echt geen uitzichtpunt te noemen, dus wij raden je aan om bij het restaurant schuin omhoog te rijden. Via een aantal haarspeldbochten omhoog kom je na zo’n 6 bochten op deze plek uit. Je zet je auto op een plek weg waar de mogelijkheid zich voordoet en voilà, een uitzicht waar je geen genoeg van kunt krijgen.

Locatie coördinaten: 42.364132,19.059382
Naam van het ‘officiële viewpoint’: Pavlova Strana Viewpoint

skadar meer uitzichtpunt
Wil je meer weten over het Skadar meer? Lees dan dit artikel: een boottocht over het Skadar meer. 

Handige laatste Montenegro tip

Mocht je hier meer over willen weten, ofwel over andere plekken in Montenegro, installeer dan de gratis Montenegro reisgids. Zo is dit Montenegro artikel onderdeel van deze Montenegro reisgids maar vind je er ook tientallen andere artikelen, video’s en veel meer handige Montenegro tips. Gratis beschikbaar voor mobiel en tablet, op iPhone / iPad of Android telefoon of tablet. Of surf op je mobiel/tablet simpelweg naar: https://reis.app/download

Montenegro

Onderdeel van de Montenegro Reisgids

Dit artikel is onderdeel van de Montenegro Reisgids, beschikbaar in de REiSREPORT Reis App. Gratis voor mobiel & tablet.

reis app ios reis app android

Alles over Montenegro. Gratis.

Met de Montenegro reisgids, gratis beschikbaar in de REiSREPORT Reis App, heb je alles over Montenegro bij de hand. Achtergrond artikelen, informatieve video’s, kaarten met hoogtepunten, persoonlijke selectie hotels, wat te doen en meer.


Montenegro Reisgids →

costa rica reisgids

Summary
Review Date
Reviewed Item
Uitzichtpunt Skadar meer, Montenegro
Author Rating
51star1star1star1star1star

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Leuk! Abonneer mij ook op de REiSREPORT Wereld Nieuwsbrief!

🇲🇪 Alles over Montenegro bij de hand? Download de app!
GRATIS REIS APP >