Belgrado hotel tip: Boutique Hotel Natalija Residence

Servië

Onderdeel van de Servië Reisgids

Dit artikel is onderdeel van de Servië Reisgids, beschikbaar in de REiSREPORT Reis App. Gratis voor mobiel & tablet.

reis app ios reis app android

Wauw, Natalija Residence, echt wauw. De huiselijke sfeer is zo ontzettend goed gecreëerd dat het echt meteen voelt alsof je thuiskomt. Maar dan wel in een paradijs van een huis waar je jaloers op bent. En het personeel? Ja, die wil je gewoon als huisgenoten!

Onze ervaring:

Onze overnachting in dit hotel was wel echt heel bijzonder. Natalija Residence is net nieuw (2017) en is gelegen buiten het centrum in een rustige wijk. Je wordt hier niet als hotelgast ontvangen, maar als een goede vriend. Een bijzonder concept, want het is naast het huiselijke ook heel erg charmant en chique. Zo is het namelijk ook een perfecte bestemming voor zakenreizigers.

De kamers zijn brandschoon en zijn stijlvol ingericht. Zachte donkere vloerbedekking en een heerlijk comfortabel bed. Aan alle details is gedacht. Zin om te relaxen? Er is beneden een spa en een fitnessruimte. Ontbijt? Een 10+! Wil je een unieke ervaring in Belgrado? Dan is dit wat ons betreft het beste hotel.

belgrado natalija residence hotel 102belgrado natalija residence hotel3

Wil jij verblijven in dit hotel? Reserveren kan via Booking.com
Gemiddelde prijs per nacht: 80 euro

Over onze reviews:

Een hotelovernachting moet goed zijn. Sterker nog, het is een groot onderdeel van je reis en daarom ook erg belangrijk. Wij geven onze ervaringen van hotels waar wij verbleven. Is iets niet goed? Vonden we het niet fijn? Dan zeggen we het ook. We beloven je altijd eerlijke reviews te geven.

belgrado natalija residence hotel 10

Summary
Review Date
Reviewed Item
Review hotel Natalija Residence, Belgrado
Author Rating
51star1star1star1star1star

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Leuk! Abonneer mij ook op de REiSREPORT Wereld Nieuwsbrief!