Ljubljana restaurant tip: Gostilna As

  Slovenië

  Onderdeel van de Slovenië Reisgids

  Dit artikel is onderdeel van de Slovenië Reisgids, beschikbaar in de REiSREPORT Reis App. Gratis voor mobiel & tablet.

  reis app ios reis app android

  De ligging is perfect: op een binnenpleintje haast onzichtbaar verscholen achter een smal steegje. Een sfeervolle plek met een zeer goede keuken. Ongetwijfeld ook de beste keuze voor wijnliefhebbers. Het beste van Slovenië vind je op de uitgebreide wijnkaart van Gostilna As. Een absolute aanrader.

  ljubljana restaurant tip gostilna as Het restaurant bevindt zich op de eerste verdieping, waarbij je in de zomermaanden het liefst gaat zitten op het grote terras. Vergis je echter niet met de bistro, deze vind je op de begane grond en biedt meer simpele gerechten. Voor het echte vuurwerk ga je dus naar de eerste verdieping. Wij gingen je voor..

  Met een uiterst vriendelijke glimlach werden we naar onze tafel gebracht en vanaf dat moment vielen we letterlijk in een bijzondere culinaire ervaring. Het restaurant staat bekend om de vele goede visgerechten, maar ook de vleesliefhebber is hier op zijn plek. Een van de specialiteiten (zelf getest) is de handgemaakte zeevruchten pasta.

  ljubljana restaurant tip gostilna asljubljana restaurant tip gostilna as

  Gostilna As, een restaurant met karakter

  Gostilna As bereidt mediterrane gerechten met alleen maar verse ingrediënten. Gebakken rucola was een van de ingrediënten die we niet snel vergeten, verrassend lekker. Alle gerechten zijn bijzonder en worden met veel aandacht geserveerd. Er worden verhalen bij verteld en er wordt ‘live’ aan tafel nog het een en ander op smaak gemaakt. De bediening is uiterst professioneel en neemt bij ieder gerecht de tijd alles uit te leggen. Daarnaast wordt per gerecht de perfecte wijn voor je uitgekozen. Een gouden formule.

  ljubljana restaurant tip gostilna as ljubljana restaurant tip gostilna as

  Een onvergetelijke culinaire ervaring

  Heb je iets speciaals te vieren of wil je echt een avond bijzonder goed en chique dineren? Dan is Gostilna As in Ljubljana de perfecte keuze. Niet voor niets heeft het restaurant ook op TripAdvisor de ‘Certificaat van uitmuntendheid’ gekregen. Wat ons betreft meer dan terecht, want deze avond vergeten we niet snel.

  Locatie: Čopova ulica 5, 1000 Ljubljana
  Nieuwsgiering naar meer? Bekijk dan hier de website van Gostilna As.

  ljubljana restaurant tip gostilna asljubljana restaurant tip gostilna asljubljana restaurant tip gostilna as

  Summary
  Review Date
  Reviewed Item
  Ljubljana restaurant tip: Gostilna As
  Author Rating
  51star1star1star1star1star

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *
  *

  Leuk! Abonneer mij ook op de REiSREPORT Wereld Nieuwsbrief!