Grand Canyon (Jebel Shams) – Oman excursie

360,-

€360,- per 4 personen

Deze tour brengt je naar de Jebel Shams, de hoogste berg in de Arabische wereld. Onderweg bezoek je Nizwa, de stad die bekend staat om zijn markt en prachtige forten. Vervolgens maak je een wandeling door het oude dorp Al Hamra. Hierna gaan we verder naar Jebel Shams. Het rijden naar de top is voor echte avonturiers. Je bereikt de afgrond van de Omani Grand Canyon en geniet hier van een prachtig uitzicht.

Artikelnummer: VR-EXC-MOR-OM-JEBELSHAMS Categorieën: ,

Wat kun je verwachten?

Deze tour brengt je naar de Jebel Shams, de hoogste berg in de Arabische wereld. Vertrek is vanaf een accommodatie in de buurt van de Jebel Shams. Onderweg bezoek je Nizwa, de stad die bekend staat om zijn markt en prachtige forten. Vervolgens maak je een wandeling door het oude dorp Al Hamra. Hierna gaan we verder naar Jebel Shams. Het rijden naar de top is voor echte avonturiers. Je bereikt de afgrond van de Omani Grand Canyon en geniet hier van een prachtig uitzicht.

Vanaf 1 persoon

Om je boeking te kunnen voltooien vragen we je minimaal 3 dagen van te voren te boeken.

 

Het boekingsproces

Op onze website reserveer je eenvoudig je boeking. Wij zorgen ervoor dat onze partner deze boeking in goede orde ontvangt en zal er contact met je worden opgenomen. Dat kan per e-mail maar indien nodig ook per telefoon, dus vergeet niet je telefoonnummer te vermelden. In de meeste gevallen is je boeking meteen definitief dus kun je het alvast in je agenda zetten! In het uitzonderlijke geval dat door onvoorziene omstandigheden je boeking niet kan doorgaan, dan hoor je dit uiteraard zo snel mogelijk en krijg je je geld terug. Regels en voorwaarden aangaande het annuleren van een boeking lees je terug in de voorwaarden van onze partner. Indien een annulering geoorloofd is, storten we je het bedrag van de excursie weer terug exclusief de reserveringskosten.

Lees meer in de voorwaarden van Middenoostenreizen.com.

Extra informatie

Uitgevoerd door

Middenoostenreizen.com

Locatie

Jebel Shams, Oman

Minimaal aantal personen

1

Land

Oman

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Grand Canyon (Jebel Shams) – Oman excursie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *