Luchtballonvaart over de Wadi Rum – Excursie Jordanië

(1 klantbeoordeling)

Vanaf: 199,95

LET OP: De ballonvaarten zijn helaas voorlopig niet meer te boeken. In februari 2020 hopen we er weer mee te kunnen starten.

De Wadi Rum woestijn staat vooral in het teken van schitterende zandvlaktes afgewisseld met bizarre rotsformaties waar je te voet, per jeep of dromedaris doorheen trekt. Maar er is nog één andere manier om de Wadi Rum te beleven. En wel eentje om nooit te vergeten. Per luchtballon op vele meters hoog en oneindigheid van boven ervaren.

Artikelnummer: VR-EXC-MOR-JD-LUCHTBALLON Categorieën: , ,

Wat kun je verwachten?

Vroeg in de ochtend wordt je per jeep opgehaald vanaf het ophaal punt, Rahayeb Parking Area. In het donker rijdt je vervolgens door de woestijn. Op zich al een opmerkelijke ervaring maar als je aankomt is de zon bijna op. En aankomen betekent: Een locatie ergens in de Wadi Rum woestijn die de piloot heeft uitgekozen op basis van de wind, dus kan dit elke dag anders zijn.

De luchtballon rijden met je mee. In twee jeeps met personeel wordt de luchtballon helemaal geprepareerd waar je bij staat, stap je in en… Ga je langzaam en geruisloos omhoog.

Het kan koud zijn dus neem een trui, jas, muts en eventueel handschoenen mee. Vanaf hier zie je de zon opkomen en ervaar je een magische tocht over eindeloze zandvlaktes en bergen.

Na ongeveer een uur wordt de landing weer ingezet. Dat gaat allemaal erg gemoedelijk en rustig. Met een gigantische glimlach op je gezicht brengt de jeep je vervolgens terug bij je accommodatie en hou je je leven lang een zeer exclusieve en unieke herinnering bij je.

Vanaf 1 tot 6 personen

Er is beperkt plek in de mand dus wees echt tijdig met boeken. Zorg wel dat je een paar dagen vóór je gewenste datum boekt, minimaal 3 dagen van te voren.

 

Het boekingsproces

Op onze website reserveer je eenvoudig je boeking. Wij zorgen ervoor dat onze partner deze boeking in goede orde ontvangt en zal er contact met je worden opgenomen. Dat kan per e-mail maar indien nodig ook per telefoon, dus vergeet niet je telefoonnummer te vermelden. In de meeste gevallen is je boeking meteen definitief dus kun je het alvast in je agenda zetten! In het uitzonderlijke geval dat door onvoorziene omstandigheden je boeking niet kan doorgaan, dan hoor je dit uiteraard zo snel mogelijk en krijg je je geld terug. Regels en voorwaarden aangaande het annuleren van een boeking lees je terug in de voorwaarden van onze partner. Indien een annulering geoorloofd is, storten we je het bedrag van de excursie weer terug exclusief de reserveringskosten.

Lees meer in de voorwaarden van Middenoostenreizen.com.

Extra informatie

Uitgevoerd door

Middenoostenreizen.com

Locatie

Wadi Rum woestijn, Jordanië

Minimaal aantal personen

1

Land

Jordanië

1 beoordeling voor Luchtballonvaart over de Wadi Rum – Excursie Jordanië

  1. REiSREPORT

    Wij (Marlou & Godfried / Team REiSREPORT) hebben, zoals in de video duidelijk wordt, ook over de Wadi Rum gevlogen in deze luchtballon. We hadden nog nooit eerder in een luchtballon gezeten dus de ervaring was spannend en des te meer bijzonder. Je krijgt misschien wel spierpijn in je wangen van je glimlach! De ervaring begint al bij het vroeg opstaan en in het pikkedonker wachten tot een jeep uit de woestijn aan komt rijden om je op te halen. Zien hoe ze de luchtballon prepareren tot natuurlijk de vlucht zelf. Er is maar één luchtballonvaart per dag en zijn er wat eisen aan het weer en natuurlijk is er maar weinig plek in de mand. Je mag je dan ook een nog meer bijzonder mens voelen als je instapt.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *