De Sri Lanka reisgids app

  Wie naar Sri Lanka reist, reist niet zonder de Sri Lanka reisgids app van REiSREPORT. Vol achtergronden, video, interactieve kaarten en tal van mogelijkheden voor Sri Lanka reizigers. Gratis.

  🇱🇰

  Direct installeren? Surf op mobiel of tablet naar:

  www.reis.app/download

   

  Kies je platform, en installeer direct:  De gratis Nederlandse REiSREPORT reis app is de verplichte reis app voor de geïnteresseerde reiziger naar bijzondere landen, zoals Sri Lanka.

   

  TIP: Het Sri Lanka reismagazine

  Voor Sri Lanka reizigers hebben we ook het veelgeprezen Sri Lanka reismagazine. Een luxe versie voor de geïnteresseerde Sri Lanka reiziger. Bestel direct, gratis verzending!

   

   


  "Met meer dan 15.000 downloads, reis je nooit alleen."


   

  sri-lanka-reisgids-app-screenshots

  “De reisgids app van REiSREPORT is een handige app voor bij je voorbereidingen, maar ook zeker tijdens je rondreis in Iran.”
  Lonely Planet Traveller (na livegang van het eerste land: Iran)

  iran reisgids

  Maar ook iCulture en AndroidWorld bestempelde de REiSREPORT reis app als: "Eén van de beste reis apps van Nederland".

   

  De Sri Lanka reisgids app is jouw reisvriend

  HOOGTEPUNTEN

  Uiteraard vind je in deze app de hoogtepunten en bijzonderheden per stad en streek in Sri Lanka. Zowel geschiedenis, religie, natuur als cultuur komen aan bod. Alle nodige Sri Lanka informatie, openingstijden en entreekosten in één.

   

   

  VOORBEREIDING

  De Sri Lanka reisgids app biedt tevens tal van hulpmiddelen om je goed voor te bereiden voor een reis naar Sri Lanka. Denk aan de beste reisroute, de mooiste parken, maar ook informatie over hotels en excursies.

  Iran reisgids tablet
  Voorbeeld is van de Jordanië Reisgids.
  Beschikbaar voor iPhone, iPad,
  Android en Windows.

  Iran reisgids app ios android windows

  REISVIDEO’S

  Uniek aan deze reisgids zijn de complete video’s gemaakt door het team van REiSREPORT. Zo vind je een korte video per bestemming en algemene video’s over Iran en andere bestemmingen. Daarnaast tref je tientallen 360 graden video’s. Leuk om even rond te kijken op plaatsen door heel Iran.

   

  EXCURSIES BOEKEN

  Boek excursies, hotels, gidsen… De Iran reisgids helpt je met alles wat je maar bedenken kan. Ook tijdens je verblijf in Iran is dit allemaal makkelijk te regelen. Reserveren en betalen gaat heel makkelijk.

   

  De Sri Lanka reisgids app vóór, tijdens en na je Sri Lanka reis.

  Sri Lanka reisgids PDF?

  Papieren reisgidsen van Sri Lanka, lezen uiteraard prettig. Echter, met name thuis. Voor onderweg kiezen meer en meer mensen voor een Sri Lanka reisgids in pdf. Een PDF reisgids is een papieren reisgids, maar dan in de vorm van een PDF bestand. Het lezen van een Sri Lanka reisgids in PDF is met name op een mobiel een uitdaging. Maar ook pdf lezen op een tablet, is verre van ideaal. Wij bieden met deze Sri Lanka reisgids app een oplossing. Zo hoef je op reis Sri Lanka geen zware papieren reisgids bij je te dragen. Noch hoef je moeilijk te doen met een pdf Sri Lanka reisgids. De Sri Lanka Reisgids app is namelijk goed te lezen op mobiel en tablet, bevat tientallen informatieve video’s en achtergrond artikelen. Kortom, vergeet de papieren Sri Lanka reisgids. Vergeet een Sri Lanka reisgids pdf… Installeer onze Sri Lanka Reisgids App en ontdek Sri Lanka samen met ons.

  Sri Lanka achtergrond reisinformatie

  De Sri Lanka reisgids app is beschikbaar voor Android & iOS Of je nu een een 10 daagse Sri Lanka rondreis maakt, een Sri Lanka groepsreis vakantie boekt of een Sri Lanka vakantie geheel zelf organiseert… Deze Sri Lanka reisgids is een absolute must-have bij elke Sri Lanka vakantie of reis. De reisgids zit boordevol achtergrond informatie, een Sri Lanka reizigers community die je tijdens je vakantie helpt met handige tips. Oh, en natuurlijk de Sri Lanka video’s zijn zowel voor je Sri Lanka rondreis, als tijdens je Sri Lanka vakantie en zelfs na je reis handig en interessant. Kortom… Wat voor Sri Lanka vakantie je ook tegemoet reist… Neem zeker deze Sri Lanka reisgids met je mee. Heb je je vakantie trouwens nog niet geboekt? Kijk dan zeker bij onze Sri Lanka reisvergelijker. Je vindt er goedkope Sri Lanka rondreizen en vakanties. Individuele rondreizen door Sri Lanka tot strandvakanties en zelfs citytrips naar de hoofdstad van Sri Lanka. 4.677 0.00

  🇱🇰  Nieuw: Het Sri Lanka reismagazine - luxe uitgave
  GRATIS VERZENDING  >
  🇱🇰  Nieuw: Het Sri Lanka reismagazine - luxe uitgave
  GRATIS VERZENDING  >

  Nieuw: het Sri Lanka reismagazine.

  Bestel het exclusieve Sri Lanka reismagazine. Speciaal voor Sri Lanka reizigers vol achtergronden en tips.
  Tweede, vernieuwde druk ->
  close-link
  REiSREPORT Reisvergelijker