• 360_video_srilanka

Toegang: Thuisrondreis Sri Lanka 360° tour – 4K

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

2,-

Primeur: Een 360° graden video tour van Sri Lanka.
Reis vanuit je woonkamer langs de hoogtepunten van Sri Lanka in de Thuisrondreis Sri Lanka. Speciaal gemaakt voor VR brillen, maar net zo leuk met smartphone, tablet of normale computer. In 15 minuten mét reisleider langs de hoogtepunten en bepaal jij waar je naar kijkt. Kijk goed om je heen, er valt genoeg te ontdekken in het bijzondere Sri Lanka.

Ook inbegrepen in:

Het Sri Lanka reismagazine 2019.

Artikelnummer: VR-360-SRI-LANKA Categorieën: ,

Rondreis vanaf je bank

Wil je vóór je reis alvast Sri Lanka beleven of wil je weer even terug? Reis dan mee in de Thuisrondreis van Sri Lanka. In een inhoudelijke 360 graden video nemen we je mee langs tientallen hoogtepunten verspreid door het hele land. Zet je VR bril op of kijk eenvoudig met je computer, tablet of mobiel. Reisleider Godfried gaat met je mee, want hij vertelt je terwijl je kijkt meer over wat je om je heen ziet. Zo gaan we walvissen spotten, bezoeken we de Hollandse kerk en tellen we palmbomen op het strand.

Wat is 360° video?

Kijken naar een 360 graden video betekent dat je overal rond kunt kijken en niet, zoals bij normale video, slechts één kant op. Uitstekend te ervaren met een goede VR bril op, maar ook eenvoudig met je computer, tablet of smartphone waarbij je je cursor of vinger gebruikt om te bepalen naar welke richting van de 360 graden je wilt kijken.

Wereldprimeur

REiSREPORT is de eerste die Thuisrondreizen aanbiedt in inhoudelijke 360° video tours. Niet alleen omdat 360° video een andere benadering van opname en editen vraagt. Voor deze video tours reizen wij namelijk zelf vele weken het land door om bij deze locaties te komen. Daarmee is deze Thuisrondreis dan ook nog eens extra uniek. Een interactieve manier om je voor te bereiden op je reis naar Sri Lanka.


Direct toegang

Nadat je hebt afgerekend, heb je direct toegang tot de 360 graden video tour. De pagina van de tour, hier te vinden, is dan voor je toegankelijk. Je hebt vervolgens 30 dagen onbeperkt toegang tot de video en kunt zo vaak als je wilt kijken.

Hoe werkt het?

Je kunt de video bekijken met je VR bril, maar ook vanaf je computer of je tablet of smartphone. Meer uitleg hierover vind je op de pagina van de video: Thuisrondreis Sri Lanka.

Extra informatie

Kwaliteit

HD

Duur

15 minuten

Geschikt voor op computer

Ja

Geschikt voor op tablet

Ja, bij gebruik van gratis app

Geschikt voor op smartphone

Ja, bij gebruik van gratis app

Geschikt voor VR bril

Ja, bij gebruik van gratis app

Toegang geldig

30 dagen

Aantal keer kijken

Onbeperkt

1 beoordeling voor Toegang: Thuisrondreis Sri Lanka 360° tour – 4K

  1. Waardering 5 uit 5

    A.V. SCholten

    Erg leuk om een keer zo’n VR video te hebben gezien. Nu heb ik zelf geen vr bril maar op de computer was het ook erg leuk. De informatie is leuk en de pauzes die de verteller neemt geven ook wat rust om even lekker rond te kijken.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…