Hotel tip: Wellness villa Magdalena

Kroatië

Onderdeel van de Kroatië Reisgids

Dit artikel is onderdeel van de Kroatië Reisgids, beschikbaar in de REiSREPORT Reis App. Gratis voor mobiel & tablet.

reis app ios reis app android

Een perfect hotel voor zowel het winter- als het zomerseizoen. Villa Magdalena beschikt over een heerlijke Wellness & Spa en heeft een prachtig uitzicht over het groene noorden van Kroatië. Met sneeuw of zon, je beleeft hoe dan ook een ontspannen tijd.

Gelegen in een prachtige omgeving

Villa Magdalena is gelegen in Krapina-Zagorje, een provincie in het noorden van Kroatië aan de grens met Slovenië. Door de eeuwen heen is Krapina (de hoofdstad) een favoriete plek van Kroatische en Hongaarse vorsten geweest. Dit is dan ook de reden dat er vele bekende kastelen in de omgeving te vinden zijn.

Door sommigen wordt deze provincie gezien als de meest idyllische provincie van Kroatië. Het is zeker weten een totaal ander beeld dan de kustzijde van Kroatië. Hier vind je kleine dorpjes uitgespreid over heuvels en staat het bekend als een kuuroord.

Villa Magdalena kroatiëvilla magdalena villa magdalena kroatie

Hier kom je echt tot rust

In principe hoef je Villa Magdalena nooit meer uit. Het heeft alles wat je nodig hebt om een paar dagen heerlijk te ontspannen. Zo heeft het een binnenzwembad, een buitenzwembad, sauna’s, stoomcabine en is het zelfs mogelijk een kamer te boeken met jacuzzi (yes!). Daarnaast heeft het hotel ook een goed restaurant met een uitgebreide kaart. Het aanbod is een combinatie van de traditionele Zagorje-keuken met moderne Italiaanse en Franse invloeden.

Villa Magdalena Villa Magdalena kroatië

In de buurt van Wellness villa Magdalena

De steden Zagreb en Varazdin zijn ongeveer 45 minuten rijden met de auto. We raden je sowieso aan de hoofdstad Zagreb te bezoeken. Daarnaast staat de omgeving ook bekend om de vele kastelen. Bezoek bijvoorbeeld het Veliki Tabor kasteel of het Trakošćan kasteel.

Gemiddelde prijs per nacht: 100 euro
Wil jij verblijven in dit hotel? Reserveren kan via Booking.com
Meer informatie over een verblijf in Villa Magdalena vind je op de website.

villa magdalena

Handige laatste Kroatië tip

Mocht je hier meer over willen weten, ofwel over andere plekken in Kroatië, installeer dan de gratis Kroatië reisgids. Zo is dit Kroatië artikel onderdeel van deze Kroatië reisgids maar vind je er ook tientallen andere artikelen, video’s en veel meer handige Kroatië tips. Gratis beschikbaar voor mobiel en tablet, op iPhone / iPad of Android telefoon of tablet. Of surf op je mobiel/tablet simpelweg naar: https://reis.app/download

Kroatië

Onderdeel van de Kroatië Reisgids

Dit artikel is onderdeel van de Kroatië Reisgids, beschikbaar in de REiSREPORT Reis App. Gratis voor mobiel & tablet.

reis app ios reis app android

Alles over Kroatië. Gratis.

Met de Kroatië reisgids, gratis beschikbaar in de REiSREPORT Reis App, heb je alles over Kroatië bij de hand. Achtergrond artikelen, informatieve video’s, kaarten met hoogtepunten, persoonlijke selectie hotels, wat te doen en meer.


Kroatië Reisgids →

costa rica reisgids

Summary
Review Date
Reviewed Item
Villa Magdalena, Kroatië
Author Rating
51star1star1star1star1star

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Leuk! Abonneer mij ook op de REiSREPORT Wereld Nieuwsbrief!

🇭🇷 Alles over Kroatië bij de hand? Download de app!
GRATIS REIS APP >