Boek: Gelukkig nog altijd onze man in Teheran

13,95

Thomas Erdbrink, en dan met name zijn bekroonde documentaire reeks “Onze man in Teheran”, was mede de reden dat we onze Iran productie maakten. Dit boek is een vervolg op zijn eerdere boek en een absolute aanrader voor iedere Iran reiziger. De heerlijk nuchtere en ontluisterende manier van vertellen, geeft een prachtige inkijk van de Iraanse cultuur.


Voordeeltip: Koop met korting: Het complete Iran pakket →


Op voorraad

SKU: RR-UIT-ERDBRINK-01 Categorieën: , GTIN: 9789044638486

Thomas Erdbrink

Thomas Erdbrink schrijft al jaren over zijn leven in Teheran. Zeventien jaar geleden verhuisde hij van Leiden naar de Iraanse hoofdstad, om daar kennis te maken met een voor hem volledig nieuwe cultuur. Sindsdien brengt hij het leven van zijn stadgenoten naar de Nederlandse huiskamers door middel van zijn documentaireserie, Onze man in Teheran, en zijn columns voor Volkskrant Magazine. Hierin schetst Thomas een verrassend beeld van een land dat we enkel kennen uit het nieuws. Hij vertelt, altijd even verfrissend als treffend, over een cultuur die zowel ver van als dicht bij de Nederlandse staat. Waar ze ook naar de tandarts gaan, foto’s plaatsen op Instagram en rouwen om gestorven familieleden. Waar men zich tussen de opgelegde regels door probeert te wringen, op zoek naar vrijheid en geluk. Een land waar, ondanks het verschil in gebruiken, de mensen hetzelfde blijken te zijn.

In Gelukkig nog altijd onze man in Teheran, het vervolg op de succesvolle eerste bundel, brengt Thomas het leven in Teheran nog dichterbij. Met persoonlijke anekdotes verhaalt hij over een intrigerend land vol tegenstrijdigheden – waar weinig geluisterd wordt naar het volk, maar waar saamhorigheid toch de boventoon voert.

 

Mede verantwoordelijk voor REiSREPORT Iran

Toen wij met REiSREPORT begonnen was onze eerste grote bestemming: Iran. Mede geïnspireerd door de documentaire excursie van Erdbrink. Dit boek is dan ook niet zonder reden het eerste boek dat we zelf actief zijn gaan verkopen want zien we zeker als een geweldige aanvulling voor iedere Iran reiziger.

Los of in combinatie met het Iran magazine

Koop dit boek eenvoudig hier in onze webshop, gratis verzonden binnen Nederland, of voordelig met korting in combinatie met het Iran reismagazine!

  • Gratis verzending binnen Nederland
  • Vóór 16:00 besteld, volgende werkdag in huis.
    (voor de meeste adressen in Nederland)

Extra informatie

Gewicht0.3 kg
Afmetingen20 × 12.4 × 1.5 cm
ISBN

9789044638486

Pagina totaal

144

Auteurs

Thomas Erdbrink

Uitgever

Prometheus

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Boek: Gelukkig nog altijd onze man in Teheran” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *