Sri Lanka Reisgids

🇱🇰 Gratis voor je mobiel en tablet.

Ga je op reis naar Sri Lanka? Dan is deze gratis reisgids, onderdeel van de gratis REiSREPORT Reis App, jouw ideale reisvriend. In deze Sri Lanka reisgids vind je informatieve video’s, info over alle bezienswaardigheden en honderden foto’s. Sri Lanka reisroutes, een overzichtelijke kaart, achtergronden en nog veel meer. En het mooiste van dit alles: gratis te installeren op je mobiel en tablet.

Of surf op je mobiel of tablet naar: http://reis.app/download

AGENDA
Beurzen, tentoonstellingen en andere relevante reizigers evenementen.

NIEUWS
Updates en nieuws uit de kranten over bepaalde reisbestemmingen.

HOTELS
Bijzondere hotels in Sri Lanka, speciaal door REiSREPORT geselecteerd.

REiSREPORT TV
Nederlandstalige video’s van bestemmingen wereldwijd. Boeiend en hoogwaardig.

PODCAST
Podcasts met handige voorbereidingstips. Rustig en prettig ingesproken.

REISAANBOD
Het reisaanbod van grote en kleine reisorganisaties, in één overzicht.

REISGIDSEN
Uitvoerige reisgidsen van schitterende landen vol achtergronden en foto’s.

EXCURSIES
Boek leuke en bijzondere excursies direct vanuit de reisgids app.

360 GRADEN VIDEO’S
Honderden 360 graden video’s waar je met je VR bril de wereld over reist.

De Sri Lanka Reisgids is net als reisgidsen van andere landen, te vinden in de uitgebreide REiSREPORT Reis App.

reis app ios reis app android

 

De Sri Lanka Reisgids App is jouw reisvriend

HOOGTEPUNTEN

Uiteraard vind je in deze app de hoogtepunten en bijzonderheden per stad en streek in Sri Lanka. Zowel geschiedenis, religie, natuur als cultuur komen aan bod. Alle nodige informatie, openingstijden en entreekosten in één.

 

 

VOORBEREIDING

De Sri Lanka reisgids app biedt tevens tal van hulpmiddelen om je goed voor te bereiden voor een reis naar Sri Lanka. Denk aan de beste reisroute, de mooiste parken, maar ook informatie over hotels en excursies.

Sri Lanka reisgids tablet
Voorbeeld is van de Jordanië Reisgids.
Beschikbaar voor iPhone, iPad,
Android en Windows.

Sri Lanka reisgids app ios android windows

REISVIDEO’S

Uniek aan deze reisgids zijn de complete video’s gemaakt door het team van REiSREPORT. Zo vind je een korte video per bestemming en algemene video’s over Sri Lanka en andere bestemmingen. Daarnaast tref je tientallen 360 graden video’s. Leuk om even rond te kijken op plaatsen door heel Sri Lanka.

 

EXCURSIES BOEKEN

Boek excursies, hotels, gidsen… De Sri Lanka reisgids helpt je met alles wat je maar bedenken kan. Ook tijdens je verblijf in Sri Lanka is dit allemaal makkelijk te regelen. Reserveren en betalen gaat heel makkelijk.

 

Sri Lanka reisgids makers

Reisgids Sri Lanka Makers Marlou en Godfried

Deze Sri Lanka reisgids app is ontwikkeld door niemand minder dan het REiSREPORT Team zelf, Marlou en Godfried. Voor alle informatie in de reisgids hebben we zelf een maand door Sri Lanka gereisd, veel mensen ontmoet, tientallen uren film materiaal verzameld en honderden foto’s gemaakt. Alle informatie hebben we zo goed mogelijk in deze app verwerkt, om zo een waardevolle app te creëren voor jou als toekomstige reiziger.

Voor wie geen papieren reisgids van Sri Lanka wil meeslepen gedurende zijn of haar reis, lijkt een Sri Lanka PDF reisgids nog wel eens een oplossing. De REiSREPORT Sri Lanka reisgids app is echter een interactieve reisgids. Niet meer onhandig zoeken en in-/uitzoomen in een pdf reisgids van Sri Lanka. De Sri Lanka reisgids heeft tevens tal van reis routes.

 

De Sri Lanka reisgids zoals je deze anno nu verwacht. Digitaal op je mobiel en tablet.

 
Sri Lanka reisgids PDF

Papieren reisgidsen van Sri Lanka, lezen uiteraard prettig. Echter, met name thuis. Voor onderweg kiezen meer en meer mensen voor een Sri Lanka reisgids in pdf. Een PDF reisgids is een papieren reisgids, maar dan in de vorm van een PDF bestand. Het lezen van een Sri Lanka reisgids in PDF is met name op een mobiel een uitdaging. Maar ook pdf lezen op een tablet, is verre van ideaal. Wij bieden met deze Sri Lanka reisgids app een oplossing. Zo hoef je op reis Sri Lanka geen zware papieren reisgids bij je te dragen. Noch hoef je moeilijk te doen met een pdf Sri Lanka reisgids. De Sri Lanka Reisgids app is namelijk goed te lezen op mobiel en tablet, bevat tientallen informatieve video’s en achtergrond artikelen. Kortom, vergeet de papieren Sri Lanka reisgids. Vergeet een Sri Lanka reisgids pdf… Installeer onze Sri Lanka Reisgids App en ontdek Sri Lanka samen met ons.

Sri Lanka Vakantie

Of je nu een een 10 daagse Sri Lanka rondreis maakt, een Sri Lanka groepsreis vakantie boekt of een Sri Lanka vakantie geheel zelf organiseert… Deze Sri Lanka reisgids is een absolute must-have bij elke Sri Lanka vakantie of reis. De reisgids zit boordevol achtergrond informatie, een Sri Lanka reizigers community die je tijdens je vakantie helpt met handige tips. Oh, en natuurlijk de Sri Lanka video’s zijn zowel voor je Sri Lanka rondreis, als tijdens je Sri Lanka vakantie en zelfs na je reis handig en interessant. Kortom… Wat voor Sri Lanka vakantie je ook tegemoet reist… Neem zeker deze Sri Lanka reisgids met je mee. Heb je je vakantie trouwens nog niet geboekt? Kijk dan zeker bij onze Sri Lanka reisvergelijker. Je vindt er goedkope Sri Lanka rondreizen en vakanties. Individuele rondreizen door Sri Lanka tot strandvakanties en zelfs citytrips naar Colombo, de hoofdstad van Sri Lanka.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
2.5 based on 20 votes
Brand Name
REiSREPORT
Product Name
Sri Lanka Reisgids
Price
EUR 0
Product Availability
Available in Stock