Zagreb Be There app met leuke wandelroutes

Wat ons betreft een erg leuke toevoeging aan je trip in Zagreb, een wandelroute volgen van de Zagreb Be There app. Deze app download je gratis op je telefoon en je kiest vervolgens uit verschillende themaā€™s. Zo heb je een street art tour, maar ook de hidden spots tour. Bovendien krijg je na het lopen van een route ook nog beloningen, zoals korting op een museumticket of het winnen van souvenirs.

Na het downloaden van de app kan je een keuze maken uit 6 looproutes.

De 6 routes van Zagreb Be There

Craft Zagreb: Voor kwaliteitesbier heb je geen speciale reden nodig. Deze looproute is het bierpad, proost.
Great croats Zagreb: Deze route is gecreƫerd door de lokale auteur en TV host Robert Knjaz en via deze route kom je langs de minder bekende historische bezienswaardigheden.
Street art Zagreb: Je ontdekt street art, graffiti en andere kunstachtige bezienswaardigheden. De route is samengesteld door Boris Bare, een lokale kunstenaar.
Hidden spots: Zelfs de inwoners van Zagreb kennen deze geheime plekken niet allemaal. Ontdek de rare, geheimzinnige delen van de stad via deze route.
Classic Zagreb: Zagreb voor beginners. Een tour langs alle hoogtepunten.
New Zagreb: Novi Zagreb is gebouwd in het socialistische tijdperk en is het werkende hart van de stad. Verken via deze tour dit minder bekende deel van Zagreb, omdat de ooit grijze districten nu levendig en kleurrijk worden.

De app is hier gratis te downloaden voor IOS en Android.


Kroatiƫ Reistips


KroatiĆ« Reisaanbod ā†’

Ben je van plan om naar KroatiĆ« te gaan? Bekijk dan zeker het KroatiĆ« Reisaanbod Ā». Individuele reizen, groepsreizen, single reizen van grote en kleine gespecialiseerde reisaanbieders. Alle reizen naar KroatiĆ« in Ć©Ć©n overzicht.


KroatiĆ« Reisgids App ā†’

Uiteraard ga je met een goede KroatiĆ« reisgids op weg. REiSREPORT heeft een gratis KroatiĆ« Reisgids App voor Android & iOS. Vol video, achtergronden, foto’s en praktische info. Dus installeer deze meteen op je mobiel of tablet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Leuk! Abonneer mij ook op de REiSREPORT Wereld Nieuwsbrief!

Alle Kroatiƫ reizen,
in Ć©Ć©n overzicht?

Vergelijk alle reizen en rondreizen van alle aanbieders naar Kroatie in onze speciale Kroatie Reisvergelijker.
Kroatiƫ | REIS VERGELIJKER >
close-link
REiSREPORT Reisvergelijker