wadi bin hammad jordanie
wadi bin hammad jordanie
wadi bin hammad jordanie
wadi bin hammad jordanie
wadi bin hammad jordanie
wadi bin hammad jordanie
wadi bin hammad jordanie
wadi bin hammad jordanie
wadi bin hammad jordanie
wadi bin hammad jordanie
Wadi bin Hammad + Homestay - Excursie Jordanië

Wadi bin Hammad + Homestay – Excursie Jordanië

Vanaf: 340,-

€170,- per persoon

Bezoek je niet alleen de Wadi bin Hammad met een gids, maar blijf je ook slapen bij mensen thuis op het platteland. In koudere maanden kan dat binnen en in warmere maanden heerlijk buiten onder de sterren. Eten wordt voor je bereid en de zonsondergang met zicht over de Dode Zee is er prachtig. Douche en toiletten zijn overigens ook prima.

Artikelnummer: VR-EXC-MOR-JD-WADIBINHAMMAD-HOMESTAY Categorieën: , ,

Bezoek de Wadi bin Hammad

Overnachten op de berg

In deze bijzondere excursie bezoek je niet alleen de Wadi bin Hammad met een gids, maar blijf je ook slapen bij mensen thuis op het platteland. In koudere maanden kan dat binnen en in warmere maanden heerlijk buiten onder de sterren. Eten wordt voor je bereid en de zonsondergang met zicht over de Dode Zee is er prachtig. Douche en toiletten zijn overigens ook prima. De Wadi bin Hammad in Jordanië is een bijzondere en wat onbekendere wadi met warm water. Je loopt tussen schitterende rotsen en groene palmen in water.

Het boekingsproces

Op onze website reserveer je eenvoudig je boeking. Wij zorgen ervoor dat onze partner deze boeking in goede orde ontvangt en zal er contact met je worden opgenomen. Dat kan per e-mail maar indien nodig ook per telefoon, dus vergeet niet je telefoonnummer te vermelden. In de meeste gevallen is je boeking meteen definitief dus kun je het alvast in je agenda zetten! In het uitzonderlijke geval dat door onvoorziene omstandigheden je boeking niet kan doorgaan, dan hoor je dit uiteraard zo snel mogelijk en krijg je je geld terug. Regels en voorwaarden aangaande het annuleren van een boeking lees je terug in de voorwaarden van onze partner. Indien een annulering geoorloofd is, storten we je het bedrag van de excursie weer terug exclusief de reserveringskosten.

Lees meer in de voorwaarden van Middenoostenreizen.com.

Extra informatie

Uitgevoerd door

Middenoostenreizen.com

Locatie

Wadi bin Hammad, Jordanië

Minimaal aantal personen

1

Land

Jordanië

Klant beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling “Wadi bin Hammad + Homestay – Excursie Jordanië”