Wildkamperen in de Empty Quarter - Oman excursie
Wildkamperen in de Empty Quarter - Oman excursie
Wildkamperen in de Empty Quarter - Oman excursie
oman kamperen woestijn
empty quarter
empty quarter kamperen oman
empty quarter kamperen oman
ubar oman
empty quarter kamperen oman
Wildkamperen in de Empty Quarter - Oman excursie

Wildkamperen in de Empty Quarter – Oman excursie

Vanaf: 1.300,-

ā‚¬1300,- voor twee personen, twee nachten. Daarna per ā‚¬380,- per extra persoon.

We rijden de Empty Quarter (Rub Al Khali) in, de grootste zandwoestijn ter wereld. Op de heenweg leer je meer over het wierookproces, bezoek je de verlaten stad Ubar gevolgd door een (of meerdere) overnachtingen. De gids neemt de hele kampeeruitrusting mee en samen met hem scheur je over zandduinen, staar je naar de Melkweg en slaap je in je eigen tentje.

Artikelnummer: VR-EXC-MOR-OM-WILDEMPTYQUARTER Categorieƫn: ,

Wat kun je verwachten?

We rijden de Empty Quarter (Rub Al Khali) in, de grootste zandwoestijn ter wereld. Op de heenweg leer je meer over het wierookproces, bezoek je de verlaten stad Ubar gevolgd door een (of meerdere) overnachtingen. De gids neemt de hele kampeeruitrusting mee en samen met hem scheur je over zandduinen, staar je naar de Melkweg en slaap je in je eigen tentje. De gids prepareert tevens alle maaltijden. Een bijzondere ervaring. Een excursie van 1, 2 of meer nachten, per 4×4 terreinwagen incl. gids en inclusief ontbijt, lunch en diner.

Vanaf 2 persoon

Om je boeking te kunnen voltooien vragen we je minimaal 3 dagen van te voren te boeken.

 

Het boekingsproces

Op onze website reserveer je eenvoudig je boeking. Wij zorgen ervoor dat onze partner deze boeking in goede orde ontvangt en zal er contact met je worden opgenomen. Dat kan per e-mail maar indien nodig ook per telefoon, dus vergeet niet je telefoonnummer te vermelden. In de meeste gevallen is je boeking meteen definitief dus kun je het alvast in je agenda zetten! In het uitzonderlijke geval dat door onvoorziene omstandigheden je boeking niet kan doorgaan, dan hoor je dit uiteraard zo snel mogelijk en krijg je je geld terug. Regels en voorwaarden aangaande het annuleren van een boeking lees je terug in de voorwaarden van onze partner. Indien een annulering geoorloofd is, storten we je het bedrag van de excursie weer terug exclusief de reserveringskosten.

Lees meer in de voorwaarden van Middenoostenreizen.com.

Extra informatie

Uitgevoerd door

Middenoostenreizen.com

Locatie

Empty Quarter, Oman

Minimaal aantal personen

2

Land

Oman

Klant beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling “Wildkamperen in de Empty Quarter – Oman excursie”