Belgrado hotel tip: Radisson Blu

Servië

Onderdeel van de Servië Reisgids

Dit artikel is onderdeel van de Servië Reisgids, beschikbaar in de REiSREPORT Reis App. Gratis voor mobiel & tablet.

reis app ios reis app android

Radisson Blu Old Mill heeft alles wat een goed hotel nodig heeft. Wat ons vooral is bijgebleven? Het fantastische ontbijt. We hebben het er nog steeds over.. 

Onze ervaring:

Voor iedereen die Radisson Blu kent is het geen verrassing dat dit gewoon een ijzersterk goed hotel is. Ook in Belgrado is Radisson Blu ontzettend goed. Uiteraard is het een geschikt hotel voor zakenreizigers en conferenties, maar ook wanneer je een citytrip maakt. Het hotel is centraal gelegen en binnen 5 minuten ben je met de auto of taxi in het centrum.

De hotelkamers zijn schoon, fris en modern ingericht. Het hotel heeft een fitnessruimte en spa waar je gratis gebruik van mag maken.

radisson blu old mill belgradoradisson blu old mill belgrado radisson blu old mill belgradoGoed. Nu even terug naar het ontbijt. Van verse smoothies tot gerookte zalm. Van ‘net uit de oven’ quiche tot versgeperste jus d’orange. Het ontbijt is hier echt één groot feest!

radisson blu old mill belgrado radisson blu old mill belgradoWil jij verblijven in dit hotel? Reserveren kan via Booking.com.
Gemiddelde prijs per nacht:

Over onze reviews:

Een hotelovernachting moet goed zijn. Sterker nog, het is een groot onderdeel van je reis en daarom ook erg belangrijk. Wij geven onze ervaringen van hotels waar wij verbleven. Is iets niet goed? Vonden we het niet fijn? Dan zeggen we het ook. We beloven je altijd eerlijke reviews te geven.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Radisson Blu, Belgrado
Author Rating
51star1star1star1star1star

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Leuk! Abonneer mij ook op de REiSREPORT Wereld Nieuwsbrief!