Het mooiste uitzichtpunt van het Skadar meer

De locatie van het mooiste Skadar meer uitzichtpunt vind je hier.

Een bezoek aan het Skadar meer (ook wel meer van shkodër genoemd) is een van de hoogtepunten van je reis door Montenegro. Het grootste meer van de Balkan, 400 vierkante kilometer groot en is sinds 1983 een Nationaal Park. De houten bootjes door de ontelbare hoeveelheid waterlelies geeft het een Droomvlucht-achtige setting.

Nadat je een boottocht hebt gedaan over het Skadar meer, is er nóg iets heel moois om te zien, namelijk dit bijzondere uitzichtpunt. Je rijdt er vanuit Virpazar met de auto nog wel een uur over, maar vanuit Rijeka Crnojevica is het weer heel dichtbij. Het is dus afhankelijk van waar je precies bent en heen gaat. Wat ons betreft de moeite waard om even een blokje om te rijden.

skadar meer uitzichtpunt

Een prachtig uitzichtpunt over het Skadar meer

Op Google Maps vind je een ‘officieel’ uitzichtpunt, gelegen bij een restaurant aan de kant van de weg. Helaas is dit echt geen uitzichtpunt te noemen, dus wij raden je aan om bij het restaurant schuin omhoog te rijden. Via een aantal haarspeldbochten omhoog kom je na zo’n 6 bochten op deze plek uit. Je zet je auto op een plek weg waar de mogelijkheid zich voordoet en voilà, een uitzicht waar je geen genoeg van kunt krijgen.

Locatie coördinaten: 42.364132,19.059382
Naam van het ‘officiële viewpoint’: Pavlova Strana Viewpoint

skadar meer uitzichtpunt
Wil je meer weten over het Skadar meer? Lees dan dit artikel: een boottocht over het Skadar meer. 

Montenegro Reistips


Montenegro Reizen →

Ben je van plan om naar Montenegro te gaan? Bekijk dan zeker het Montenegro Reisaanbod ». Individuele reizen, groepsreizen, single reizen van grote en kleine gespecialiseerde reisaanbieders. Alle reizen naar Montenegro in één overzicht.


Montenegro Reisgids →

Uiteraard ga je met een goede Montenegro reisgids op weg. REiSREPORT heeft een gratis Montenegro Reisgids App voor Android & iOS. Vol video, achtergronden, foto’s en praktische info. Dus installeer deze meteen op je mobiel of tablet.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Uitzichtpunt Skadar meer, Montenegro
Author Rating
51star1star1star1star1star

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Leuk! Abonneer mij ook op de REiSREPORT Wereld Nieuwsbrief!

Montenegro reizen,
in één overzicht?

Vergelijk alle reizen en rondreizen van alle aanbieders naar Montenegro in onze Montenegro Reisvergelijker.
close-link
REiSREPORT Reisvergelijker